Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 En son aldığım alet motorola F3. Sonra annemin benzinciden aldığı telefonu kullandım, o bozulunca (ki sonra tamir ettim kendisini) ablam eski bi htc'si vardı 5 yıllık. Şimdi bu alet işe yaramıyor çünkü 90mb hafızası var, google play'i sildim boot etmiyor yoksa, whatsapp kurdum .apk'den aylardır böle gidiyordum ki bugün whatsapp discontinue etti kullandığım versiyonu ve yenisi çalışmıyor eheh. Nese böle bi adamım, telefonları sevmiyorum. Ufak boyutlarda, düşürünce ekranı kırılmasın. Ekranının pixeli pek umrumda değil çünkü laptopum var, pili uzun gitsin gün ortasında bitmesin falan böyle isteklerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 al işte bir samsung falan abi ne düşünüyorsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 eşşşek kadar ama samsunglar nereme sokucam onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Samsung Galaxy Core Prime var aliyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 iphone 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 oha ben de hiç telefonları sevmiyorum. nokia c5-03 var hala. 23 hazirandı di mi senin de doğum günün. bu işte kesin bi iş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 k1nJo said: oha ben de hiç telefonları sevmiyorum. nokia c5-03 var hala. 23 hazirandı di mi senin de doğum günün. bu işte kesin bi iş var. çok gereksizler ya laptop var zaten yanımda, üniye geliyorum her yer pc zaten, sadece trende reddit okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 akıllı saat al telefonlu madem öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 related topic: http://forum.paticik.com/read.php?7,8111810 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ben anlıyorum biliyom piyasayı diyen varsa, bana telefon seçene dürüm ayran alıcam. Skype'dan ekleyin, bu iyi bu kötü diyim, sonra gidip onu alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Windows phone al no app no cry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Fistan said: iphone 6 samsung pişmanlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 abi sen niye zahmet ediyorsun, en iyisini alıp dürüm ayranla birlikte gönderiyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 büyük ekran telefonu bi yerime sokamam diyorsan sony compactlar var onlar görece biraz daha ufak ekranli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Chemical said: whatsapp kurdum .apk'den aylardır böle gidiyordum ki bugün whatsapp discontinue etti kullandığım versiyonu ve yenisi çalışmıyor eheh. Ufak boyutlarda, düşürünce ekranı kırılmasın. Ekranının pixeli pek umrumda değil çünkü laptopum var, pili uzun gitsin gün ortasında bitmesin falan böyle isteklerim var. la şundan bi dene de bana tavsiye edin nokia 300 500 bişi war, whatsap çalışıyodu, öldü. whatsap dan başkada bişi lazım deel pili 3-5 gün gitsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Remus said: Windows phone al no app no cry. şunun max 500 liralık olanı warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Windows phone alıcaksanız sakın nokia'ları almayın yani artık nokia logosu silindi yeni lumia'larda yerini microsoft diye satiyorlar( windows 10'a tam uyumlu olucaklar yenileri) Şu anda sadece lumia 640 ve xl modeli piyasada yeni telefonlardan onlardan birini alın abi. http://www.hepsiburada.com/microsoft-lumia-640-xl-p-TELCEPMICLUM640-B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 sony xperia e4g.. 600 tl..ivir zivirindan sıkılırsan ultimate stamina modu var sadece telefon olarak kullanabiliyorsun..canin istedigi zaman eski haline getirip android olarak kullanabiliyorsun..normal boyutlarda ..ucuz saglam islemcisi iyi 4g destekliyor-ne haltima yarayacaksa?-gecisleri vs iyi vs vs.. eksileri on kamesi kotu..arka kamerasi gece kotu cekiyor..rami 1 cok da siritmiyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Chemical said: En son aldığım alet motorola F3. Sonra annemin benzinciden aldığı telefonu kullandım, o bozulunca (ki sonra tamir ettim kendisini) ablam eski bi htc'si vardı 5 yıllık. Şimdi bu alet işe yaramıyor çünkü 90mb hafızası var, google play'i sildim boot etmiyor yoksa, whatsapp kurdum .apk'den aylardır böle gidiyordum ki bugün whatsapp discontinue etti kullandığım versiyonu ve yenisi çalışmıyor eheh. Nese böle bi adamım, telefonları sevmiyorum. Ufak boyutlarda, düşürünce ekranı kırılmasın. Ekranının pixeli pek umrumda değil çünkü laptopum var, pili uzun gitsin gün ortasında bitmesin falan böyle isteklerim var. http://img.pandawhale.com/54546-Cheers-Toast-gif-OLQT.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 dana22 said: sony xperia e4g.. 600 tl..ivir zivirindan sıkılırsan ultimate stamina modu var sadece telefon olarak kullanabiliyorsun..canin istedigi zaman eski haline getirip android olarak kullanabiliyorsun..normal boyutlarda ..ucuz saglam islemcisi iyi 4g destekliyor-ne haltima yarayacaksa?-gecisleri vs iyi vs vs.. eksileri on kamesi kotu..arka kamerasi gece kotu cekiyor..rami 1 cok da siritmiyor .. İyimiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 5 inch = moto g 2014 4.5 inch = moto g 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 nokıa 6300 dan bende iphone 5s almıştım. Dur bakayım 2009-2014 telefon alış tarihlerim. Bi daha ki telefon 2020 olur sanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 s5 mini aldım hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar