Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 caddeyi takip ediyosun ilerde sagda. guzelmis, her seyi goruyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ben korktum yaptiklarim ortaya cikar diye baktirmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Peregrin said: caddeyi takip ediyosun ilerde sagda. guzelmis, her seyi goruyomus Evet çok komikti yine. İnce espri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Vize basmayı durdurmuşlar, bastıkları vizeyle içeri girememiş insanlar *bakanlıkla konsolosluk arasındaki sistemde sıkıntı var beyfendi* dedi. Düşünsene para verip alıyorsun vizeyi sonra o vizeyle kapıdan dönüyorsun. Tazminat için dava açmayı düşündüm ama ülke dışı bişiye dava açtığın için burada verilen karara ok cnm grşrz diyip hiç bişi yapmak zorunda değiller ^_^ En iyisi satayım her şeyi kanada da amelelik yapayım. Kafan rahat, vücudun yorulur kafan yorulmaz mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Laurelin said: darkwingduck said: Oldu olacak sanirim gunluk. hadi gz ^_^ Acaip basarili bi is yaptim gercekten. Cok gururluyum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 wastyrx said: Vize basmayı durdurmuşlar, bastıkları vizeyle içeri girememiş insanlar *bakanlıkla konsolosluk arasındaki sistemde sıkıntı var beyfendi* dedi. Düşünsene para verip alıyorsun vizeyi sonra o vizeyle kapıdan dönüyorsun. Tazminat için dava açmayı düşündüm ama ülke dışı bişiye dava açtığın için burada verilen karara ok cnm grşrz diyip hiç bişi yapmak zorunda değiller ^_^ En iyisi satayım her şeyi kanada da amelelik yapayım. Kafan rahat, vücudun yorulur kafan yorulmaz mis. Yavas yavas dedigime geliyorsun. Gunluk iflahim sevildi. Bil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Bi daha ardardardardardarda bu kadar gece çalışmıcam günlük. Yatağa gece girmeyi özledim Yani inş çalışmıcam. Para tatlı gelirse mecbur çalışıcam yine :( Bi zengin koca bulamadık be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 İstanbul'da Avrupa'da güzel mekan söyleyin böyle şaraplı yemekli =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Bugun cok guzel hediyeler aldim gunnuk. Yippiyey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Bosphorus Terrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Bakıyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 //_-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ivy said: İstanbul'da Avrupa'da güzel mekan söyleyin böyle şaraplı yemekli =( Susam cafe, meet and meat(ya da tam tersi) aklıma gelenler. Kazığın hasını dübel formunda çaksınlar diyosan beşinci kat, white mill falan var ama dediğim gibi. Dübüredübel.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ivy said: İstanbul'da Avrupa'da güzel mekan söyleyin böyle şaraplı yemekli =( daha önce hiç gitmediysen ve istanbullu değilsen fransız sokağı gibi bişeyler falan duyup merak etmiş olabilirsin. sakın gitme kızarmış köfte, sıcak köpek öldüren ve apaçiden daha fazla bişey bulamazsın orda. son 10 senedir falan öyle en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ivy said: İstanbul'da Avrupa'da güzel mekan söyleyin böyle şaraplı yemekli =( Sonrasinda taksimde varuna gezginin acilisi var bu aksam oraya gel obeyim seni ^^ Gerci gidecegim kesin degil ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Saat kaçta? Çok sıkılıyorum ben bu İstanbul'da ya lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 küserim gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Dükan mı açıyorsunuz lan akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 yok ya baska orası bizim la puerta :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 La puerta B........ı'da yakında hizmetinizde!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Fistan said: küserim gitme Gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ivy said: İstanbul'da Avrupa'da güzel mekan söyleyin böyle şaraplı yemekli =( Sabırtaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Rasmon said: La puerta B........ı'da yakında hizmetinizde!! parayı bok gibi kazanıp bostanlıya da mı açıcak bizim özcan? vay baba kemük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bağcılar yazıcaktım tutmuyor bomonti yazsam o da keza lüx yer ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 murat bardakciyi gordum yolda ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar