Seru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 bir aile dostumuz rica etti w8 olan makinesini w7'e çevirdim. yeni windows'da usb ve lan çalışmıyor default olarak bi driver bulamadı, dolayısıyla bendeki driver'ları yükleyemiyorum. laptop'ın dvd okuyucusu var fakat benim pc'de yok. dımdızlak kalmış vaziyetteyim. usb'den boot edebileceğim, laptop'ın diskine erişmemi sağlayacak (ve dosya kopyalamama izin verecek) bir tool var mıdır? yardımlar bekleniyor, az acil. rahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ya da rufus'dan freedos bootable usb mi oluşturayım? işe yarar herhalde direkt dos geliyosa ekrana oradan kopyalanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 https://www.ntlite.com/ Şu nLite nin windows 7 için olanı. Bununla direk isonun içine at usb ve lan sürücülerini. ondan sonra o isodan bootlable USB yarat yükle gitsin aslanlar gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 güzel programmış. aklımda bulunsun. notebook'un diskini çıkarıp benim makinaya bağlayarak hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Linux abi USB'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar