Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 İyi günler. Açıkradyoda anons duydum az önce, dün alkol aldığım için veremiyorum ben malesef. Eğer verebilecek olan varsa 05423289367 numaralı telefondan ulaşabilirler. 5 kere falan anons geçildi on dakikada, acil sanırım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Arkadaşlar suruçtaki patlamada yaralanan birisine aitmiş bu ilan, her gün beş litre kana ihtiyacı varmış. Nasılsa bulunmuştur demeyin, arayın a pozitifseniz. Çok fazla kişiye ihtiyaç var çünkü her gün beş litre için On beş gün boyunca lazımmış bu arada kan Edit: az önce konuştum tekrar, kan ihtiyacını gidermişler. Siz yine de bi üniversite hastanesine kan bağışında bulunun 6 ayda bir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 kan vermek kilo aldırır diyorlar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 of..dun alkol almis olman birsey degistirmez su anda sarhos olmasan kafi gibi..komaya girecek kadar icmemissen 12 saatte piril piril olursun.. her gun 5 litre kan demek yaklasik 10 unite kan demek..bunu hergun yapman gerekiyorsa birseyleri eksik yapiyorsundur... kan vermek kilo aldirmaz..mantikli tibbi bir aciklamasi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 A rh+ kızılay bile almıyor çoğu zaman ben 7 kere denedim belki kan grubunuz farklıdır dediler her seferinde bir kez daha baktılar kan grubuma sonra gerek yok diye almadılar. Aynı şekilde üniversitede de vermeyi denedim yine aynı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Kanbankasinin %70 i A+ abi. Boyle trombosit aranmiyosa cidden anlamli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 yok ole birsey 35 -40 a poz 30 0 poz 15 b poz 5 ab poz geri kalanlari da negatif serisi onun disinda 1-2 gundur kizilaydan a poz es istiyorum yok cekiyor.. ee cok sular akti cok.. anadolu insani kizilayi sorgular hale geldi..ankaradan aldigi kanlari diyarbakirdaki ne oldugu belirsiz adama servis edince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 paparnoz said: A rh+ kızılay bile almıyor çoğu zaman ben 7 kere denedim belki kan grubunuz farklıdır dediler her seferinde bir kez daha baktılar kan grubuma sonra gerek yok diye almadılar. Aynı şekilde üniversitede de vermeyi denedim yine aynı olay. gercekten almiyorsa soyle aninda sikayet edelim..kizilayin kan almiyorum senin kan grubundan dolayi deme luxu yoktur..kim almiyorsa gecerli bir mazeret bulmak zorundadir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Dusmana bile bakma yukumkulugu var her devletin. Hipokrat yemini bosuna edilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 aidsli kan muhabbetlerinden snra korkuyorum ben anasını satim. kanı verirken bir şey bulaşma ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Bir kere kan verebildim. Çok teşebbüsüm oldu,dolaşırken seyyar kızılay karavanları oluyor arada deniyorum almıyorlar,adam keyfe keder mi almıyor ki şikayet edeyim ? Herhalde diyorum bir bildikleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Kürtlük bulasabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Esh said: Dusmana bile bakma yukumkulugu var her devletin. Hipokrat yemini bosuna edilmiyor devlet hipokrati tanimaz..yada en fazla selonun yada tayyo nun mecliste okudugu yemini kadar tanir.. devletin baska yeminleri vardir oncelikle onlara uyulmasi gerekir.. her devlet onceligi kendi insanina vermek durumundadir.yani senin kendi insanina yok cekip o kanlari baska bir ulkenin senin insanina saldiran biryerlere gonderiyorsan bunun herhangi bir uluslararasi yukumlulukle degil sadece genetik aciziyetlerle alakasi vardir. bu arada harbiden bayagi mesai harciyorum kizilaya kusmus de kan vermekten vazgecmis insanlari geri dondurmeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 barnacle said: aidsli kan muhabbetlerinden snra korkuyorum ben anasını satim. kanı verirken bir şey bulaşma ihtimali var mı? yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 barnacle said: aidsli kan muhabbetlerinden snra korkuyorum ben anasını satim. kanı verirken bir şey bulaşma ihtimali var mı? yok eskidendi onlar ..sana kullanilan butun malzemeler ilk defa senin onunde aciliyor..senden kan alinirken imkansiza yakin.. ha sana kan verilirken bulasma riski var..1 000 000 da 0.3 mu ne.. ha olmaz filan zart zurt diyoruz ama gectigimiz yil icerisinde 3 vatandasimiz afrikada sivrisineklerin bulastirdiklari hastaliktan dolayi oldu bunlardan 2 sinin sitma oldugu biliniyor..2 si de thy calisani idi.yani ole ormanda surda burda takilan degil ucusla gidip otelde kalip geri donen insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Devlet hipokrati tanimaz ne demek abi kim hangi kani nereye yolluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 paparnoz said: Bir kere kan verebildim. Çok teşebbüsüm oldu,dolaşırken seyyar kızılay karavanları oluyor arada deniyorum almıyorlar,adam keyfe keder mi almıyor ki şikayet edeyim ? Herhalde diyorum bir bildikleri vardır. goz karari siskasindir.. kansizsindir.. daha once kan verdim ama ayildim bayildim demissindir.vs vs cok vermek istedigini senden neden kan almadiklarini sor..belki duzeltebilecegin birseydir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Esh said: Devlet hipokrati tanimaz ne demek abi kim hangi kani nereye yolluyo? pikiki zaten malum artik .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Yaraliyi tedavi etmek doktorun isidir, yaraliyo sinirdan gecirip gecirmemek siyasetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Ayrica o ustteki fotomontaj. Isidle alakasi olan bi adam degil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 türkiye'de ameliyat için alınan kanlar sırf taze diye satılıyor, kan ticareti almış yürümüş vaziyette. ülkenin sonu geleceğini bilsem yine vermem kan burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 scorch said: türkiye'de ameliyat için alınan kanlar sırf taze diye satılıyor, kan ticareti almış yürümüş vaziyette. ülkenin sonu geleceğini bilsem yine vermem kan burada. kaynak?? su anda kan satabilmen zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 dana22 said: scorch said: türkiye'de ameliyat için alınan kanlar sırf taze diye satılıyor, kan ticareti almış yürümüş vaziyette. ülkenin sonu geleceğini bilsem yine vermem kan burada. kaynak?? su anda kan satabilmen zor.. daha 2 yıl önce eşim şişli etfal'de ameliyat öncesi verdiği kan "kayboldu" gerekçesi ile yeni kan verilmesi istendi. (daha haftası dolmamışken 2. defa kan alıp sonrasında aynı gün ameliyatı yapmayı istemek kusura bakmayında doktorluk değil cinayettir.) sonra tanıdık vs. vasıtası ile hastanede biraz olay çıkartınca kanımız "bulundu" hani o bulunamayan kan. aynısını yan odada kalan hastaya da yapmışlar allahtan bişey olmamış onlara 2. defa kan verdiklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 scorch said: daha 2 yıl önce eşim şişli etfal'de ameliyat öncesi verdiği kan "kayboldu" gerekçesi ile yeni kan verilmesi istendi. (daha haftası dolmamışken 2. defa kan alıp sonrasında aynı gün ameliyatı yapmayı istemek kusura bakmayında doktorluk değil cinayettir.) sonra tanıdık vs. vasıtası ile hastanede biraz olay çıkartınca kanımız "bulundu" hani o bulunamayan kan. aynısını yan odada kalan hastaya da yapmışlar allahtan bişey olmamış onlara 2. defa kan verdiklerinde. abi butun kanlarin torbalarin uzerinde barkod var ..o kan hangi torbaya hangi tarihte saat kacta nerede kim tarafindan alinmis nereye verilmis kim icin hazirlanmis hepsi kayitli 2 tikla o kan nereye-kaybolmus bulunur. onun disinda yarin ameliatin var sana kan hazirladim..4-5 gun icerisinde ameliat olmazsa o kan stoga geri doner ben de onu baskasina kullanirim..bunu da hasta yakinlarina da soylerim cunku yapilan bu..kimse senin kanini 1 hafta bekletmez..yazik kana. yapilacak operasyon karaciger dalak cok kanlanan organ operasyonu ise ozellikle kendisinden kan alinmasini istiyorlar ayni gun icerisinde preop ole bir olay da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar