Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 en dengesizi devlet sıfır mühendise 3500 30 yıllığa 3600 veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 he bak 2. arkadaşıda bulduk gelin bağlayın bize burs bekliyoruz abi sdfpgj her tartışmada biz burs bağlıyoruz diyorsunuz : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Sequo'nun şirketi selfiesinde photoshop yapan adamın şirketi, atar tutar normaldir. 2000tl ile işe başlatma fiyatı tüm uni mezunu arkadaşların hayali, bize de geliyor paşalar 3500tl ile yeni mezun, 6 aylık iş tecrübesi ile iş istiyor. Bulursan beni de al yanına diye gönderiyoruz. Tam bir hayal dünyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Sequo üniversitelerin penis bölümünden mezun olanları 3000 tl ile başlatıyormuş. Ne de olsa penis büyütme hapı falan satıyor, dev şirket :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 mühendislikte okumuyoruz ama paticikteniz yani. bağla ortamlarda mühendis bu çocuklar dersin kim bilicek sequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 "yeni mezun" ve "3000 lira" aynı cümle içinde mi kullanılmış ben göremedim özel sektör için diyorum devlette torpili rüşveti akaaaaar durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Olm çatlicaniz kıskançlıktan ne satıyorsam satıyorum ama ferrariye lamboya ben biniyorum ibişler:) Fakirlikten ölceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 "penis büyütme hapı" sattığını (dolandırıcılıktan geçindiğini) itiraf ediyorsun yani? ya da en azından senin için onu satmakta(dolandırıcılıkta) beis yok? ali ağaoğlu tavırlarını atıp tutmalarını yalakalıktan anlamsız şişmiş özgüvene bağlıyordum ama bu kadar arsızlık kanımı dondurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kıskançlık falan yapan yok burs istedik hemen ibişe geçtin ayıp parandan çok kibirin var tatlım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 hayir madem birseyler istiyorsunuz ..o tip konusmalarla nereye ne istediginiz belli degil..yani burs istedigin adama ibise baglama filan dersen o bursu cesitli sekillerde taktim eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 açıkcası düzgün istedim ilk başta. sonra araya şaka karıştırdım ama bana ibiş dicek adamın parasınada ihtiyacım yok. o kadar dansöz değilim. kendisi çok istiyorsa -başka şekillerde takdim etmeyi- deneyebilir. beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 sequo dan bişi istemeyin ya, 5000 i sokaktaki adamlara dağıtıyorum ben diye gezinir, bi bok yaptığı yok ama sdfsdf fıs herif sadece kuddusinin de konusunun içine etmişsiniz ama olsun konu hep güncelde reklam oluyor en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kolektifinsan said: "yeni mezun" ve "3000 lira" aynı cümle içinde mi kullanılmış ben göremedim özel sektör için diyorum devlette torpili rüşveti akaaaaar durur Şu gayet mümkün yanlız. Ben 1250'ye hayret ettim ama 20 kişi süper offer falan dedi tr gerçekleri buymuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 yekeyeke said: Sequo'nun şirketi selfiesinde photoshop yapan adamın şirketi, atar tutar normaldir. 2000tl ile işe başlatma fiyatı tüm uni mezunu arkadaşların hayali, bize de geliyor paşalar 3500tl ile yeni mezun, 6 aylık iş tecrübesi ile iş istiyor. Bulursan beni de al yanına diye gönderiyoruz. Tam bir hayal dünyası. çevremde 3-3.5k tl ile işe başlayan bir çok tanıdığım var 0 tecrübe ile. neden hayal anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 dana22 said: hayir madem birseyler istiyorsunuz ..o tip konusmalarla nereye ne istediginiz belli degil..yani burs istedigin adama ibise baglama filan dersen o bursu cesitli sekillerde taktim eder.. şakayla karışık bir meydan okuma olarak düşündüm ben attığım mesajı kaldı ki öyle olmasa istemiş olsam ne olur? yasal dolandırıcılık>> dilencilik(dolandırıcı yöntem içermeyen) ama şimdi inkar etmemeyeyim ayda bi 100 lira yeter karşime bağlayabilirim uygun şartlarda son edit: veya haksızım lan, böyle bi tipe şakası bile yapılmaz para istemenin, çok haksızım en son edit(yazarak düşünür oldum): kimseden para istemenin şakasını bile yapmamak lazım evet, gerçek hayatta değil patide hatırladım bu kez bu gerçeği emeği geçen herkese Sequo dahil teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kami said: yekeyeke said: Sequo'nun şirketi selfiesinde photoshop yapan adamın şirketi, atar tutar normaldir. 2000tl ile işe başlatma fiyatı tüm uni mezunu arkadaşların hayali, bize de geliyor paşalar 3500tl ile yeni mezun, 6 aylık iş tecrübesi ile iş istiyor. Bulursan beni de al yanına diye gönderiyoruz. Tam bir hayal dünyası. çevremde 3-3.5k tl ile işe başlayan bir çok tanıdığım var 0 tecrübe ile. neden hayal anlamadım. Aynen çalışan herkesi kendi sektörünüzün şartlarına göre değerlendiriyorsunuz sanırım. 3- 3.5'la direk başlayan çok yoktur belki ama 2.5 civarı başlayıp 6 ay 1 yıl arası 3.5- 4 arasına yükselmek mümkün bir çok yerde. İyi bir universiteden mevzun olmak ve birazda kendini geliştirmek kaydıyla tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kolektifinsan said: "penis büyütme hapı" sattığını (dolandırıcılıktan geçindiğini) itiraf ediyorsun yani? ya da en azından senin için onu satmakta(dolandırıcılıkta) beis yok? ali ağaoğlu tavırlarını atıp tutmalarını yalakalıktan anlamsız şişmiş özgüvene bağlıyordum ama bu kadar arsızlık kanımı dondurdu Ben tr y e ürün sokuyorum. O bahsettiğin hapıda bundan 7 yada 8 sene önce soktum ve komple marka değeri ile birlikte sattım. Bunun gibi bir ton ürün soktum. Elektrikli motor bile dahil. Ama penis büyütücü hap kısmı forumun ilgisini çekti. Ben ürünü sokarım markalaştırırım sonra devrini yaparım. Bunların içerisinde her kategoriden ürün olabilir. Siz buna dolandırmak diyorsanız keyfiniz bilir ben açıkcası buna iş olarak bakıyorum sizinde ne düşündüğünüz zerre umrumda değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Catze said: sequo dan bişi istemeyin ya, 5000 i sokaktaki adamlara dağıtıyorum ben diye gezinir, bi bok yaptığı yok ama sdfsdf fıs herif sadece kuddusinin de konusunun içine etmişsiniz ama olsun konu hep güncelde reklam oluyor en azından Ben bu forumda 700 tl lik ekran kartına ruhunu satanı gördüm sen hala sequo düşmanlığı yap :) 100 tl için sütyen giyenide hatırlatırım kadıköy meydanda. 100 150 tl için gecenin bir yarısı sokaklarda mama verecek köpek arayan hamburgeri 3 ısırıkta yemeye calışan mı dersin. Hala devam ederim sorun değil yönetim yasakladı. Yoksa Sequo Questline 'ı devam ettirmek çok istiyorum sirk gibi maaşallah burası. Bir ara benim arabalara kafanı takmıştın öyle devam et daha güzel sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 "ferrariye biniyorum ben" diyebilen biri cidden varmış ya. ben bu tipleri sadece dizilerde filmlerde, sırf çeşit olsun diye araya serpiştirdikleri kurgu karakterler sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 AHAAH VURDU CRITI ASDASFASD TAMAM LAN SUSUN BAYA KOYDU ÇOCUGU ZENGİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bunlara kapak yapmak için bi ekran kartı da bana almak ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 yemek+servis'le 1250 fena değilmiş. sonuçta iş öğrenecek adam. esktra masrafı da olmayacak. ailesiyle yaşayan insanlar için falan baya iyi iş. yemekle servisi düşününce 2000 sayılır o maaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ya zaten tek bir iş ilanından bütün sistemi düzeltmeye yeltenmek sadece bu ülkede oluyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Ya Sequo ya dolandırıcı falan denilmiş de, adam sistemi güzel kurmuş ama "PENİS BÜYÜTÜCÜ HAP" diye piyasaya sürüyor, penisi büyümeyenlerin penisleriyle markayı sattığı adam uğraşıyor. Dolayısıyla konuyla ilgili hissedebileceğim tek şey takdir. Eşek & semer. Bunun haricinde konuyla ilgili, İstanbul'da ailesiyle yaşayan böyle abik gubik üniversitelerden mezun adama "iş deneyimi" için staj mahiyetinde fena değil, her olay kendi koşullarında değerlendirilir. Serbest piyasa şu yukarıda saydığım özelliklerdeki adamlara aylık 1250 TL değer biçmişse, o parayı alırlar. Yok değerleri fazlaysa, 1250 TL veren çalıştıracak adam bulamaz. Yani bunlara sizin kafa yormanız inanılmaz lüzumsuz. Laissez faire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Sequo said: Catze said: sequo dan bişi istemeyin ya, 5000 i sokaktaki adamlara dağıtıyorum ben diye gezinir, bi bok yaptığı yok ama sdfsdf fıs herif sadece kuddusinin de konusunun içine etmişsiniz ama olsun konu hep güncelde reklam oluyor en azından Ben bu forumda 700 tl lik ekran kartına ruhunu satanı gördüm sen hala sequo düşmanlığı yap :) 100 tl için sütyen giyenide hatırlatırım kadıköy meydanda. 100 150 tl için gecenin bir yarısı sokaklarda mama verecek köpek arayan hamburgeri 3 ısırıkta yemeye calışan mı dersin. Hala devam ederim sorun değil yönetim yasakladı. Yoksa Sequo Questline 'ı devam ettirmek çok istiyorum sirk gibi maaşallah burası. Bir ara benim arabalara kafanı takmıştın öyle devam et daha güzel sarıyor. bana ne ekran kartına ruhunu satanlardan ya da 100 liraya sütyen giyenlerden? arabalarına kafayı takmadım tek telefon araçların hangi isme ait olduklarını bulmama yetmişti. sonrasında kıvıra kıvıra milleti inandırdın ama hiç göremedik senin ruhsatları burada :)o zaman için forumdaki paralı tiplere yaklaşmandan dolandırıcı olduğundan şüphelenmiştim, insanlara bunu anlatmaya çalışıyordum ama millet niyeyse bana yüklenmişti. ben hala senin dolandırıcı olduğunu düşünüyorum. ha gerçekten milletin penisini büyütmek için ilaç satarak zenginleştiysen yine aynı kapıya çıkıyor. zaten photoshopla omuz büyütmenden belli. baya dolandırıcısın işte. üstelik görgüsüz edepsizin de önde gidenisin. kuddusi abi kusura bakma konunda abidik gubidik tartışma açmaya niyetim yok cevabımı verdim gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar