Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Son donem de revacta olan AI, Singularity ve insanlarin droid lerle interaction i uzerine kurulu bir drama, sci-fi diyemiyorum. Asimov hayrani iseniz, dizi de direk ismine hitafen replikler mevcut. http://images.amcnetworks.com/amc.com/wp-content/uploads/2015/05/humans-premiere-announcement-1200.jpg Dizi muazzam, su ikisini begendiyseniz bunu da begenirsiniz; Utopia http://www.imdb.com/title/tt2384811/?ref_=ttmd_md_nm Black Mirror http://www.imdb.com/title/tt2085059/?ref_=nv_sr_1 P.S: Kesin acilmistir deyip arattim ama cikmadi, konusu acilmis ise silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 hatun çok güzel dizi hakkında aynı şeyleri söylemem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 iyi gidiyo sardi baya beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Cok guzel utopik drama, hatun glass doll u guzel oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ehhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Şu ilk 3 bölüm yaz yokluğunda gidiyor. Lakin heyecan yaratma konusunda biraz başarısız yazarlar sanki. Tam heyecanlanacam kız yine etrafı temizlemeye başlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 ilk bölümü beğendim. gerisini izleyecek vakit olmadı. yalnız AMC diye geldim de bildiğin ingiliz dizisi olmuş bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 ingiliz dizisi zaten, amc importluyo edit: hatta amerikada daha gec vizyona giriyo edit2: orjinali de bu aslinda, isvecten sanirim: real humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 böyle hatunum olsun robotdan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 son bölümle dizi beni kaybetti, o kadar işlenecek konu içinde sen perspektiften bütün odağı adamın robot silkmesine ver. oldu mu yani şimdi. bu mu yani bu settingsde odaklanacağımız konu. niye aile dramı işliyoruz abi AI gibi güzel bir konu varken. neden bunu yapıyorsunuz. yok oğlan robota kerkildi, yok babası robota kerkildi. vay çükünüz düşsün yazar gibi. https://uproxx.files.wordpress.com/2013/01/archer-cyborgkatya.gif?w=650 vagina in sink archer, please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 aa utopia vardı noldu ona asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 bingil+1, filler koymuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 konaklı ingiliz dizisi vardı downton abbey. onda bile bu kadar entrika yok. hizmetçiye kim çaktı. evin oğlu hizmetçinin memelerini elleyince ne oldu? sarışın kız kimle yatacak? sci-fi dizi kisvesi altında aşkı memnu oldu iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 sonunda çıkmış bölümleri izleyebildim. gayet güzel olmuş. mantık hatalarına alıştım sayılır ancak şuna alışmam epey zaman alacak: http://i.imgur.com/jFReJZC.gif anita'yı kapatıp tekrar açarsa belki bünyemden atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bayıldım diziye. İlk iki bölümde ailenin robotu alma olayında mantık hataları olsada göz ardı edilebilir. Yani babanın gidip manken alması eve uçuk gelmişti. Sonra yolunu yaptılar zaten o olayın. Ama herifin Mia'yı götürmesi olayı gözüme batmadı çünkü bu tip insan robot ilişkileri kaçınılmaz. Dizinin buna değinmesi saçma değil, gayet doğal hatta. Dediğim gibi tek eksik ilk iki bölümde aile için dramanın kurulmasındaki bazı mantıksızlıklar. Colin Morgan ve Anita'yı oynayan kız çok iyi oynuyor. 6. bölümdeki kavuşma sahnesini son derece inandırıcı ve duygulu kılıyor oyunculukları. 6. bölüm oldukça iyiydi. Keyifle takip ediyorum. Başarılı olmuş ingiltere'de, 8 episode sipariş edilmiş, devamı gelmemiş henüz ama kesin anlaşırlar devamı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Son iki bolum iyice acaiplesti, mia anne moduna gecisi, herifin shame i, abuk subuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 isveç dizisi remake'iymiş. orijinali pek parlak gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 robotlu aşkı memnuya döndüyse hiç izlemeyim yeni bölümleri, kötü mü diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Sıçmakla sıçmamak arasındaki ince çizgide yürüyor dizi. Yaz yokluğunda hala Dark Mattermış, Flashmış saçma sapan bunun 8794865436 katı klişe dizilerden bir, iki tık daha iyi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Iptal edilir diye bekliyordum ama 2. sezon onayini almis 8 bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 hiç ai havası vermiyor başta iyiydi sonra fena drama bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 humans will return ovyis. bazi seyler cok amator olsa da guzel ya izletiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 izledim son bölüm birazcık saçmalasa da yine de güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar