sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Şimdi Demon Hunter ı denemek istiyorum ptr da varmı Demon Hunter yoksa keymi kovalayacağım? Varsa fazla keyi olan alırım bir dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 PTR'da DH açılmıyor maalesef :/ hatta her yeni karakter açtığında random class seçiyor mantığını zorlayarak bir tane DH açtım fakat oyuna girmeye çalışınca Character locked diyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 pre patch i denemeyin bence oyundan soğursunuz. Charların çoğunda gameplay değişti ve artifact olmadan çoğu class hiç bir şey yapamıyor. pre patch öncesi dummy 60-70k dps olan karakter patch sonrası 40k yapiyor falan. Silahlar gelince işler değişiyor ama. Beta da deneme şansı yakaladım DH için dps güzel baya. Ben enhance shammy oynucam büyük ihtimal. Beta da classlar arası baya dengesizlik var su an tuning patch gelicek sözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 DPS tamamen FOTM, ki büyük ihtimalle ilk başlarda DH domine edicek dps'i. PTR'da oynama sebebi dps'ten ziyade gameplay'i görmek. Beta varsa zaten ne ala ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 tunch said: mardox said: PTR 7.0 geldi ve pek çok class'ın gameplayi çeşitli miktarlarda değişti. PTR'da denemeden boost'u çakmasaydın iyiydi ;) subsicribe olmadan ptr giremiyoruz değil mi ? Kendimi cevaplayim, sub olmadan ptr girip istediginizi yapabiliyorsunuz. DK dgisiklikleri gayet hosuma gitti benim. Gecen sefer tam yapamadiklari pruningi duzgun yapmislar. Yeni frost cok hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Ben yazdiydim ama gormemissin, Ptr faq'a gore gerekiyor ama redditle eleman aciklamis subs olmadan girme olayini. Dk uh ve frost rot yazar misin dk yi merak ediyorum. Nette 7.0a pek rotasyon bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 eşit gearda gördüğüm en iyi aoe/cleave Un DK da. Yaptığım dunglarda hiç frost dkya rastlamadım desem yeridir. Gerçi legion betadaki dkların %85 i blood herhalde. Dün wolrd bossta denk geldi frost dk single target dps oldukça iyiydi. Gameplay /rotasyon hakkında fikrim yok tabi. unholy dk mc +5 dung https://www.youtube.com/watch?v=Vk8o6SunRGw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 ya bana ağır prune gibi geldi dk o yüzden sordum :) acaba bir şeyi eksik mi yapıyorum. live'da uh dk daha keyifli şu an ptr'a göre. mesela aksine enhance ve fury ptr'da daha akıcı ve keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 hani olaya gameplay açısından bakıyorsan blizz artık özürlüler de oynasın diye oyunu basitleştireyim derken baya zevksizleştirdi classları maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 spellbookta aktif talentler dahil 1.5 sayfa spell var pasif olanlar hariç Rotasyon olarak cooldownloar dahil 6-7 tuşa indirgenmiş durumda frost tam benlik , noskill oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 blizzard legion beta key contesti düzenliyor ilgilenen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 trion beyler bu trion olurken light neden bu adama yardım etmiyor iccdeki gibi kafama takıldı biraz cvplayabilecek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 kujo123 said: trion beyler bu trion olurken light neden bu adama yardım etmiyor iccdeki gibi kafama takıldı biraz cvplayabilecek varmı? orada frostta kalıyo pek bişi yok. Fel enerji çok daha farklı bir de orada çok yoğun yani olay. Daha sonra ölüyor zaten orada da ölmüyo. Ama ashbringer niye gazlanmıyo öyle bir durumda onu bilemeyecem. Light hopes chapel savaşında arthası göt ettiydi mesela ashbringer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Son 7 dk epik. https://youtu.be/oQxq67X3Jog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 http://memes.doublie.com/wp-content/uploads/2015/08/warcraft-thunderfury.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 abi ilk kez yeni wow expansionda heyecanlanamıyorum. yaşlanıyorum galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 bende uzun zamandir ilk defa heyecanlaniyorum ptr da fury warrior denedim booole damakta eriyen magnum hissinden bile iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Flam said: abi ilk kez yeni wow expansionda heyecanlanamıyorum. yaşlanıyorum galba. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Illidan iyidi de biz anlayamadık. Büyük oyunu şimdi gördüm ve Illidan haklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 pattisliborek said: Son 7 dk epik. https://youtu.be/oQxq67X3Jog abi inanılmaz iyi ya çok güldüm o kısma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 pattisliborek said: Son 7 dk epik. https://youtu.be/oQxq67X3Jog abi baştaki pull, aggro kayması, sondaki WORLD FIRST falan efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Laurelin said: bende uzun zamandir ilk defa heyecanlaniyorum ptr da fury warrior denedim booole damakta eriyen magnum hissinden bile iyi :D Ayni sebepten su an live'da oynamak zor geliyor :) son 2 hfta diyorlar bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 pattisliborek said: Illidan iyidi de biz anlayamadık. Büyük oyunu şimdi gördüm ve Illidan haklıymış. #ILLIDANDIDNOTHINGWRONG dilmizde tuy bitti BUYUK OYUNU BOZUYOR HER YER BLACK TEMPLE HER YER ILLIDAN, TAVUKLARA OLUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 oyunu kutulu almak istiyorum, aral dışında nereden alabilirim? (CE değil.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 shopto vardı bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar