Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Askerligim boyunca ankara'da tosty denen tosttan yemistim. At etiymis. Oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Emekliliği hakettiğim gün laboratuvarı açıp ,maliyetine analiz yapacağım.Sonuçta bugünki fiyatla analiz maliyeti personel giderleri hariç 50 tl yi geçmez(nobel agar ile agar jel immundifüzyon metodu ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Darestan said: hışım börek ahadsf çılgın gibi yiyorlar bi de ya lan... hışım mı var listede ? açılmıyor liste bende. cidden hışım mı var o listede ? nası ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ahaah hışımdan mı yiyon evet var tabi ki, sinek minek de var oranın böreklerde ne et harici ne ararsan var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 etli bir şey yemiyorum tek yediğim peynirli kol böreği ya da su böreği. yine de bi kötü oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 e iyi bari, peynirleri sadece sinekli oluyor yırtmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 et ettir ya. sonuçta biz de doğada yaşayan bir hayvanız. aç kalsak at keser mangal yaparız gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Kara sinekle bulaşabilen hastalıklara bi bakın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Kesim şartları, hayvanın sağlığı, etleri saklama koşulları vs uygun olduğu müddetçe at etinin ne sakıncası var ki. Biz buralara at eti yiyerek gelmedik mi? Hayatımda yemedim at eti ama yemek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Çoğunu duymadım bende bu markaların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ginaly said: Karaköy hype'ı baltazar var la listede. Galiba o yani. Bok gibiydi zaten beter olsunlar. ohhaaaaaa yemiştim lan ben orda. allahın belaları. sinirli falandı zaten etleri bi garipti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 baltazar ne hamburgerci mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 eee yedin de bisey oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ne bilim bu listeleri periyodik olarak takip ederim hep de böyle çilingiroğulları tarzı bimde satılan ucuz markalar olurdu, yediğim yer çıkınca bi heyecan yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bizim okul uzun süre yemekhanede at eti vermişti ya, çok sonra çıktı ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bimde kötü mal yok gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bende diyorum memleketteki tipler neden bozdu kendini meğer tek tırnaklılar sebeb olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 http://i.imgur.com/M8xuwrD.jpg bu ne yapmış, alkol üretip mi satıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ayrıca http://www.cimendoner.com/index.html "Ürünlerimiz kendi besi hayvanımız olup %100 süt dana biftek etidir." http://i.imgur.com/7q1lQgB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 benjani said: bu ne yapmış, alkol üretip mi satıyormuş. sahte raki gibi..normalde alkollerde etanol olur sanirim bu metanol ile satiyormus su kor eden zehirleyen alkol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar