axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Go'el ölmüyor da sağlam dayak yiyor, zaten elementler de kezbana bağlamış buna yüz vermeyince emekliye ayrılacak. Malfurion arafta şu anda, ölmese bile esir falan düşecek cenariusun hatta yseranın gg olduğu ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Tavukla quest muest yapioz en azindan hani thrall gibi etkisiz ve vasifsiz eleman diil Thrallin olmemesinin tek nedeni author avatar olmasi, birbirimizi kandirmayalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Bi tane dh açtım bi 15 dk oynadım. 7 fps olduğu için mi, 400 ping olduğu için mi bilmiyorum ama hiç sarmadı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Ahah dh nin butun olayi atlayi ziplayi apaci gibi gezmek zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Baktım da şekli yeter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 axedice said: Go'el ölmüyor da sağlam dayak yiyor, zaten elementler de kezbana bağlamış buna yüz vermeyince emekliye ayrılacak. Malfurion arafta şu anda, ölmese bile esir falan düşecek cenariusun hatta yseranın gg olduğu ortamda. yseranın gg derken? varmı video spoiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Şurda spoilerları var questlerin http://wow.gamepedia.com/Tears_of_Elune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 apaçi mapaçi...çok tek düze olsa da gameplay i eğlenceli class olmuş dh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Digital Deluxe almak istiyorum, var mı önereceğiniz bir yer? Şimdi alınca DH açabiliyor muyuz preorder kafası geçti mi artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ben satiyorumda usendim topic acmaya :P hos gerci bir tane keyim var ve yeto blizz ve aral ortak calismasi yuzunden 30 agustostan once veremiyorum keyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Ooo vaz mı geçtin yoksa legion oynamaktan, beta yeterli mi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Önce trion sonra varian... ikisinin de bağıra bağıra ölmeleri çok acı blizz çok gore yaptı son varian videosunu. Şaşırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 yok ya, aptal aral "kutulu CE getirmiycez" dedi bastan bende gittim dijital aldim ve oyle patladi iste blizzardinda physical ce ye yaptigi muamele shit tier, pre-order zimbirtilarini koklatmadigi gibi soruna buldugu cozum kayzerili esnaf tier "physical CE almak isteyenler pre orderdan yararlanmak istiyorsa direk dijital deluxe alsin, release de physicalida alin ve keyi page atip bildirin, size digital keyini geri iade edelim o keyide bir arkadasiniza verin :D :D :D" http://i.imgur.com/zEaiMCH.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 @Samaella SPOYLER VERMESENE PİS PİRIİST! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Ally'dan bi cacık olmayacağı belliydi... Hoş Sylvanas gibi bir Fashion Warchief ile nasıl olacak koca exp o da ayrı konu. Kütür kütür kütürdetecek bir Warchief'i olamadı Horde'un son 2 exptir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 KEK http://i.hizliresim.com/oEQOAq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 sımdı legion dunyanın akken bu bolvar northlandde hıc ses cıkarmadan izlicekmi butun expansion yoksa mudahil olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 http://i.imgur.com/Cr9HeJS.jpg inlerine girdik inlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Yine aptal blizzard'ın aptal aptal oyuna dahil ettiği DH. Tum dungeon DH dolu ve item level 710 rogue ile ayakta kalamıyorum. Evet blizzard düzeltecektir diyen olacak ama düzeltmesini beklemek istemiyorum. Hoplaya zıplama adam öldürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Taze boka sinek çabuk konar. Sen kendi işine bak zamanla oturur popülasyon. Önemli olan class dengesi. Orda varsa sıkıntı orayı eleştirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 dk monk çıktığında sweshit tier diye hiç oynamadım ama sabah açtım 2 zıpadım skill attım aklım çıktı sanırım legion'da dh oynucam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Su anda var sorun :p 3 hafta icin kimse balansla ugrasmaz zaten, oyalanin iste. 110 da o kadar iyi bir class diil dh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 bu saatten sonra competitive play yok zaten 2 ay orgrimmarda zıplayıp 3.ay sub almıycaz zaten sfsd oda tatmine eder işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 DK ilk çıktığında self healla falan 5DK dungeon dönüyordu, normal şimdi de öyle olması. Monk bile ilk çıktığında heryer monktu. Ha rogueun dandik olması apayrı bi sorun. Bu arada it was a dreadlord geyiğini SI:7 için kullanmışlar bu xpac, matthias shaw gg sanırım. Bu durumda Genn dreadlord olmayacak. Yine de nathanosu öldürür ve slyvanasla birbirlerine girerlerse ordan bi karakter gelişimi görebiliriz yeni warchifiyemize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Ya dk dan ders almislar baya, dh 110 da oyle kirik degil ustune dk nin aksine failproof degil Release de sahane oldu, 3 haftada millet alicak gazini sonra maine donucek, direk 60 da dk ile outland cilesi cekiyorsun ki release de outland dk land idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar