Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 28 saatte level 25 oldum ama hikaye sonlandi. grinde mahkum kaldim sanirim ne guzel ilerliyordu oyunun hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 https://store.steampowered.com/app/2138210/Warhammer_40000_Inquisitor__Martyr__Sororitas_Class/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 ooo güzel, nihayet. attım wishlist'e. ana oyuna bir indirim patlatırlar umarım çıkarken. darktide ile beraber gelmesi talihsizlik olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 her indirimde laf olsun diye bir kaç tane oyun alıyorum. Bu zamana kadar aldığım oyunlarda oynadığım tek oyun oldu. Complete pack i almıştım, takılıyorum. Bu kadar oynayacağımı hiç düşünmüyordum açıkcası. İndirimin son günü olduğu içinde yazmak istedim. arpg seven varsa radarından kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 ben de maalesef kazık fiyattan aldım dlc ile ama çok oynadım, helal olsun. bayağı iyi olmuş wh40k setting'ine uyumlu arpg yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar