Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 aile geçim indirimi maaşındaki kesintinin bi kısmı geri veriliyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 asgari ücrete makine müh çalıştıranlar var ondan bence çok iddialı konuşmayalım. bi mühendis için deneme süresi için 1250 ile 1500 tl arası para veriliyor eğer süper kurumsal bi firma değilse. ben işveren olsam 1250 tl'den fazlasını vermem şahsen. daha geçen gün mülakata aldım 2 yeni mekatronik mühendisini. ikisi de marmara mezunu. bırak mühendislik işlerini yürütmeyi çay bile demletmem o arkadaşlara ben. odun girip odun çıkmışlar resmen üniden hiçbirşey katmamışlar kendilerine iş arıyolar. hal bu olunca deneme süresi boyunca ben de işveren olarak kendimi riske atmaz 1250den başlatırdım tabi sürecin ardından faydalı olduklarını görünce arttırmak şart belli bir emek sonucu o kimliği kazanan insanlar sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 hayatında iş aramamış yada çalışmamış insanlar özgüvenli olarak yorum yazmasın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Darestan said: aile geçim indirimi maaşındaki kesintinin bi kısmı geri veriliyor galiba evet... çocuğu olmayana 90 TL civarı bir para, tek çocuk olunca 103 TL, 2 çocuk olunca 116 TL....3 ve daha fazlası için belli fiks bir rakam var sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Fin said: bu nasıl bi admin ya greater saçmalık element adeta istanbul'da 1250 liraya çalışmayı savunmak tam taşralı kafası. üniversite mezunu almayan hizmet sektörü bile o skalayı geçiyor. türkiye de fail olup ingiltere ye göçmen gitmiş bir admin :D di banlama ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 dasBock said: asgari ücrete makine müh çalıştıranlar var ondan bence çok iddialı konuşmayalım. bi mühendis için deneme süresi için 1250 ile 1500 tl arası para veriliyor eğer süper kurumsal bi firma değilse. ben işveren olsam 1250 tl'den fazlasını vermem şahsen. daha geçen gün mülakata aldım 2 yeni mekatronik mühendisini. ikisi de marmara mezunu. bırak mühendislik işlerini yürütmeyi çay bile demletmem o arkadaşlara ben. odun girip odun çıkmışlar resmen üniden hiçbirşey katmamışlar kendilerine iş arıyolar. hal bu olunca deneme süresi boyunca ben de işveren olarak kendimi riske atmaz 1250den başlatırdım tabi sürecin ardından faydalı olduklarını görünce arttırmak şart belli bir emek sonucu o kimliği kazanan insanlar sonuçta Neyi riske atacaksın ya ne kadar dandik firmalara sahipsiniz. 1250 tl ne lan. Adamı yanıma yancı alsam benle gezip tozup yancılık yapsa bana 1250 tl den daha maliyetli olur aylık. Bu ne köle mi arıyorsunuz. İlk 3 ay zaten denenir sözleşme yapılmaz dilediğin an çıkarabilirsin iş verenin hakkı budur zaten. Fakirlikten ölüyorsunuz çalışan insanıda fakirliğe mahkum ediyorsunuz ya. Denenecek uni mezunu insana asgari 2.000 TL maaş veriyorum ben. Beğenirsem 3.500 tl ile başlayıp her sene %10 zam yapiyorum. Yaptığı proje başına % alıyor ayrıca. Satış elemanı ise 1.500 TL maaş + SGK Yaptığı satış başına 100 TL kar. 10 satış yaparsa ayda (Sattığı ürün 1100 TL) 2.500 TL alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 sipeyskeyk said: Fin said: bu nasıl bi admin ya greater saçmalık element adeta istanbul'da 1250 liraya çalışmayı savunmak tam taşralı kafası. üniversite mezunu almayan hizmet sektörü bile o skalayı geçiyor. türkiye de fail olup ingiltere ye göçmen gitmiş bir admin :D di banlama ltfn Fail olmus derken ? Ingiltere'ye baba parasiyla falan goctum saniyosun heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Bu arada fin, çeto olmasına rağmen haklı buluyorum ve iş öğrenmek için güzel fırsat. Ortalama bir üniversiteden yeni mezun tecrübesiz birisi için mis gibi ticaret öğrenme şansı. Bok atmayın yani, maaş bu azsa sen girip çalışma ama birçok kişi için bence büyük şans. Maaş için değil, ticaret öğrenmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 di said: sipeyskeyk said: Fin said: bu nasıl bi admin ya greater saçmalık element adeta istanbul'da 1250 liraya çalışmayı savunmak tam taşralı kafası. üniversite mezunu almayan hizmet sektörü bile o skalayı geçiyor. türkiye de fail olup ingiltere ye göçmen gitmiş bir admin :D di banlama ltfn Fail olmus derken ? Ingiltere'ye baba parasiyla falan goctum saniyosun heralde... yok be, takılıyorum. Ne bileyim fail oldun mu olmadın mı, tanımıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Bunu diyeceğimi düşünmezdim ama, trollemeyin lan. Bir ihtiyaç sahibi görsün girsin, babalar gibi ticaret öğrensin. Sonra da ister otursun maaşı yeniden konuşsun, ister kendi bir şeyler yapsın, ister başka yere geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 immigrant admin kolelige tesvik ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Valla perinçek müritliği zorunlu değilse bence güzel fırsat. Çeto da alanında hayvan gibi tecrübeli birisi, yancı olunup mis gibi iş öğrenilir. Eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kuddusiden her ay 1-2 iphone 6 getirtse disaridan ikramiyesi bile cikar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Abi direk kariyere koy burdan bi yol olmaz.daha adamlar işi yorumluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Yorumlamayalım mı mal mıyız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Fin said: immigrant admin kolelige tesvik ediyor. Eski kole, yeni immigrant diyelim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 'Gelin iş öğrenin aynı zamanda maaş alın' Bu kapitalist düzende insan kandırmak için uydurulmuş muhteşem bir yalandır. Fakir işletmeler iş bilen ve yetenekli insan'a maaş ödeyemeyecekleri için iş bilmeyen ama 7 günde yapacağı herşeyi öğreteceğin bu sayede de düşük maaş verecekleri bir köle ararlar. İşin neyini öğretecen allah aşkına? Kursa mı gönderceksin, yurt dışında eğitim mi aldırcaksın, bu adam lamborghini motoru mu üretecekde sen buna motor detaylarını matematik hesaplarını öğreteceksin. Öğreteceğin tek şey Ahmeti arican şunu sorcan ordan fiyat aldıktan sonra bana söyleyecen ben sana tamam yada hayır dicem sen mehmeti arican bu sefer öyle oldu böyle oldu. Bu ne ya iş mi ki bu da öğretmen lazım. İthalat detayı. Bu nedir ya ürettiğin mal güzelse tanıttıktan sonra herkes alır. ithalatınıda yaparsın ihracatınıda. Şunu bir ressam yazsa anlarım yanında eğitim alırsın yada ne bileyim muhteşem el becerisi ve teknik detay gereken işler. Çağrı merkezine eğitmek amacıyla eleman alınacaktır gibi bişey bu. Neyini eğiteceksin allah aşkına. Firma fakir adam gibi çalışacak alamıyor. Kudduside kendisine orada amelelik edecek birini arıyor. Bugüne kadar orada tekmiş belli patrona yalvarmış ya birini alalım ayak işlerini falan yapsın vallaha çok yoruldum diye. Patronuda 1250 tl veririm o kadar diye şans vermiş işte. Oda ballandıra ballandıra anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Seko sen konusma, uslup dersi falan alsana. O kadar para bi ise yarasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Pazarlama ve satış öğrenilmeyecek bir iş mi yani Sequo? Saha tecrübesi, birkaç toplantı görme, iş yapış şeklini öğrenme falan yok yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 işi bilmeyen adam alıp yetiştireceğim diyor. kırk yılın başı işe yarar bir şey yapmış forumda. enerjiyi vatan partisi threadlerine saklayın. bu teklif iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 sipeyskeyk said: Yorumlamayalım mı mal mıyız bizçene yapacağına eleman bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 karamürselidelihamdi said: sipeyskeyk said: Yorumlamayalım mı mal mıyız bizçene yapacağına eleman bul Nereden bulayım, başka şehirdeyim zaten. Ben gençler fırsattan yararlansın diye çene yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 sipeyskeyk said: karamürselidelihamdi said: sipeyskeyk said: Yorumlamayalım mı mal mıyız bizçene yapacağına eleman bul Nereden bulayım, başka şehirdeyim zaten. Ben gençler fırsattan yararlansın diye çene yapıyorum.7 sayfa oldu kimse çıkıp ben gelirim yada bir tanıdıgim civa gibi delikanlı var demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ah keşke bu taraflarda olsa, gelmek isterdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Cibildak yeni mezuna egitimi gectim portfoy yaratma sansi veriyor ki bu alwnda en onemli sey bu, daha ne olsun? Piyasa bok gibi, sirketlr bok gibi vs. ben kac ay beles calistim lisans diplomamin kamu yonetimi olmasi ve stajin yalan olmasi yuzunden, bulamadim duzgun is o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar