kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Akışkan dokunmatik ekrana üçüncü bir boyut eklenmesi inanılmaz olanaklara kapı acıyor. Asıl önemli olan donanım, ana yazılım ve uygulamaların ortaklaşa yakaladıkları kusursuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 oyunu oynayan cocuk kalpten gidecek az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 elimdeki 6plus dan daha buyuk ekranli bir sey cikarmadilar allahtan cok sevindim :) oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 4s'ten sonra ben bunu alırım arkadaş. s'ler her zaman en stabil modeller oldu zaten. 3 sene de bu götürür beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Intel'in tick tock'ı gibi, S event'lerinde de pek revolutionary yenilik beklememek lazım demek ki. Yazılım iyileştirmeleri ve app/device etkileşimi gayet güzel. Ben bu event'te Apple TV'yi beğendim. Siri'yi güzel uyarlamışlar. Apple Smart Home'a doğru gidiyoruz. Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 new technology live photos :) abi ... sanki bu dunyada yasamiyorlarmis gibi adamlar. neyi koysalar new :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 adamlar gif'i live photo diye tanıttılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Kanuni said: new technology live photos :) abi ... sanki bu dunyada yasamiyorlarmis gibi adamlar. neyi koysalar new :) AMAZING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 3D Touch güzel olmuş ya yepyeni bir deneyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Fiyatlar dolar olarak sabit kalmış. Hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 live photos olayı samsungda vardı ya. yıllar önce eniştem samsung galaxy s4 aldığında teyzem "ay dur dur bi hareketli fotoğraf çek" demişti, ben de "video mu demek istediniz yani" diye dalga geçmiştim asdfgf. gimmick'in tam bir tanımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Kanuni said: new technology live photos :) abi ... sanki bu dunyada yasamiyorlarmis gibi adamlar. neyi koysalar new :) I N N O V A T I O N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Ayrı tabda dh forumdaki 3 çomarı izleyin sesi kısıp , arada 1 tanesini mendil çıkarıp burnunu siliyor falan çok eğlenceli dsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 HD izlemek isterseniz buyrun : http://paticix.com:8088/ VLC ye Copy Paste yapın yeterli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 iOS 9 16 Eylül. Aletinizi hazırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 live photosu sevdim aslinda insallah gelir cunku 3d pressure ile alakasi yok. ceksin iste 2 saniye tutunca ustune live ini gostersin cunku facebook a falan post atabiliyorsun guzel bir sey o. var iste 6 plus delirtmeyin adami osuruktan seneleridir olan bir nane. pressure based software guzel olacaktir muhtemelen birde iphone 7 ye tam yerlesir pas gecilebilir sahsim adina bu sezon. tv guzel ama browserdan bizim turk stream dizileri izlenebiliyormu bilemiyorum yoksa manasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 kizillelma said: iOS 9 16 Eylül. Aletinizi hazırlayın. abi onda swipe sorunu vardi browserda vaz gecemeyecegim bir ozellik dikkat edin. cozulmus olabilir ama emin degilim. swipe to back calisiyor ama swipe to forward yalandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Adamlar çok iyi ya, sunumda, tanıtımda, marketing'in bütününde gerçekten çok çok başarılılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 adam aylik 32 dolara her sene yeni iphone verecek. muthis pazarlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 HD http://paticix.com:8088/ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 her sene ynei iphone cikarma garantisi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Ya sanki Nokia'nın Lumia'larında Live Photos gibi hatta nerdeyse aynısını yapan bir çekim modu vardı. Bu arada One Republic'deki adamın nefesi yetmedi az önce yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Ne bu şimdi müzik bok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Gösterdikleri herşey iyiydi yine. iPhone 6S beklediğimden daha iyi çıktı, 3DTouch olayını biliyorduk ama işte iOS9 ile entegrasyonu bence oldukça iyi, app'lerde kullanmaya başlayınca çok rahatlık katacak. Live pictures yeni trend olacaktır. 12MP arka kamera ve 5 mb n kamera da yerinde güncellemeler. İstediğim şeylerdi, 5s'ten 6s'e geçişimi yapacağım. iPod Pro'da bence ok iyi bir adım. Sadece büyük ekran yapıpta çıkarabilirlerdi ama adamlar doğru hamleler yapmışlar. Sağda solda "hani kalem gereksizdi yaw kehkeh" diyen aklı evveller var tabi. Ekranın duyarlılığını arttırıp, kalemi tamamen "precise" yapmak istenilen birşeydi zaten. Piyasada çizim için adam akıllı bir setup yok. Designer'lar, çizimciler için biçilmiş kaftan olmuş artık. Aynı zamanda laptop replacement halini alıyor şu şekilde. Apple TV ABD için harika, bizim için "meh" şimdilik. Netflix için bimbir takla atmadığımız dönemler gelince güzel olacaktır. Adamlar ekosistemi ciddi devleştiriyor artık. iPhone ve iPad derken TV'si, saati, mac'i, homekit'i, arabası ve Siri'si derken tamamen içine çektiler ekosistemin ve gayet mutluyum. Mac'te gaming olayı daha kolay olsa Windows'u bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar