Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PTR'da DH açılmıyor maalesef :/
hatta her yeni karakter açtığında random class seçiyor mantığını zorlayarak bir tane DH açtım fakat oyuna girmeye çalışınca Character locked diyor :P
Mesaj tarihi:
pre patch i denemeyin bence oyundan soğursunuz. Charların çoğunda gameplay değişti ve artifact olmadan çoğu class hiç bir şey yapamıyor. pre patch öncesi dummy 60-70k dps olan karakter patch sonrası 40k yapiyor falan. Silahlar gelince işler değişiyor ama.
Beta da deneme şansı yakaladım DH için dps güzel baya. Ben enhance shammy oynucam büyük ihtimal. Beta da classlar arası baya dengesizlik var su an tuning patch gelicek sözde.
Mesaj tarihi:
tunch said:

mardox said:

PTR 7.0 geldi ve pek çok class'ın gameplayi çeşitli miktarlarda değişti. PTR'da denemeden boost'u çakmasaydın iyiydi ;)

subsicribe olmadan ptr giremiyoruz değil mi ?

Kendimi cevaplayim, sub olmadan ptr girip istediginizi yapabiliyorsunuz.

DK dgisiklikleri gayet hosuma gitti benim. Gecen sefer tam yapamadiklari pruningi duzgun yapmislar. Yeni frost cok hosuma gitti.
Mesaj tarihi:
Ben yazdiydim ama gormemissin,
Ptr faq'a gore gerekiyor ama redditle eleman aciklamis subs olmadan girme olayini.

Dk uh ve frost rot yazar misin dk yi merak ediyorum. Nette 7.0a pek rotasyon bulamadim.
Mesaj tarihi:
eşit gearda gördüğüm en iyi aoe/cleave Un DK da. Yaptığım dunglarda hiç frost dkya rastlamadım desem yeridir. Gerçi legion betadaki dkların %85 i blood herhalde. Dün wolrd bossta denk geldi frost dk single target dps oldukça iyiydi. Gameplay /rotasyon hakkında fikrim yok tabi.

unholy dk mc +5 dung

https://www.youtube.com/watch?v=Vk8o6SunRGw
Mesaj tarihi:
ya bana ağır prune gibi geldi dk o yüzden sordum :) acaba bir şeyi eksik mi yapıyorum. live'da uh dk daha keyifli şu an ptr'a göre.
mesela aksine enhance ve fury ptr'da daha akıcı ve keyifli.
Mesaj tarihi:
spellbookta aktif talentler dahil 1.5 sayfa spell var pasif olanlar hariç

Rotasyon olarak cooldownloar dahil 6-7 tuşa indirgenmiş durumda frost

tam benlik , noskill oh
Mesaj tarihi:
kujo123 said:

trion

beyler bu trion olurken light neden bu adama yardım etmiyor iccdeki gibi kafama takıldı biraz cvplayabilecek varmı?

orada frostta kalıyo pek bişi yok. Fel enerji çok daha farklı bir de orada çok yoğun yani olay. Daha sonra ölüyor zaten orada da ölmüyo.

Ama ashbringer niye gazlanmıyo öyle bir durumda onu bilemeyecem. Light hopes chapel savaşında arthası göt ettiydi mesela ashbringer.

Mesaj tarihi:
Laurelin said:

bende uzun zamandir ilk defa heyecanlaniyorum

ptr da fury warrior denedim booole damakta eriyen magnum hissinden bile iyi :D

Ayni sebepten su an live'da oynamak zor geliyor :) son 2 hfta diyorlar bakalim...
Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

Illidan iyidi de biz anlayamadık.

Büyük oyunu şimdi gördüm ve Illidan haklıymış.

#ILLIDANDIDNOTHINGWRONG

dilmizde tuy bitti

BUYUK OYUNU BOZUYOR HER YER BLACK TEMPLE HER YER ILLIDAN, TAVUKLARA OLUM!
  • Yeni Oluştur...