Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Abi yine karı kadın ve seks konuşuldu. Bilmediğin şeyler değil. edit: gizem hanım pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Yok canım lafı olmaz. Asıl siz kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 erkek ve seks konusulsa daha mi iyi olurdu emrah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 gene iseme muhabbetlerine donucek bu gidisle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Hayatın gerçekleri bunlar. ne konuşsaydık. Fantastik film ve oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Wishmaster said: Yakın zamanda İzmir'e yerleşebilirim günlük. Gezmesi güzel de, yaşaması nasıl acaba.. Hadi hayırlısı bebeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Sanki bogrume okuz oturmus gibi. Sanki Lana Del Rey sarkisini Demet Akalin'dan dinlemis gibiyim bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 başvuru sahiplerine, mail olarak 1 genel 1 daha detaylı harita üzerinde adres tarifi içeren resim, toplu ulaşım ile metro-metrobüs-dolmuş ile nasıl gelineceğinin bilgisi, açık adres, hatta talep edildiğinde whastapp üzerinden konum atılmasına rağmen, taskiyle gelip bulamayıp, herhangi bir haber vermeden iş görüşmesini eken insan var ak. aramıyor, arayınca da bulamadım giri döndüm ben diyor. bir diğeri unutmuşum yha dedi. öbürü, randevu saat belirlerken telefonu kapatıp, tekrar arayınca da meşgule falan düşürüyor. sabır testi ak. hani bir küfür var, sabaha mı bırakırsınla devam eden. tam onluk. 25 yaşın altı net çöp. 27 den yukarısı genel usül biliyor azıcık, arıyor gelemeyecekse. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ik cı al bir tane o uğraşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 pascalnouman said: erkek ve seks konusulsa daha mi iyi olurdu emrah ? Sanki konuşulmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Ben de İzmir'e geri dönüyorum, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Bornova'da nereden ev tutsam iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Merkezden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Wishmaster said: Bornova'da nereden ev tutsam iyi? sana ev satalım narlıdere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Wishmaster said: Bornova'da nereden ev tutsam iyi? Butcen ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 900 falan düşünüyorum. 1+1 olur, 2+1 olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 şu sayfayı nasıl beyaz yapıyoduk ya. acil bomboş, telefon da çekmiyo. bari dedim patide takılayım dicem bilgisayarı herkes görüyo o da zor, sıkıntıdan ders çalışıyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 (tu) ivy said: Ben de İzmir'e geri dönüyorum, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Wishmaster said: 900 falan düşünüyorum. 1+1 olur, 2+1 olur.. 1+1 ev az bornova'da, belki evka-4'te bulursun ama hayati kacirirsin orda da. baya dagda cunku beylikduzu v2.1 cunku. asagilarda 850-950 liraya evler gormustum. bornova'da cogu yer yurume mesafesinde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Peregrin said: Wishmaster said: 900 falan düşünüyorum. 1+1 olur, 2+1 olur.. 1+1 ev az bornova'da, belki evka-4'te bulursun ama hayati kacirirsin orda da. baya dagda cunku beylikduzu v2.1 cunku. asagilarda 850-950 liraya evler gormustum. bornova'da cogu yer yurume mesafesinde zaten. Mevlana Mahallesinde 800'e cillop gibi daire buldum da, kime söylesem sakın ordan ev tutma diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ne olursan ol gel diyo halbuki mahalle ismiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Emrah çok konuşma da git tut evini nereden tutuyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ee..o tip evler bazen adi cikmis evler olabiliyor..hani gun olur gecenin bir saatinde bir dost gelebilir..polis basabilir..ole.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Ankaralılar karışmasın bi. Peregrim'in yorumunu bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Saf mısın. Narlıdere de ev var satmak istiyoruz. Bilmeden etmeden. Cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar