Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 şimdi ben konuşamıyorum böyle biriyle bir menfaatim, öğrenmek istediğim bir şey, bir işim, bir bekletim yoksa karşı taraftan hiç arkadaşım yok sayılır hatta normal mi bu durum herkes iyi rol mü yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Bugun aynısını dusundum. Isıme yaramayacaksa nıe arklarım var kı dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 bu durumda ya sizde sorun var ya arkadaşlarınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Eglenmek ıcın bır ark yeter fazlası varsa demekkı bır cıkar bır menfaat var benım ıcın oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Ona kanka deniyor işte, kanka harici gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 arka daş sen arkadaş değilsin demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Arkadaş dediğin ne kadar çoksa o kadar güzel. Ama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim lafı çok doğru. Siz neyseniz bulduğunuz, anlaştığınız arkadaşlarınız da aynı olacak. Dostluklar zaten zamanla kurulur, her arkadaş dost değildir. Çok fazla olmazlar. Kankalık da yavşak bir kurum, eğlenir edersiniz; zor zamanda arkanızda vurup giderler. Dostlukla, kankalığı karıştırmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar