Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 araç arasında kaldım. Fikrinizi sorayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

525 derim bende e250 lerin bir serisinde kronik problem vardı daha iyi bilen gelir yazar zaten şimdi.

Kronik enjektör sorunu varmış. Anladığımdan değil gugıla sordum.Benzinlisi sorunsuzmuş.
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

5 yakınlarda kasa değişmez mi artık yav?

Turkiye de 2010 Mayis da resmi olarak ilk teslimatlar yapildi. 7 yilda bir degistigini varsayarsak mantiken 2017 basinda yenisinin Turkiye lansmaninin yapilmasi, mayis-agustos arasi gibi de ilk siparislerin sira ile teslim edilmesi lazim.

tabi ilk 12 ay borusan in onceden uretim bandinda sira aldigi fix paketleri disinda avcunuzu yalayacaksiniz :P M paket de onceden belli olmaz ise eger ilk siparislerden bir 8-9 ay sonra belli olur, M paket gelene kadar borusan bir spor paket uydurur kafasina gore.
Mesaj tarihi:
bir de kasa degisimini napacaksiniz?

2010 yilinda 5.20d leri 84 bin euro ya sattilar en dolu paket. o sirada OTV yuzde 60 di.

bakin su anda kasanin degismesine daha 2 sene var, OTV yuzde 80, en dolu paketi gene 84 bin euro civari alirsiniz.

yeni kasa 5.20d, otv nin 60 tan 80 olmasi nedeniyle, 95-100 bin euro dan baslayacak. artik luks dizel araba kasa ilk ciktigi 2 sene alinmaz turkiye de. ya kasa biraz yillansin bekleyin, ya da 1600cc turbo benzinliye mecburen.
  • Yeni Oluştur...