sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ekmek ye dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 redin fotosundaki adam benden kilolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Abi bi yesilaya gitsene, Amipli dizanteri,difteri falan var mi diye kontrol ettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 konu hakkinda bilgisi olmayanlar tavsiye vermeyi bilirkisilere birakabilir mi? en azindan ekleyin sonuna "beslenme tavsiyesi degildir" diye. bariz dalga gecenleri demiyorum onlar zararsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 said: Fındık ezmesi ve kruvasan not ettim şuan, başka ne ekliyim? baklava ekmek kadayifi kaymak tahin doritos & mountain dew 2 aya morbid obezite garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Sadece fistik ezmesi ve bal yeterli bence Hem de asiri salak seyler yememis olur boylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Boyle bol tahilli eksi maya ekmeginin uzerine bi de OFOFOFOF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Yaninda da nar-portakal sikma. Oefff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 geçen metrodan aldım bi tane böyle tarçınlı kuru üzümlü, öküz gibi yedim ne güzel bişeydi ya. 3 gün boyunca parça parça tarçın sıçtım afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 http://www.fistikezmesi.com/images/cinnamon-raisin-swirl.jpg aha bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 madem gainer gibi mucizevi bişi var neden önermiyoruz? çünkü mucizevi falan değil. gainer içtiği zaman midesi dolduğu için bütün gün bir şey yiyemiycek belki adam. gece yatmadan son çare içmeye kalksa uykusunu bile rahatsız eder. tüm ölçeği zorlamak yerine yarım ölçek falan içebilir belki. ama yine de neden gainer al diyip geçmiyoruz? boş kalori almak için gainera ihtiyaç mı var? nutella kaşıklasın al sana leziz boş kalori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 masa said: Bu arada araya kaynamasın 45 kiloyum normalde sdf Ama çok tepki aldığım için 50 diyorum herkese. hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 masa zaten "kan verirsem kilo alır mıyım" gibi şehir efsanesi yöntemlere yatkın durumda şu an. adam için ne kadar önemli olduğunu da anlamak zor değil. o yüzden sallamayın diyorum. ortalığa demiş olmayayım biraz açayım. rerore ve fenn'in yazdıklarını tek tek alıntılamıycam yanlışlar. GONDARCENGIZ said: az osbir,düzenli yemek(1-2 gün iyi yiyip sonra öğün atlarsan gg) ,spor,her yemeğin yanına haşlamış pattes birazda yoğurt,bide vitamin ve protein alırsan extra her türlü 65 olursun 3-4 aya bold kısım hatalı. bi de haşlanmış pattis önermeye gerek yok adam kalori alamıyo zaten. patates yiyecekse kızartsın mis gibi yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 peki o aldığı kilolar nasıl olacak? muhtemelen bu adamın bacaklar kürdan gibi, onlar da şişiyor mu yoksa göbeğe mi gidiyor kızartma yerse? spor salonunda görüyorum mesela abi yürürken bacakları kıralacak gibi çocuğun hala ağırlık çalışıyor, önce kilo alması gerekmiyor mu acaba diyorum gördükçe. acaba masa mı o dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Lükens ayakli masa o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 tiliyi dinleyin işte sorun söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Liebe said: peki o aldığı kilolar nasıl olacak? muhtemelen bu adamın bacaklar kürdan gibi, onlar da şişiyor mu yoksa göbeğe mi gidiyor kızartma yerse? spor salonunda görüyorum mesela abi yürürken bacakları kıralacak gibi çocuğun hala ağırlık çalışıyor, önce kilo alması gerekmiyor mu acaba diyorum gördükçe. acaba masa mı o dsfsdf ağırlık çalışmadan alırsa kiloyu göbeğe gider, surata gider. genetik yatkınlığında neresi yağlanıyosa oraya gider. vücudun geri kalanı da biraz kalınlaşır ama skinny fat olur. hem zayıf, hem yağlı olmak ne kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 KİLO AL SONRA YAĞLARI KASA ÇEVİR diye bir şey yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Hatta daha kötüsü bileklerim o kadar ince ki yandan bakınca pipimden birazcık daha kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 senin sıkıntını ben senden fazla ciddiye aldım ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Pipinin inceligi beni urkuttu Ama ortamlarda "bilegim kadar" diyerek ekmek yemen olasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Ahah yok abi çaresizlikten espiri yapıyorum artık sdf hatta az önce öm ile numaranı istiycektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 caps at da eglenek biraz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 evt foto at motive olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 kalorisi bu kadar yogun bir dunyada neyin caresizligi abi allahini seversen agirlik calis yemek ye demis iste yetkili abiler, hadi gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar