kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 (düzenlendi) iPod touch lara yeni renkler geldi. Yeni iPhone ve iPad beklenirken iPod lara sessiz güncelleme şaşırttı. http://www.apple.com/tr/shop/ipod Temmuz 4, 2022 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Şunun temelde iPhone'dan tek farkı cellular'ının olmaması. Çok ilginç ya bu fiyatlar. Sadece ben şaşırmıyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Anhora said: Şunun temelde iPhone'dan tek farkı cellular'ının olmaması. Çok ilginç ya bu fiyatlar. Sadece ben şaşırmıyorum: iPhone larda iletişim antenleri ciddi sorun. iPhone4 te hafif cekim sorunu vardı sevgili S.Jobs amcanın Eşsiz estetik kaygısından dolayı. Şu an Apple estetik değerlerine dönüş için daha pahalı metal alaşımları deniyor ve cok farklı bir alaşımın patentini yıllık ödeme ile elinde tutuyor. Ayrıca ekran aynı gözükse bile farklı. Neresi farklı ? Elektrik tüketimi. Başka parçalarda da bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 450 dolarlık bir fark mı bu bahsettiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 hep aynı muhabbetler dönüyor, ben de ısrarla yinelemeye devam edeceğim. pricing != cost biçilen fiyatlar, ödenen bedeller sadece ürün için değil. (value of triage diyorlar buna; functional value, experiential value, emotional value.) en basitinden iphone sana 3g ile heryerde internete bağlı kalma olanağı sunuyor. aradaki farkı değerlendirirken sadece cellular'ın maliyetini değil, cellular'ın faydasını da fiyatlıyor. ya da algı farkı yaratmak için abuk fiyatlamalar yapıyorlar. Cihazı 16gb yapmak ile 32 gb yapmak arasında ne fark olabilir mesela. ama adama ben 32'liğini aldım demenin vereceği özgüveni satıyorlar işte. falan filan amaan bıraktım ben bu işleri, bankacıyım neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 koca ipod touch 700 lira, aynı storageda çük kadar ipod nano 710 lira. bu daha rezil bi durum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Ben de onu diyorum işte. Pazarlama. İnsanların gözünü boyuyorlar. Ona müzik çalar diyor, buna telefon. Statü göstergesi olmasından kaynaklanıyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 şerefsizler inasnlık değil yaptıkları fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 anhora senin yaşam koçun olmak istiyorum ya. ne kadar naif adamsın lan. sana yol göstereyim, hayatı anlatayım, ustalık eserim ol sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Abi anlayamıyorum. Bir insan aptal bir cihazla nasıl hava atabilir. Yani ben adamın elinde iPhone var diye tribe girmiyorum. Bana garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 olum bartın üniversitesine kuzeykoreden exchange öğrenci olarak mi geldin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Hayır yakındoğuyu beğenmeyip bartına geldim. Doğuştan bartınlı değilim te allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 bi soru daha soracam, gömlek içine atlet giyiyor musun? cevabın evetse tam yetiştirilmelik adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Evet farklı olduğumu biliyorum. This is how I feel. I wanna be naive anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 bi sevişmelik derdin var anhora dedi dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Anhora said: Şunun temelde iPhone'dan tek farkı cellular'ının olmaması. Çok ilginç ya bu fiyatlar. Sadece ben şaşırmıyorum: Forumdaş Anhora En önemli maddeyi unutmuşum. Ekosistem. Apple ekosisteme fiyat biçmek imkansızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Bu devirde yeni iPod tanıtmak gereksiz hemde fazlasıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Storage ve pil ömrü için iphone 6'sının yanına ipod 128gb alan arkadaşım var. Gereksiz mereksiz, talep olduğu sürece arzı sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 İWatch Türkiye satış günü 31 Temmuz Saat 07:01 Yer Apple Store Fiyat 1.249 - 1.399 spor modeli. 1.999 - 3.899 ana model 34.000 - 56.000 altın modeli Baya Pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Yo biz ikiser tane aliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Esh said: Yo biz ikiser tane aliyoruz. Altın kaplama olandan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Sport Space Gray aksesuar olarak güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ipod ta olmayan telefon, 3g-LTE sürekli internet yok, gps, touch id, daha küçük ekran, kullanabilinen app sayısı birazcık daha az, video kamera 1 tık düşük versiyon, low light çekim bir kaç tık düşük, konum tabanlı hatırlatıcı veya takvim yok, clock speed 300mhz düşük, ram 512mb düşük, batarya neredeyse yarısı kadar, contrast oranı düşük, kamera flashı mutli led değil, NFC ve Apple Pay yok bunların haricinde bluetooth u 4.1 iphonda 4.0 onun haricinde ki herşey aynı. Bence aradaki fark normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Sızan bilgilere göre Büyük gün 9 Eylül .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar