sostizm Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Dragonfire said: 525 derim bende e250 lerin bir serisinde kronik problem vardı daha iyi bilen gelir yazar zaten şimdi. Kronik enjektör sorunu varmış. Anladığımdan değil gugıla sordum.Benzinlisi sorunsuzmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 gerçek erkekler bmwye biner. testosteron bitince alırsın mersoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Amg serilerinde bitmez testesteron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 synthesizer said: 5 yakınlarda kasa değişmez mi artık yav? Turkiye de 2010 Mayis da resmi olarak ilk teslimatlar yapildi. 7 yilda bir degistigini varsayarsak mantiken 2017 basinda yenisinin Turkiye lansmaninin yapilmasi, mayis-agustos arasi gibi de ilk siparislerin sira ile teslim edilmesi lazim. tabi ilk 12 ay borusan in onceden uretim bandinda sira aldigi fix paketleri disinda avcunuzu yalayacaksiniz :P M paket de onceden belli olmaz ise eger ilk siparislerden bir 8-9 ay sonra belli olur, M paket gelene kadar borusan bir spor paket uydurur kafasina gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 525d xdrive, anlamam onu beğendim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 bir de kasa degisimini napacaksiniz? 2010 yilinda 5.20d leri 84 bin euro ya sattilar en dolu paket. o sirada OTV yuzde 60 di. bakin su anda kasanin degismesine daha 2 sene var, OTV yuzde 80, en dolu paketi gene 84 bin euro civari alirsiniz. yeni kasa 5.20d, otv nin 60 tan 80 olmasi nedeniyle, 95-100 bin euro dan baslayacak. artik luks dizel araba kasa ilk ciktigi 2 sene alinmaz turkiye de. ya kasa biraz yillansin bekleyin, ya da 1600cc turbo benzinliye mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 http://cdn.webfail.com/upl/img/666ca964354/post2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mercoyu 45+'da artık 🚗🚗🚗 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 neyse editledim. paramecium okur guler artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Selam, Haklısın da; bize de bisiklet almak kalıyor akabinde :P PS: dürtmesen, merak edip de okumazdım ama :D Gerçekten çok iyi bir tespit! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar