dana22 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 soyleseydin biz alirdik ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bence almazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 kendimize alirdik ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bu sene de montum yok, kapsonu kurklu mont hediye edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 senko said: bence almazdık. sen bana dunyalari serersin deme oyle <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ivy said: Derdiniz merdiniz yok mu ya anlatın da dalga geçelim =( Baya baya gerizekalilarla calisiyorum. Ustelik bi tanesi at gibi agzini sapirdatiyo her gun yemek yerken. Kimse kovalamiyo dedim anlamadi Yavas dedim anlamadi At gibi yiyosun ulan yavas dedim yine olmadi En son "bizde islak odunla adam dovmek diye bi tabir var" dedim "evet evet bizde de var" dedi ama yine anlamadi mal. FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bayramlarda ziyaretine gittiğimiz bir dayı vardı. bırak ağız şaplatmasını, yemek yerken dolgusu yada takma dişi midir nedir, o yerine girip çıkardı. kıt, kıt, kıt. ağız şapıradatana kurban olurduk adamı dinledikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 corega abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 nasil ortamlarda calisiyosunuz siz ya. @tim, abi sen nasil asabi bi insan olarak kurekle girmedin bu adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 corega ne arar bazarda. köy yeri. böyleydi bak; şapşaps çaplk nuhçk kıt kıt kıt şahp kıt çaplk kıt çhulk kıt kıt kıt kıt nakarat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 9 8 likle calsan birseye benziyor aslinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 di said: En son "bizde islak odunla adam dovmek diye bi tabir var" dedim nasıl söyledin abi, desene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Bizde ıslak odunla adam dövmek diye bir tabir var. Ben dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 sen sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Ve bir kalp daha kırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Wishmaster said: di said: En son "bizde islak odunla adam dovmek diye bi tabir var" dedim nasıl söyledin abi, desene bi "There is Turkish saying which goes like beating someone with a wet stick" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Olmus mu? Olmadiysa karsi masadan dalayim ibneye "bi yerine koduuum" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 stick hafif kalıyor ya. tam olarak odun gibi olmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 kızılcık sopasından da bahsetseydin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Hayat ne garip dimi günlük? Hiç alakası yokken bi fotoğrafa denk geldim. Ne güzel gülüyormuş, bense şimdi iki damla göz yaşı akıttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Ben aslinda cok fena bir adam olurdum da elimden tutan olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 5 de kalktim günnük balık halinden 3 kasa hamsi aldim leş oldum.leş gibi kokuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Ellerin hamsi koktuğundan mı elleşmiyosun whatsapp grubuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Yakın zamanda İzmir'e yerleşebilirim günlük. Gezmesi güzel de, yaşaması nasıl acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Wishmaster said: Ellerin hamsi koktuğundan mı elleşmiyosun whatsapp grubunala yarim saatte 108 msj yazıyordu okumadim brnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar