goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 bu bahsettiği erkek kedi sanırım, dişilerde de böyle efektif olabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 yok dişi benim kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Veterinerim ama İstanbuldayım ve klinik isletmiyorum. Dostum sen kediyi alıp fakülteye bir götürsene, önce bir röntgen çekip ağzının etrafında bir sorun varmi bakarlar, devamında yaranın durumuna bakabirler, anlattığınız post operatifleri ben hiç duymadım da gormedimde. Muhtemelen onlarda benim dediklerimi deyip öncelikle korseden kurtulup bu isleri yaparlar. Ameliyat izinin hızla iyileşmesi lazım, ikinci gün kedi orayı unutmuş olur normalde. (hafif bir şişlik olur birkaç gün ödem nedeniyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 yani internettede araştırdım, genelde korseyi 6-7. günden sonra çıkarmış kısırlaştıranlar.bizimki neden bu kadar uzun tuttu anlamıyorum. siz korseyi çıkarmamızı tavsiye eder misiniz ? fakülte işini araştırıp hemen götürücem içimin rahat etmesi adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Korseye karsıyım ben bastan,siz fakülteye goturun,orda da sorarsınız hocalara korse olayını,hepsi çıkarın gereksiz bir şey diyecektir eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 korse ne allaseversen ya. tak elizabethi bitsin. korse ney la?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 (düzenlendi) Kendi kedimi dün sabah kendim kısırlaştırdım,korse vs takmadım.Kendisi tınaklarıyla kaşırken yaradaki dikişleri açmasın diye alttan açtım,2 cm lik kesiden operasyonu bitirdim.Üstüne anestezi altındayken işer ise pislenmesin diye yapışkan gazlı bezle koruma yaptık(deri altı estetik ve üstüne kesin sonuç olsun diye tek dikiş attım).Koruyucu yapışkan aksam çıktı kendiliğinden ve yara açıga cıktı.Gece 12 gibi kedi ilk yemeğini yedi(bu arada kediyi bir gece aç bırakmıştım,amelıyat sonrası deri altı dextroz verdım kendını toparlasın dıye ),bu sabah itibariyle normal hayatına döndü,hafif bir ağrısı var ama umrunda değil. Bunu neden yazdım,kedisini kısırlastırmak ısteyen olursa referans olması acısından.yaklasık aynı durum sizin kedide de görülecek(bu arada yara cevresınde ödeme baglı hafif sişlik oluyor bu normal,birkaç gune gecıyor),korse vs lutfen takmayın kedı ve köpeklere,yara iyileşmesini yavaslatıyor. https://resmim.net/i/wbDxC https://resmim.net/i/wbmgi https://resmim.net/i/wbWMF bugunki durum https://resmim.net/i/wbHoW Haziran 30, 2021 miyaw33 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 mutfak araç gereçleriyle kediyi mi kısırlaştırayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 adam veteriner, evde kendiniz yapın dememiş ki, sadece korse taktırmayın demiş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 1 saat önce, Oce4n dedi ki: mutfak araç gereçleriyle kediyi mi kısırlaştırayım? Yok be dostum, korse taktirmayin, mümkünse yandan actirtmayin, birde operasyon sonrası şu şu yaşananlar normal, onlar yüzünden endişelenmeyin diye attım postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 amcam danaları kendi kısırlaştırıyordu burdizo diye bi aletle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar