Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Abi 8 kat üst üste çok süper bir şekilde atmazsanız bir şey olmuyor zaten normal tuvalet kağıdıyla, elbet dağılır gider. Islak mendil keçe gibi ama, erimek bir yana lavabonın deliğine koysan su geçişini bile %50 falan yavaşlatır. Baya gereksiz onu klozete atmak. O ilk kabasını aldığım kağıdı ben de klozete atıyorum valla yalan yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Ben açıkça itiraf edeyim bol su harcıyorum. Alaturkalarda çeşme sürekli açık, alafrangalarda ise birden fazla basıyorum ve taharet musluğu sürekli açık. Alaturkada tuvalet kağıtları birbirini görmüyor ki birleşip hamur olacaklar hissi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Adamın konusunun içine sıçmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar