akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Kulakları yoktur Kuyrugu yoktur. Pil kapagı yoktur şarj adaptörü yoktur pili bitmiş olabilir Ama bitmiş piller bile 110 dolardan rahat satılır ebayde Bir ayagı kırıktır ana gövdeden kırılmıştır . Servoları büyük bir ihtimal saglamdır en son çalışıyordu gecen seneler sonra bir şey diyemiyecegim . Alıcak kişi bnları göz önüne alsın Bozuk kırık Satılıktır resimde gözüktügü gibidir kendi resmidir . 250 dolar vermişlerdi bu haline zamanında vermedim aibo forumunda . Oglumun en ufak bir elektronik merakı olmadıgı için onun icinde saklamaya gerek duymuyorum . birdaha böyle parçalar bulamazsınız . Yalnız istanbul ici elden görülerek satılacaktır . Benim kaybım sizin kazancınız 300 TL resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Vidyo dedi resim çıktı. Diğer dedikleri de yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Komodo said: Vidyo dedi resim çıktı. Diğer dedikleri de yalandır. 2013 yılında orijinal satış sayfam . Sanırım yalancı olmadıgımın kanıtıdır . Saygılarımla. Orijinal 2013 satış linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 2013 den beri satılmamış hem ohooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 alıp napcaz bunu ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Auril said: 2013 den beri satılmamış hem ohooooo Satış sayfasına bakarsan satıldıgını görürsün Satışda olan model ers7 Bunu yanında hediye olarak vericektim . Fakat 12 yaşında zekasına hayran kaldıgım programcı bir çocuk aldı . Bunu istemedi . Daha sonra bunu satışa koydum forumda istiyen çıktı ama Ben üşendim yurt dışına göndermeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Bunun manyak talipleri var aman diyeyim satma dur. Şunları oku önce: http://gizmodo.com/sonys-robotic-dogs-are-dying-a-slow-and-heartbreaking-d-1712160637 http://www.nytimes.com/2015/06/18/technology/robotica-sony-aibo-robotic-dog-mortality.html?_r=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 at mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar