Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Go'el ölmüyor da sağlam dayak yiyor, zaten elementler de kezbana bağlamış buna yüz vermeyince emekliye ayrılacak.

Malfurion arafta şu anda, ölmese bile esir falan düşecek cenariusun hatta yseranın gg olduğu ortamda.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Go'el ölmüyor da sağlam dayak yiyor, zaten elementler de kezbana bağlamış buna yüz vermeyince emekliye ayrılacak.

Malfurion arafta şu anda, ölmese bile esir falan düşecek cenariusun hatta yseranın gg olduğu ortamda.

yseranın gg derken? varmı video spoiler?
Mesaj tarihi:
yok ya, aptal aral "kutulu CE getirmiycez" dedi bastan bende gittim dijital aldim ve oyle patladi iste

blizzardinda physical ce ye yaptigi muamele shit tier, pre-order zimbirtilarini koklatmadigi gibi soruna buldugu cozum kayzerili esnaf tier

"physical CE almak isteyenler pre orderdan yararlanmak istiyorsa direk dijital deluxe alsin, release de physicalida alin ve keyi page atip bildirin, size digital keyini geri iade edelim o keyide bir arkadasiniza verin :D :D :D"

http://i.imgur.com/zEaiMCH.png
Mesaj tarihi:
Ally'dan bi cacık olmayacağı belliydi... Hoş Sylvanas gibi bir Fashion Warchief ile nasıl olacak koca exp o da ayrı konu. Kütür kütür kütürdetecek bir Warchief'i olamadı Horde'un son 2 exptir...
Mesaj tarihi:
Yine aptal blizzard'ın aptal aptal oyuna dahil ettiği DH. Tum dungeon DH dolu ve item level 710 rogue ile ayakta kalamıyorum.

Evet blizzard düzeltecektir diyen olacak ama düzeltmesini beklemek istemiyorum. Hoplaya zıplama adam öldürüyorlar.
Mesaj tarihi:
dk monk çıktığında sweshit tier diye hiç oynamadım ama sabah açtım 2 zıpadım skill attım aklım çıktı sanırım legion'da dh oynucam sdf
Mesaj tarihi:
DK ilk çıktığında self healla falan 5DK dungeon dönüyordu, normal şimdi de öyle olması. Monk bile ilk çıktığında heryer monktu. Ha rogueun dandik olması apayrı bi sorun.

Bu arada it was a dreadlord geyiğini SI:7 için kullanmışlar bu xpac, matthias shaw gg sanırım. Bu durumda Genn dreadlord olmayacak. Yine de nathanosu öldürür ve slyvanasla birbirlerine girerlerse ordan bi karakter gelişimi görebiliriz yeni warchifiyemize.
Mesaj tarihi:
Ya dk dan ders almislar baya, dh 110 da oyle kirik degil ustune dk nin aksine failproof degil

Release de sahane oldu, 3 haftada millet alicak gazini sonra maine donucek, direk 60 da dk ile outland cilesi cekiyorsun ki release de outland dk land idi
  • Yeni Oluştur...