Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 istanbulda olsam yada ankaraya bağlayan şeyler olmasa (biliyosun işte benim konuları az çok) şimdiki işimi bırakıp (ki maaş vs sosyal olanaklar 2 katından fazla ) gelirdim üstad.seninle çalışmak güzel olur valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Agi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 oha..gorunmez adam da geldi..sonradan gorundu nick.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 cok iyi bir yerden iyi puanlarla mezun olmus, dolu dolu stajlar yapmis, mezun olur olmaz ismi cismi belli yerlerde isi hazir olan arkadaslari geciyorum(ki aslinda onlar icin bile guzel bi firsat). yeni mezun biri icin cok iyi bi firsat. bi de elestiren arkadaslar, adam uzman aramiyor. yanina egitecek adam ariyor. fiyata takilmayin. diger seceneklerle karsilastirin. rastgele bi yerde ayak isi yaparken, beraber calistigin insanlar seni rakip gorup de senin sivrilmeni engellemeye calisirken asil isi ogrenmeye calismak vs kuddusiden egitim. bence cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kuddusi hep geziyor bi de, yanına alır sizi de yancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 dana22 said: oha..gorunmez adam da geldi..sonradan gorundu nick..derin patiyim ben adadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 su yorumdan sonra ilk fayv dallirs esprisini yapana tayland fili anahtarligi yollicam oh wait... ben yaptim bile lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 karamürselidelihamdi said: Agi yok mu? agi var tabi...ama sormakta haklısın,geçmişte iş görüşmesi sırasında "nasıl olsa agi vardır ya" diye hiç konuşmadığım ama sonuçta agi'ye tenezzül eden patronla da çalışmışlığım var. yani 1250 tl net maaş + agi diye düzelteyim o zaman. destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. kariyer.net'e ilan verdirmek istedi patron. ben engel oldum çünkü varsa ihtiyacı olan bir patidaş, buradan birisini iş sahibi yapmak daha anlamlı geldi bana. ama birkaç hafta da aradığımız arkadaşı bulamazsam mecburen kariyer.net ve benzeri iş ilanı yayınlayan sitelere baş vuracağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 1250 denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Bence de ilan olmamis cunku Turkiye'de issizlik sorunu falan yok. Herkes hakettigini sonuna kadar aliyor ve asgari ucret 3-5 bin lira. Mobbing, kotu calisma ortami falan da Turkiye'de en son Cumhuriyet kurulmadan once gorulmus zaten. Ha bi de is ogrenmeye falan ihtiyaci yok kimsenin cunku hepimize cip taktilar. Direkt anne karnindan ogrendik meslekleri. O yuzden bok atanlari hakli buluyorum. Yerseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 net maaşta agi dahil olur sanki... vermeyin abi agi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 1250 liraya adam calistirmaya utanmali insan.2-3 yila falan 3-4 kati olacak denmis bide ahah Duzguj bi ise girip 5-10% zam olsa 2-3 yilda daha fazla alir.phdli 1250 olayi hele tam olay ya eve temizlige gitsin o paraya calisacagina ayip boyle olaylar istanbul'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 %15i işsiz bir ülkede zaten maaşı beğenmeyen adam evde youtubeda oyun videosu çekip pewpew hayali kurmaktan başka bir şey yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 X2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Evet abi cok ayip. Fin'e bakin mesela. Anne/baba parasi yiyo olmasaydi, tuzu kuru olmasaydi kesinlikle temizlikci olacakti cunku bu 1250 lira terbiyesizligini kaldiramazdi. Kaldi ki temizlikci olarak hem daha fazla kazanip hem de isini buyutup, sirketi kurup, yanina kendi gibi temizlikciler alip her birine 3-5 bin lira maas verecekti. 2 sene icinde de 10 bin lira almaya baslicakti bu senior temizlikciler. Sigorta da net maas ustunden yatacakti ustelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 hadi herkes maasini yazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Erkeğe maaşı sorulmaz Karılar maaşını yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 "Okuyorum ben yeaaa" diye alinan harcliklar sayiliyo mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bu nasıl bi admin ya greater saçmalık element adeta istanbul'da 1250 liraya çalışmayı savunmak tam taşralı kafası. üniversite mezunu almayan hizmet sektörü bile o skalayı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 yok, bordro lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 babam harçlık veriyor bordro yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ve Fin yine hakli tabiki cunku is bulamamak gibi bi dert yok. Ve tabiki 0 TL ya da issizlik maasi 700-800 TL > 1250 TL + agi + yemek + sigorta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Fin said: bu nasıl bi admin ya greater saçmalık element adetaistanbul'da 1250 liraya çalışmayı savunmak tam taşralı kafası. üniversite mezunu almayan hizmet sektörü bile o skalayı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Patron alevi derken arada bir çalışırken mumlar sönüverir mi bunu mu demek istediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 agi ne lan? agility bonusu mu veriyolar iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar