NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 DarKRideR said: di said: Gelen bi suru PM'den sonra ufak bi hatirlatma yapma geregi duydum. Nick degisimi yok gencler. En fazla yeni hesap acarsiniz, eskisini kapatip yenisini aktive ederiz. Haliyle "benim nick'i de bi degistiriver haci be" diye gelmeyin. =) ABİ BAK DEĞİŞTİR DEMİYORUM, HARFLERİ KÜÇÜLT PLX DİYORUM. Darkrider mesela olsun. MasterHapLo said: DarKRideR said: ben nick değiştirmekten de vazgeçtim. komple küçük falan olsun bari diyorum. beni utandıran asıl şey ortadaki ve sondaki büyük harf sdfsd natanyal yapacaksan nick i bence bu daha iyi niye la :( Nathaniel'den evrilmeydi o asdfsd cod'da bebeler okuyamıyordu böyle diyorlardı diye kalmıştı lel Ayni dertten muzdaribim, genctik, yaptik bi hata Orgutlenelim, yonetim duysun sesimizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 olm eski nickine geri dön bari harbi, bu ne asdfsda bari 2 r olsaydı, 3 r ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ne garip çocuk lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 sen nesini 97 kere güncelledin onun inanamıyorum bu mesajı yazan deno kör oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 imza o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 oooo oltaya gelmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Abi yalniz yeni nik cok yeto cidden. Kendi nikimden sikayetciydim ama bunu gorunce sukreder oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar