Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Yillar sonra Windows Phone'dan Android'e gectim. Avea'nin verdigi stock ile oyle 1-2 ay filan kullandim ama cok yavaslamaya, calismamaya basladi, CM11 yukledim ben de. 3 kat filan hizlandi cihaz simdi de aklima malware olayi takildi. Android'lerin guvenlik durumu nasil? Gerekli mi bir program? Gerekli ise hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 davayı satmış gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Tidal calismiyor WP'de. Hemen sattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 malware lar mallar için yapılıyor gerek yok ekstra app e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 yani malware olarak birşey kullanmana gerek yok zaten ne kullanırsan kullan 0day exploit ile aşıp girecekler telefonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 gerek yok. clean master da batarya israfından başka bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar