Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

desktop'unuz / wallpaper'ınız ...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

said:
narin, 07 January 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
said:
PiNk, 07 January 2004 17:50 tarihinde demiş ki:
http://server5.uploadit.org/files2/070104-Picture.jpg[hline]Ella es una hermosa mujer...

[Bu mesaj PiNk tarafından 07 January 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]

Wallpaperdaki senmsin ?[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır"
Fornication Under Control of the King

Ewet benim .....
e megalomanlik kolay diil tabi.....
gordugum heryere yapistiririm resimlerimi... :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arnointed, 07 January 2004 17:12 tarihinde demiş ki:
Masaüstü görüntülerinizi http://www.uploadit.org/ sitesine upload edip burada güzel güzel link verebilirsiniz. Bilgilerinize sunarım.[hline]They feed on the living to stay undead.

Allah tuttuğunu mithril etsin..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 07 January 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
said:
Arnointed, 07 January 2004 17:12 tarihinde demiş ki:
Masaüstü görüntülerinizi http://www.uploadit.org/ sitesine upload edip burada güzel güzel link verebilirsiniz. Bilgilerinize sunarım.[hline]They feed on the living to stay undead.

Allah tuttuğunu mithril etsin..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..

Hayııırrr!!![hline]They feed on the living to stay undead.

[Bu mesaj Arnointed tarafından 07 January 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@winterwolf: valla açıkçası hatırlamıyorum ki nerden aldığımı. öle fan sitelerinde dolaşırken bulmuştum. tmnt 2003 hakkında fan siteleri bul vardır oralarda başka
bunu istersen yollarım sana mail'ını falan verirsen[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 07 January 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
@winterwolf: valla açıkçası hatırlamıyorum ki nerden aldığımı. öle fan sitelerinde dolaşırken bulmuştum. tmnt 2003 hakkında fan siteleri bul vardır oralarda başka
bunu istersen yollarım sana mail'ını falan verirsen[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

icq dan mesaj attım:)
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi birini gostersem :)

Yaklasik 2-3 saat once almistim screenshotlari, isim cikti, simdi koyabildim.

Buyrun ;

Paticik.com `a yazarken ; ( Desktop 1 )

Terminal ve XMMS ; ( Desktop 2 )

MRProject ile proje takip ederken ; ( Desktop 3 )

Background Image ; ( Desktop 4 )

PS. Evet bazi screenshotlarda yukari sagda gorunen sey Flashget `in menusu. Winela calistirmaya calisiyordum tam bu thread`i okurken :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net

Sosyal ağlarda paylaş

Sana zahmetli geliyor. Cok daha fonksiyonel. Ayrica X Window degil sadece bu, gnome.

@Sabo; bir bolum yetkilisi kaldirsin 2-3 resmi o zaman. Host hizli oldugu icin koydum 3-4 tane. Kusura bakmayin.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi Unix ve Linux farkli konseptler, farkli isletim sistemleri :) Zaten Linux GNU* felsefesi ile yaratilmis bir isletim sistemi.. Karistirmamak lazim birbirine :)

Linux/Unix sunucu tabanli olarak elbetteki hicbir window manager veya XFree olmadan kurulacak.. Zaten sunucunun islevi disinda seyler bunlar.. Goruntuler benim kisisel bilgisayarimdandi..

*GNU : GNU is Not Unix [hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...