wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Grego said: nasa ya cv yollarken ne yazılır ki, ezilir lan insan. 2014-2015 : gif memuru - paticik.com Bilmem tezimi falan yollarım ne çalıştım hayatta ne yaptım kimlerle çalıştın standart is başvurusu gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Ağlıyorum. Bu moda mı insafsızlar! This is moda bitches! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 no, i havent see ur lsd but have u seen the frigging dragons in the kitchen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 spoiler pliz, bu ne ya ivy said: Ağlıyorum. Bu moda mı insafsızlar! This is moda bitches! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Söylemeyin, açıp baksın merak ediyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Evet günnük;Nereden başlasam bilemedim.gün içinde hiçbişey yapmadım yattım desem yeridir.taaa ki aksama kadar.cüzdanımı dusurdum sandım aradım bankaları bütün kartları iptal ettim.cüzdanı mi teknede unuttuğum sıçarken aklima geldi.neyse spora gidiyim dedim spor çorabı almamisiz hiammina uzun çorapla ve sortla yürüme bandından bildiriyorum merkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 yine geldi kot pantol yasağı kıyafet kanunu icad edenin 7 ceddini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 bingildak said: spoiler pliz, bu ne ya ivy said: Ağlıyorum. Bu moda mı insafsızlar! This is moda bitches! böyle postlardan minik minik partial ban pointler birikmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 yarin sabah sinav var, aksamina sunum, gunduzune is, peki ben ne yaptim? duvar ordum DUVAR ORDUM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 mason musun lan sen yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 gizli masonum galba :/ cok guzel ordum cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mülakata çağırdı konsolosluk, gidip pıçaklasam mı herkesi alt tarafı turistik vize verecekler mk -.- Bir de burnum az şişti sırt üstü yatmaya devam etmeliyim sanırım, oda tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 adamına göre muamele yapıyor işte konsolosluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mi ye dikkat et.. http://youtu.be/KsEjdfXudfM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 abi bugün instagram dan bir uzaktan tanıdığım bir kıza yorum yaptım diye, beni bir adam aradı. hatta önce mesaj bırakmış. birader, benim kıza niye yazıyorsun, aradım, açmadın, müsait olunca ara konuşmamız lazım diye mesaj da bırakmış. efendi efendi konuşacağım diye başladı. nişanlıdır düğün hazırlıkları yapmaktadır, ikimizin de kafasının rahat olması adına buna bir son verelim dedi. yazıp bıraktığım birşey bide, devam etmedim yani. tacizci oldum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 tırsmışsın sanırım biraz adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 bilader onun kiza niye yaziyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ya yok düzgün konuştu adam da, lan yorum yaptık ak. 1 instagram yorumu için memleket ne hale gelmiş. yorum da; garip yada saldırgan birşey de değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Ya o tarz adamlar kendine güvensiz, kız arkadaşına güvensiz aptal adamlar. Benimde yıllar önce çok aşırı güzel bi sevgilim vardı. Kendimi onun yanında herkes ona bakıyor, ona yanlıyor gibi hissedip rahatsız ederdim. Ufaktım ama. Aynı tripleri bende yapıyordum. İnsanlara mesaj atıyordum, üniversitesinin önüne gidiyordum falan... Şimdi düşündükçe ilişkiye bitiren şey o saçma triplermiş yani. Kız seviyo lan seni işte, sevmese senin gibi hayvan barzo karşımı adamla ne işi var? Mesaj yazsalar nolur, arayıp sorsalar nolur? Edit: Sayfabaşı Grego said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 bırak rahatsız edici bir mesaj olmasını, sürekli olan birşey olsa gam yemeyeceğim. tek mesaj için ne gerek hakkaten. kendimi gaza getirip adamı geri aramayayım diye buraya yazayım dedim. çıksın içimden günlük bir işe yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 milletin bacısına mesaj yazmak ayıp olmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Aynen pampa senin ç.kün sağolsun. Bozma moralini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 instagram da milletin bacısı yazmıyordu vala altında. herhangi bir sevgililik müessesi de görünürde yoktu. arayan babası mıydı neydi anlamadım zaten. benim kıza değil kızıma diye bırakmış mesajı. sonra da kardeşim olur dedi. kjsnfgb. hay allam, kezbana bak ya, kimbilir ne dedi ne anlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Grego said: abi bugün instagram dan bir uzaktan tanıdığım bir kıza yorum yaptım diye, beni bir adam aradı. hatta önce mesaj bırakmış. birader, benim kıza niye yazıyorsun, aradım, açmadın, müsait olunca ara konuşmamız lazım diye mesaj da bırakmış. efendi efendi konuşacağım diye başladı. nişanlıdır düğün hazırlıkları yapmaktadır, ikimizin de kafasının rahat olması adına buna bir son verelim dedi. yazıp bıraktığım birşey bide, devam etmedim yani. tacizci oldum günlük. lol ne yazmıştın ki resmin altına 70 milyon merak ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar