Esau Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 25 yaşına kadar hayatım okumakla geçti (yurtiçi lisans - yurtdışı yüksek lisans) Askere de gittik geldik ve iş bulduk. Çalışma şartlarım da ağır değil, tempolu olduğu günler var ve belki çok daha fazla olacaktır ama şu an her şey gayet iyi. Maaş deseniz o da başlangıçta gerçekten iyi. Ancak şöyle bir sorun var ki; günde 9 saat bir iş yerinde kalmak, yalnız çalışmak ve Cumartesi yarım gün gitmek bana zülum geliyor. Ama İngilizce ağırlıklı iş yapıyor olmam güzel bir şey ve bunu başka yerlerde yapabilmem mümkün olmayabilir. İşim gereği kendi ofisimi kurabilirim ama çevrem geniş değil, ortaksız yalnız iş yapma niyetim yok. Ayrıca riski de çok, uzun süreler meteleksiz gezebilirim. Ailem ve yakın çevremin baskısı olmasa "My name is Earl" dizisindeki Randy ve Earl gibi olmak isterdim, hatta büyük ihtimal öyle olurdum, buna da cesaret ederdim. Kısacası, iş yerinde ergenlik bunalımına girmek üzereyim. 2 aydır çalışıyorum ama özgürlük durumu beni çok etkiliyor. Düşünüyorum yani ömür böyle geçer mi, sonra bakıyorum etrafıma çoğu insan böyle, hele evli falan olsam zaten çare yok, ailen çoluğun çocuğun varken her koşulda çalışmak zorundasın. Şu an şımarıklık yapıyor olabilirim, ailemdekiler böyle söylüyor, haksızlar demiyorum. İşle ilgili şöyle de bir dezavantajım var ki, mesleğimle alakası olmayan şeyleri de sıklıkla yapıyorum, kısacası kendi işimin patronu olmaya karar verirsem tecrübe sıfırla başlayacak. Özgür ruhlu biriyim ve bu arzu 2 aydır zerre körelmedi. Keşke ticarete kafam bassaydı ya da şu işlere girebilsem bir şekilde diyorum. Çevremde ticaretle uğraşan kişiler ne yalan söyleyim en rahat insanlar, tabi bunlar A.Ş. sahibi değil ama emin olun yine de normal birine göre büyük paralar kazanıyorlar. Tanıdıklarımın tavsiyesi ise şöyle; en azından 6 ay çalış,başka işe geçmeye çalış. Türkiye'de işssizlik çok büyük bir sorun, kimse esnek çalışma saatlerini bana şu an vermez(toplam 4 aylık tecrübe var, 2 ay bu çalıştığım yerde), gireceğim iş yine buna benzer olacaktır. Çalışma saatleri konusunda özgürlük istesem şu an red yiyeceğime de eminim,ayrıca şu an kimse beni de önemsemiyor. Neyse içimi dökmek istedim :) Öğle yemeği beni bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Önemli olan mutlu olmak; http://enigmasmovies.com/uploads/images/into-the-wild.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 adam herşeyi yazmış, ne iş yaptığını yazmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ben de onu dicektim ne iş yapion? nası özgür ruhluysan bi de pıtır pıtır okullar bitmiş askerlik yapılmış işe girilmiş yaş 25 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 yav said: ben de onu dicektim ne iş yapion? nası özgür ruhluysan bi de pıtır pıtır okullar bitmiş askerlik yapılmış işe girilmiş yaş 25 sdf ahaha buna dikkat etmediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Yurtdışında yüksek lisans 1 sene sürüyor (tabi gittiğin ülkeye bölüme göre değişebilir), Tr'de hazırlık okumadım, askere de fazla vakit kaybemetden gidince 25 yaşında her şeye hazır olabiliyorsunuz. Ha bu arada :) özgür ruh tembellik demek değil ki, ben üniversite ve yüksek lisansta çok rahattım, ilk çalıştığım işte de keza öyleydi maaşı çok düşüktü. İlk kez böyle bir haldeyim kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 biraz daha çalış belki alışırsın köleliğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 derdini seveyim butonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ne iş yapion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 biraz daha sabret kaşarlanırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 biraz kapitalizmin tadına bak. böylece çarkın içerisinde kalacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 sıradaki achievementler araba nişan evlilik çocuk 1 çocuk 2 ev kredisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 sonra tank and spank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 arkadaş avukat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bakalım iki üç sene sonra neler olduğunu yazarım, gelecek nesiller okur, kendilerince ders çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ortak olak mı panpa , bende para yok ama hiç , çevre de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 9.00-17.30 çalışıyorum, bilg. başında vakit geçmiyor hayalim part-time iş öğretmen olmak varmış yarım gün açlış 3 ay tatil+ kar tatili fiziksel iş yapmıyorsan full mesai gereksiz zaten %60 ı internette geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bazen benim işler yoğun oluyor tamam o günlerde akşam 6 ya kadar çalışmak sorun değil, çünkü vakit çok çabuk geçiyor ancak mesleğim gereği her an yoğunluk yaşamıyorum, evde dahi çok rahat götürebileceğim işler var. Örneğin alın işte bugün çok rahatım, yaptığım 2 tane iş vardı, toplam 1 saatimi aldı, onun haricinde kendimi geliştirmek için 1 saat te kendim çalıştım, geriya kalan vakitte plüton ışık hızı beyindeki verilerin transferi falan fantastik konularla ilgili ufak çapta araştırma yaptım. :) Genelde böyle olunca yani gereksiz geliyor böyle beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 hangi bölüm/meslek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Kurgu grafik yapiyorum bilseydim iddaa bayii acardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 10 saat mesaide maximum 50dakka çalışılıyo zaten ya 9.5 saatin 4.5 saati internet browse yemek çay muhabbet dışarı falan çıkıyoruz gerçi türkiye'de pek yemek çay dışarı olayı yoktu heryer hapishane gibiydi sdfdsf güvenlik parmak izi falan filan ama buralar rahat :P çalışma saatlerine bi ayar falan çekmeleri lazım ama maaşı düşürürler gerek yok iyi böyle hele hearthstone mobil çıktıktan sonra 20 saat olsun n.p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 8 saatte 4 saat çalışıyorsan başarılırısındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 işle alakalı ya cihaz kurulumu oluyor mesela iliyon dikiliyon vakit çabul geçiyor kullanmayı öğrenince işçi sorun çıkartana kadar browser devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar