Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 [hline]no gay, no crywww.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: narin, 07 January 2004 18:03 tarihinde demiş ki: said: PiNk, 07 January 2004 17:50 tarihinde demiş ki: http://server5.uploadit.org/files2/070104-Picture.jpg[hline]Ella es una hermosa mujer... [Bu mesaj PiNk tarafından 07 January 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Wallpaperdaki senmsin ?[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Ewet benim ..... e megalomanlik kolay diil tabi..... gordugum heryere yapistiririm resimlerimi... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Masaüstü[hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: Arnointed, 07 January 2004 17:12 tarihinde demiş ki: Masaüstü görüntülerinizi http://www.uploadit.org/ sitesine upload edip burada güzel güzel link verebilirsiniz. Bilgilerinize sunarım.[hline]They feed on the living to stay undead. Allah tuttuğunu mithril etsin..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: Sam, 07 January 2004 18:53 tarihinde demiş ki: said: Arnointed, 07 January 2004 17:12 tarihinde demiş ki: Masaüstü görüntülerinizi http://www.uploadit.org/ sitesine upload edip burada güzel güzel link verebilirsiniz. Bilgilerinize sunarım.[hline]They feed on the living to stay undead. Allah tuttuğunu mithril etsin..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Hayııırrr!!![hline]They feed on the living to stay undead. [Bu mesaj Arnointed tarafından 07 January 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Bu arada Sabo senin wallpaperın adresini verebilirmsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 [hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 @winterwolf: valla açıkçası hatırlamıyorum ki nerden aldığımı. öle fan sitelerinde dolaşırken bulmuştum. tmnt 2003 hakkında fan siteleri bul vardır oralarda başka bunu istersen yollarım sana mail'ını falan verirsen[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 [hline]Fly In The OintmentHaving sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 heeh biraz alakasiz burdaki resimlerle ama olsun benimde wallpaper bu iste napalim[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: LvL_Sabo, 07 January 2004 22:22 tarihinde demiş ki: @winterwolf: valla açıkçası hatırlamıyorum ki nerden aldığımı. öle fan sitelerinde dolaşırken bulmuştum. tmnt 2003 hakkında fan siteleri bul vardır oralarda başka bunu istersen yollarım sana mail'ını falan verirsen[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza icq dan mesaj attım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 [hline]http://www.gamerbug.comDARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0[Bu mesaj Smokey tarafından 07 January 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 ya bu kadar ikon dolu desktopları nasıl kullanıyosunuz. beni inanlmaz rahatsız eder. zaten ilk mesajımdaki desktop'a bakarsanız anlarsınız rahatsız ettiğini beni :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 çok ikonlu desktoplar benide rahatsız ediyor.[hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ikonlara bende dayanamıyorum gerçekten... Yaşasın sadecilik.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Ira furor brevis est, ipso facto, amantes sunt amentes.De facto nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Kişisel dosyalarımı ve bir iki şeyimi güvenlik amacı ile kapatıyorum.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Hangi birini gostersem :) Yaklasik 2-3 saat once almistim screenshotlari, isim cikti, simdi koyabildim. Buyrun ; Paticik.com `a yazarken ; ( Desktop 1 ) Terminal ve XMMS ; ( Desktop 2 ) MRProject ile proje takip ederken ; ( Desktop 3 ) Background Image ; ( Desktop 4 ) PS. Evet bazi screenshotlarda yukari sagda gorunen sey Flashget `in menusu. Winela calistirmaya calisiyordum tam bu thread`i okurken :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Benim sabit bir desktop resmim olmadığı için size göstermeme gerek yok. Default Theme ve Silver Color Theme kullanıyorum. Hellhound'un ve Melancholy'de olan xp theme'in ismi nedir bilen varmı ?[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 arkadaşlar sharky gibi 3-4 tane koymayınız lütfen. zaten sayfa zor açılıyor. sharky yani paticik'e yazdığın yazıyı falan koyman biraz saçma geldi açıkçası, ondan eleştiriyorum...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Sana zahmetli geliyor. Cok daha fonksiyonel. Ayrica X Window degil sadece bu, gnome. @Sabo; bir bolum yetkilisi kaldirsin 2-3 resmi o zaman. Host hizli oldugu icin koydum 3-4 tane. Kusura bakmayin.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Simdi Unix ve Linux farkli konseptler, farkli isletim sistemleri :) Zaten Linux GNU* felsefesi ile yaratilmis bir isletim sistemi.. Karistirmamak lazim birbirine :) Linux/Unix sunucu tabanli olarak elbetteki hicbir window manager veya XFree olmadan kurulacak.. Zaten sunucunun islevi disinda seyler bunlar.. Goruntuler benim kisisel bilgisayarimdandi.. *GNU : GNU is Not Unix [hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hoppa yeni bir gelişme var arkadaşlar. bi anda nette bu wallpaperı görünce hem wallpaperımı değiştirdim hem de winamp skinimi ona uyumlu hale getirdim. buyrun:[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ooo Noir.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 oha noir'cı biri mi çıktı benden başka. valla buradan noir geyiği yapmayalım çünkü 400 sayfa falan noir geyiği yapabilirim ben hehe istiyosan msn veya icqdan yaparım ama deli gibi :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar