logtrig Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 var mı izleyen? uzun bir aradan sonra 2.sezonu başladı bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 dizi baya underrated kalmış. ağır güzel dizi. güzel sorular konular var. bitirmiştim bu hafta yeni bölümü çıktı izledim. meme göt kan yok prim yapmıyor gibi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Adam alete zipladiktan sonra bir daha açmadım. Silkeyim yapacakları sci fi temayı afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 orası gayet güzel bi konu aslında. insansı taş robotla evde tek kalsan aklından ilk geçicek şey açıp bakmak olucaktır. ona değinilmese olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 böyle yerde sezon mu biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 son bolumler ve final superdi athena'yi hic sevmemistim meger asil karakter vee'ymis. bu sezonun en guzel kismi o sondu sanirim. o zitliklar settingi zenginlestirdi. mesela tovbekar niska ile hasin hester. karen tamamen insan olmak isterken vee'nin insan olup da ne yapacagim boyle daha iyi demesi. suurlularin upload edilmis hatiralarin yonelttiginden farkli, kendilerine ait rota cizmeye calismalari. cocuk synthler gibi elster synth ile ticari synth arasi bir cesidin cikmis olmasi. pete :( odi :( aile drami, psikoloji falan yan konulari keyifsiz buldum. konu degil sadece oge olarak kalsalar daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 3. sezon devam edecek mi? underrated dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 miaaaaaaaaaaa 4 günde falan bitirdim 2 sezonu ağladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 s3 10/10 finalsynthblood, hybrid, purple eyes falan iyi olmus mu bilemedim. cok ani cikti. onumuzdeki sezon bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 tavsiye edermisin bu diziyi? ilk bir iki bolum izlemistim ama sarmamisti ilerde aciliyorsa tekrar baslayayim, dizi kalmadi ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 gonul rahatligiyla tavsiye edemem. bazi tirtliklari var. bundan once izlenecek epey dizi sayilabilir. fakat sunu soyleyebilirim 2. sezon ilkinden iyi. 3. sezon butun standartlara gore guzel. gercekten keyifle izledim. belki de gecen sezonun build up'i olmasa, iyi baglamasalar bu kadar begenmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 super baslayip hic bir yere varamayan dizi tipindense bu sekil daha iyi, basliyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 onceden IT Crowd izlediysen o buyuk sikinti olabilir, onu not dusmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 evet izledim ama anlamadim ne demek istedigini. anlatirsan da spoiler olacak muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 ilk sezondan sonra bırakmıştım bunu ekşide ara ara denk geliyorum sonraki sezonları övüyolardı baya ama vakit bulup da başlayamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar