Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 neutrino said: Anhora said: O yüzden TR'de çalışılmaz diyoruz. Emeğinin karşılığını alamıyorsun. Ki alım gücün de ironik bir şekilde daha azına yetiyor. Hem daha az kazanıp hem daha pahalı satın alıyorsun. Close enough. Lan nereye çalışılmaz, kendini geliştirmeden etmeden ağlamak ne kolay. Gidip elin kadınına 500+telefon kaptıran, üstelik bunu da onlarca kişiye rağmen yapan biri iş hayatında neler yapar kimbilir. Senin şahsına söylemiyorum ama piyasa kendini bir bok sanan, hiçbir halta yaramayan, iş versen de peşinden gitmen gereken adam dolu. Kendi adıma söylemiyorum zaten. Genel konsept b*ktan. Hem daha az kazanıp hem daha pahalı satın alıyorsun. Üstüne üstlük her gün yaşadığın stres ömrünü kısaltıyor. Vardı param bir maceraya girdim size mi düştü tasası, lan. Isıtıp ısıtıp getiriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Yanlış anlama olmasın. Satış ve/veya pazarlama elemanı aramiyorum. Ihracat Operasyon Elemanı arıyorum. Bu arkadaşı Ihracat Operasyon Uzmanı olarak yetiştirecegim. Heee, arkadaş harbiden çok yeteneklidir, bu işi öğrenirken bir süre sonra "abi bana da bir ülke ver,ben o ülkeden müşteri bulayım, mal satayım " derse "yapma lan" demem. Destek olurum. Fakat ikisi farklı şeyler ve yurtdışı pazar araştırması yapıp mal satmak ayrı bir uzmanlık tabi. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bazi olumlu laflarimi geri aldim :P ayak islerini yapicak birini ariyormus harbiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bu konu bir günde mi bu kadar mesaj almış yav konu hakkındaki fikrim ise 1250 tl maaşlı işe ingilizce bilen üniversite mezunu arıyorsun ben o işe girsem yan gelir yatarım doğru düzgün çalıştıramazsın, çok rahat yapabileceğim şeyi bile yapmam, yapsam bile 10x delaylarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 mytheron said: Emeğinin karşılığını alan tek sektör sanırım hayatın içindeki bayanlar.. emeklilikleri filan yok onlarinda, sosyal guvenceleri yok. ozenilicek is degil bosuna heves etmeyin :P prolar icin diyorum bunu tabi, amator o sektorde daima daha cok kazanip kancayi birilerine atip hayatini yoluna koyuyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 KuddusiMavra said: Çerkezköy'de oturan; ihracat operasyonları konusunda uzman olarak yetiştirilecek (ben yetiştireceğim) bay veya bayan ihracat operasyon elemanı alınacaktır. Ücret 1250 TL net. SGK tam yatırılacak. Sene sonunda ben en az 1 maaş ikramiye vereceğim (patron değil, ben kendi cebimden vereceğim). Yemek + Servis var. Bunun haricinde görüp görebileceğiniz en rahat çalışma ortamlarından birisidir. Mobbing yok,olamaz zaten. İşyerimiz tekstil ve inşaat yardımcı kimyasalları üreten; bunun 35%ini ihraç eden (ihraç eden de benim), 65%ini de iç piyasaya satan; belli başlı 1-2 üründe dünyada ki 5 firmadan birisi olan bir firma. Yerimiz Çerkezköy Organize Sanayii Bölgesi'nde. Yabancı dil(tabii ki en azından İngilizce)olmasını istiyorum. Üniversite mezunu olup da "ne iş yapayım?" diye düşünen arkadaşlar buyursun gelsinler,görüşelim. Sağlam bir abinizden (ben oluyorum o abi), 4-5 sene sonra şimdi alacağının rahatlıkla 2-3 katı ve fazlasını kazanabileceği bir meslek öğrenecek. İşin tüm püf noktalarını öğreteceğim. Öyle başka firmalardaki gibi "lan bunu bilmesin, boş ver,neme lazım." tarzı ile değil; bir işi iş olarak yapmak için gereken her şeyi öğretmektir amacım. İş yerimizde internette engelli site falan yok. sabah 09:00, akşam 18:00. Cumartesi, Pazar çalışmak yok. Patron Alevi. 2 oğlu var. Birisi finansa bakıyor, diğeri de üretimi takip ediyor. Yani burası tipik bir patron firması. Gelecek olan arkadaş bana bağlı çalışacak. Kapasitesine göre belki şirketin ithalat işlerini de ona öğretip yaptırabiliriz. Neyse. Şimdilik bu kadar. İlgilenenler bana özgeçmişlerini atmak için ÖM atsınlar. kimyacı falan olsam bi bakardım ben, adam hem yol yordam öğrencek hem ortam güzelmiş. iş çıkışında çeto başgan ile bira çakar hem sığınakta daha ne (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Çetonun son mesajını okumadan geldin dimi ponpati? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 asdfg:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ankarada 1250 tlye çalışırım istanbulda çalışmam :p bir de abi iş merkezi yeri güzel falan demişsiniz de çerkezköy nasıl merkezi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Çerkezköy merkezde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Sequo said: dasBock said: asgari ücrete makine müh çalıştıranlar var ondan bence çok iddialı konuşmayalım. bi mühendis için deneme süresi için 1250 ile 1500 tl arası para veriliyor eğer süper kurumsal bi firma değilse. ben işveren olsam 1250 tl'den fazlasını vermem şahsen. daha geçen gün mülakata aldım 2 yeni mekatronik mühendisini. ikisi de marmara mezunu. bırak mühendislik işlerini yürütmeyi çay bile demletmem o arkadaşlara ben. odun girip odun çıkmışlar resmen üniden hiçbirşey katmamışlar kendilerine iş arıyolar. hal bu olunca deneme süresi boyunca ben de işveren olarak kendimi riske atmaz 1250den başlatırdım tabi sürecin ardından faydalı olduklarını görünce arttırmak şart belli bir emek sonucu o kimliği kazanan insanlar sonuçta Neyi riske atacaksın ya ne kadar dandik firmalara sahipsiniz. 1250 tl ne lan. Adamı yanıma yancı alsam benle gezip tozup yancılık yapsa bana 1250 tl den daha maliyetli olur aylık. Bu ne köle mi arıyorsunuz. İlk 3 ay zaten denenir sözleşme yapılmaz dilediğin an çıkarabilirsin iş verenin hakkı budur zaten. Fakirlikten ölüyorsunuz çalışan insanıda fakirliğe mahkum ediyorsunuz ya. Denenecek uni mezunu insana asgari 2.000 TL maaş veriyorum ben. Beğenirsem 3.500 tl ile başlayıp her sene %10 zam yapiyorum. Yaptığı proje başına % alıyor ayrıca. Satış elemanı ise 1.500 TL maaş + SGK Yaptığı satış başına 100 TL kar. 10 satış yaparsa ayda (Sattığı ürün 1100 TL) 2.500 TL alıyor. fakir firma? fakir dediğin firma (adını belli etmemek için detay vermeyeceğim) türkiyede son 35 yıldır alanının lideri. her iş okulda öğrenilmiyor. işte öğreneceğin konular da var bizimki de onlardan biri. üniversiteden karşıma adam gibi bir CV ile çıksın ben de deneme süresine bile tabi tutmadan 2000 ile başlatırım ancak sırf okul okumuş olmak için üniversiteye giden gırla adam var. öylesi karşıma gelince de benim için maksimumu 1250tl'dir. adama soruyosun okuldaki aktivitelerini anlat proje yaptım diyor. lan zorunlu proje mk zaten neyini satıyosun? başka klüp dernek kıraathane ne var anlat diyosun hiçbişeyi yok. burs kazandın mı biyerden o da yok. programlama biliyomusun e işte PLC dersleri vardı. çizim CAD? solidworks öğrendim biraz. ozaman FEA sormuyorum? yok abi bulunmaz. sen böyle CV ile karşı gelen adama 2000 tl veriyosan hayatında bol bol şans diliyorum. edit: bu kadar şey ararsan tabi bulamazsın diyen olursa açsın bi Alman ya da Amerikan firmalarının entry level job offerlarına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Bok atmayın ya. Her üni mezunu 5000 tl ile başlamıyor. Adam gelsin iş öğrensin ve 2 yıl sonra konuşuruz dememiş . Hem iş öğrenecek hemde maaş alacak. İşine gelen gider. Kendini geliştirir ve sonra ister iş açar ister başka yere gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 aynen öyle. kimseyi kontratla bağlamıyoruz. bizde işi öğrendikten sonra başka yere gidebilir bu da kişi üzerine yatırım yapmamız söz konusu olduğundan bize zarar. 1 yılını doldurmuş ve kendini ispatlamış arkadaşlar çok güzel maaşlar alıyorlar bizde. gelen de kalıyor çalışma ortamından ötürü. en yeni arkadaşımız 3 yıllık en eskisi 21yıldır servis müdürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 alman amerikan firmalarinin bakalimda entr levellarina saatlik ucrete ve ek imkanlarada bakalim o zaman :P o kalifiyede adam zaten yolunu bulup kapagi atiyor yurtdisina, turk sirketlerinede patateslerle calismak kaliyor haliyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 11 sayfaya göz gezdirdim seko "ben 5000 vericem aylık gelin burda çalışın patidaşlarım" çekmemiş dropluyorum topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 dasBock said: Sequo said: dasBock said: asgari ücrete makine müh çalıştıranlar var ondan bence çok iddialı konuşmayalım. bi mühendis için deneme süresi için 1250 ile 1500 tl arası para veriliyor eğer süper kurumsal bi firma değilse. ben işveren olsam 1250 tl'den fazlasını vermem şahsen. daha geçen gün mülakata aldım 2 yeni mekatronik mühendisini. ikisi de marmara mezunu. bırak mühendislik işlerini yürütmeyi çay bile demletmem o arkadaşlara ben. odun girip odun çıkmışlar resmen üniden hiçbirşey katmamışlar kendilerine iş arıyolar. hal bu olunca deneme süresi boyunca ben de işveren olarak kendimi riske atmaz 1250den başlatırdım tabi sürecin ardından faydalı olduklarını görünce arttırmak şart belli bir emek sonucu o kimliği kazanan insanlar sonuçta Neyi riske atacaksın ya ne kadar dandik firmalara sahipsiniz. 1250 tl ne lan. Adamı yanıma yancı alsam benle gezip tozup yancılık yapsa bana 1250 tl den daha maliyetli olur aylık. Bu ne köle mi arıyorsunuz. İlk 3 ay zaten denenir sözleşme yapılmaz dilediğin an çıkarabilirsin iş verenin hakkı budur zaten. Fakirlikten ölüyorsunuz çalışan insanıda fakirliğe mahkum ediyorsunuz ya. Denenecek uni mezunu insana asgari 2.000 TL maaş veriyorum ben. Beğenirsem 3.500 tl ile başlayıp her sene %10 zam yapiyorum. Yaptığı proje başına % alıyor ayrıca. Satış elemanı ise 1.500 TL maaş + SGK Yaptığı satış başına 100 TL kar. 10 satış yaparsa ayda (Sattığı ürün 1100 TL) 2.500 TL alıyor. fakir firma? fakir dediğin firma (adını belli etmemek için detay vermeyeceğim) türkiyede son 35 yıldır alanının lideri. her iş okulda öğrenilmiyor. işte öğreneceğin konular da var bizimki de onlardan biri. üniversiteden karşıma adam gibi bir CV ile çıksın ben de deneme süresine bile tabi tutmadan 2000 ile başlatırım ancak sırf okul okumuş olmak için üniversiteye giden gırla adam var. öylesi karşıma gelince de benim için maksimumu 1250tl'dir. adama soruyosun okuldaki aktivitelerini anlat proje yaptım diyor. lan zorunlu proje mk zaten neyini satıyosun? başka klüp dernek kıraathane ne var anlat diyosun hiçbişeyi yok. burs kazandın mı biyerden o da yok. programlama biliyomusun e işte PLC dersleri vardı. çizim CAD? solidworks öğrendim biraz. ozaman FEA sormuyorum? yok abi bulunmaz. sen böyle CV ile karşı gelen adama 2000 tl veriyosan hayatında bol bol şans diliyorum. edit: bu kadar şey ararsan tabi bulamazsın diyen olursa açsın bi Alman ya da Amerikan firmalarının entry level job offerlarına baksın. Hangi firmaymış o alanının lideri yaz hele :) Öyle 1250 tl ye 1500 tl ye deneyimli eleman arayan fakir firmadır. O paralara burs bağlıyoruz kafamıza göre öğrencilere biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bana bağlasana sequo burs o zaman : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 sirket kalibresi ve sektör tamamen farklı, ama sadece ufak bir bilgi vereyim: giris seviye, lise mezunu fabrika mavi yaka operatörüne net 2000 tl veriyoruz biz yaklasik olarak. sgk da tam yatıyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 gerek yok sequo'cum. grup şirketi onu söyleyeyim sadece. bizim bölümün yıllık cirosu 35m €. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 sequo bize iş bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ben böyle cazip iş teklifi görmedim keşşke yeni mezun bir kimya mühendisi olsaydım ve kuddusi solcu olduğumdan bihaber olsaydı yürekten diledim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bana da iş bulun lan sigortam var sigorta istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Sequo-dasBock tartışması Sequo said: dasBock said: Sequo said: dasBock said: asgari ücrete makine müh çalıştıranlar var ondan bence çok iddialı konuşmayalım. bi mühendis için deneme süresi için 1250 ile 1500 tl arası para veriliyor eğer süper kurumsal bi firma değilse. ben işveren olsam 1250 tl'den fazlasını vermem şahsen. daha geçen gün mülakata aldım 2 yeni mekatronik mühendisini. ikisi de marmara mezunu. bırak mühendislik işlerini yürütmeyi çay bile demletmem o arkadaşlara ben. odun girip odun çıkmışlar resmen üniden hiçbirşey katmamışlar kendilerine iş arıyolar. hal bu olunca deneme süresi boyunca ben de işveren olarak kendimi riske atmaz 1250den başlatırdım tabi sürecin ardından faydalı olduklarını görünce arttırmak şart belli bir emek sonucu o kimliği kazanan insanlar sonuçta Neyi riske atacaksın ya ne kadar dandik firmalara sahipsiniz. 1250 tl ne lan. Adamı yanıma yancı alsam benle gezip tozup yancılık yapsa bana 1250 tl den daha maliyetli olur aylık. Bu ne köle mi arıyorsunuz. İlk 3 ay zaten denenir sözleşme yapılmaz dilediğin an çıkarabilirsin iş verenin hakkı budur zaten. Fakirlikten ölüyorsunuz çalışan insanıda fakirliğe mahkum ediyorsunuz ya. Denenecek uni mezunu insana asgari 2.000 TL maaş veriyorum ben. Beğenirsem 3.500 tl ile başlayıp her sene %10 zam yapiyorum. Yaptığı proje başına % alıyor ayrıca. Satış elemanı ise 1.500 TL maaş + SGK Yaptığı satış başına 100 TL kar. 10 satış yaparsa ayda (Sattığı ürün 1100 TL) 2.500 TL alıyor. fakir firma? fakir dediğin firma (adını belli etmemek için detay vermeyeceğim) türkiyede son 35 yıldır alanının lideri. her iş okulda öğrenilmiyor. işte öğreneceğin konular da var bizimki de onlardan biri. üniversiteden karşıma adam gibi bir CV ile çıksın ben de deneme süresine bile tabi tutmadan 2000 ile başlatırım ancak sırf okul okumuş olmak için üniversiteye giden gırla adam var. öylesi karşıma gelince de benim için maksimumu 1250tl'dir. adama soruyosun okuldaki aktivitelerini anlat proje yaptım diyor. lan zorunlu proje mk zaten neyini satıyosun? başka klüp dernek kıraathane ne var anlat diyosun hiçbişeyi yok. burs kazandın mı biyerden o da yok. programlama biliyomusun e işte PLC dersleri vardı. çizim CAD? solidworks öğrendim biraz. ozaman FEA sormuyorum? yok abi bulunmaz. sen böyle CV ile karşı gelen adama 2000 tl veriyosan hayatında bol bol şans diliyorum. edit: bu kadar şey ararsan tabi bulamazsın diyen olursa açsın bi Alman ya da Amerikan firmalarının entry level job offerlarına baksın. Hangi firmaymış o alanının lideri yaz hele :) Öyle 1250 tl ye 1500 tl ye deneyimli eleman arayan fakir firmadır. O paralara burs bağlıyoruz kafamıza göre öğrencilere biz. yalnız şu "deneme süreci" işinden çok ciddi ağzım yandı benim, bi dahakine hiç girmemeye çalışırım denemeye zorunda kalırsam çok dikkatli olurum yazım hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 abi madem bu kadar zengin var burs bağlıyoruz diye geziniyorsunuz. üniye giricem bu sene bağlayın bi burs. bağlayında elime para geçsin yav ğdsfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Shean said: abi madem bu kadar zengin var burs bağlıyoruz diye geziniyorsunuz. üniye giricem bu sene bağlayın bi burs. bağlayında elime para geçsin yav ğdsfkg ben de 23 yaşındayım ama 1. sınıfım daha, malum sebeplerden fena uzadı okul, geçmişte türkiye derecem var benim bi burs pls kyk falan değil burs kredi vermiyor edit: cümlelere açıklık getirmek istedim tekrar tekrar editledim evet beynim yandı uodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar