Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana izleyecek anime tavsiye edin!

Jaan

Öne çıkan mesajlar

Cable alalı 1 ay oldu bilgisayarı daha 3-5 defa felan kapadım dolayısıyla bir çok şey indirdim. Buradaki bir kaç topic yüzünden şu anda berserk i indiriyorum. Yarına kadar hepsi bitmiş olur. :) Bayağı da güzelmiş.
İngiltere den gelecek olan arkadaşım Hellsing ve Lain i de getirecek.
Trigun,Noir, Robotech i seyrettim. Bana tavsiye edebileceğiniz ciddi ve aksiyon animeler neler var başka?[hline]icq:108382340
Sosyal ağlarda paylaş

Trigun ve Hellsing zaten varmış..
Akira
Gundam Seed
Shaman King
Ghost in the Shell Stand Alone Complex
Şu serilerde mutlaka izlenmeli :)
Slam Dunk : Belki izlemişsindir birara gösteriliyordu, komedi
Jungle wa itsumo Hare nochi Gu: Şimdiye kadar seyrettiğim en komik, bir o kadar da geyik anime

Ayrıca Angel Sanctuary ve X de izlenebilir

[hline]Dimi Cevat abi (evet)

[Bu mesaj Ozan tarafından 09 July 2003 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

D yazmamışsın
vampire hunter D bloodlust'ı öneririm izlemediysen.
ama madem gaza gelmiş bi şekilde indiriyosun, ozaman rurouni kenshin'i indir. önce kenshin ova diye bişi var .(OAV diil ilginç bi şekilde) onu izle, süper kaliteli bi olay. tek bölüm, 2 vcd idi bendeki versiyonu.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım ghost in the sell ilk sırada olacak da farklı versiyonları mevcut biri dvd den çevrilen divx sadce 1 bölüm
diğeri ise bir çok bölümden oluşan versiyonu (kafam karıştı)

Hangisi normali ve bölüm varsa kaç bölüm?[hline]icq:108382340
Sosyal ağlarda paylaş

komedi olanları (trigun hariç onunda son bölümleri çok ciddiydi)
pek sevmem. Japonlar gidip elf melf yapıyolar bende sinir oluyorum. Aslında orada yazdıklarımın dışında bir çok anime de seyrettim ama oradakiler hoşuma gidenlerdi.

Hoş o basketbol dizisini bende seyrettim saçma futbol dizlerinin basketbola çevrilmiş haliydi. (japonlar kısa adamlar konsept e aykırı bir defa)
Kıl olmuştum elman smaç basarken "SMAAÇ" diye, blok yaparken de "BLOOK" diye bağırıyordu. Kaslik havada 3-4 dakka geçrebiliyorlardı felan.

Yani ne demek istediğimi anlamışsınızdır aradığım şeyler ciddi olacak ismini verdiklerim gibi olacak...[hline]icq:108382340
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi aksiyon anime'lerinde de vardır klişeler bolca, zaten anime kavramını bu kadar ayrı hale getiren etkenlerden bazıları o klişeler.. :) bir yazı vardı "anime kanunları" diye, gülmekten bayılmıştım ama orada yazan maddelerden en azından biri vardır herhalde her anime'de, ciddi ya da gayriciddi olsun..

aksiyon anime'lere bir garezim yok onu da beliteyim de yanlış anlaşılma olmasın..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 10 July 2003 01:07 tarihinde demiş ki:
kenshin ve evangelion açar seni bu durumda...
kenshin 90 küsür bölüm olması lazım ama :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

98 + 4 O.V.A yanılmıyorsm ?[hline]I asked a god for poison cradle me,
Sown to my dreams souls searching,
death blossomswhere clouds lie over me,
Held in god's hands death blooming.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum walla.
ben sadece ovayla başka bi movie sini izledim.
hayırlı bi vatandaş indirse de ağız tadıyla seyretsek.

ps: ne hatırladım şimdi. benim spawnlar sendeydi di mi jaan? şirketimizin faiz uygulamasından bahsetmiş miydim daha önce sana? :D [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 09 July 2003 22:59 tarihinde demiş ki:
Sana kesinlikle (Neon Genesis)Evangelion u öneririm 26 bölüm.[hline]Serve no one but Bane

yazmadiysa yazayım diyodum. :D
+1[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...