Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 çok yorgunum çok uykum var oyoy diye yattım saat 11'de, 6 saat sonra falan zart diye uyandım istesem uyanamam bu saatte bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Evimle okulumun konumları o kadar iyi ayarlanıktı ki sabah okula giderken de akşamüstü okuldan gelirken de hiç trafiğe takılmıyodum, kalabalık otobüse binmiyordum günlük. Şimdi akşamüstü nöbete giderken trafiğin kralına takılıp sabah nöbetten dönerken otobüslerin en dolusuna biniyorum günlük. Çok yorgunum ben sanırım harbici günlük tutmaya başlıcam günlük. Önce kendime karizma bi defter ve kalem aliyim en iyisi... başlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Bazi insanlarin agzina taze palamutla vurmak istiyorum gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Mevsimi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Palamut küçük, köpek balığıyla vur. Konsoloslukta tanıdığı olan var mı ya? 9-10 gün gidecektim parisi patlattılar T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 torik de vururum, islak ve taze olsun yeter. kriterim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 wastyrx said: Palamut küçük, köpek balığıyla vur. Konsoloslukta tanıdığı olan var mı ya? 9-10 gün gidecektim parisi patlattılar T_T olan gene sana oldu :/ kacak yollarla git isini gordukten sonra sinirdisi ederler hem ucak bedaveye gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 sinirdisi ederler de..kac sene sonra ederler sorun orada..saka bir yana su olaylar yurtdisi olayinin sonunu getirdi..ne gocmen alirlar..ne turist alirlar bu saatten sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 turisti paşa paşa yine alacaklar, patlama sırasında kapımız açık diye dışarıda kalan turistlere hastag yapıyorlardı paris te. ekmek kapısı, nereye almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Abi almadılar işte... Fazla mı para gösterdim ne yaptım seyahat amacınız ya da koşullarınız ile ilgili bıdı bıdı dediler ev arsa para her şey gösterdim. Bildiğin pisliğine red cevabı verdiler resmen. Hayır bari bi mülakat yap sor bu nereden geldi bu nerede falan diye ama yok. İşin kötü kısmı hiç de sevmiyorum fransayı, hani kız arkadaşım orada olmasa gitmezdim oraya yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 sakal bıyık cıkaran degil de olanı optimum uzunlukta tutabilen bi karisim cikarirlarsa hemen alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 oyle bisey olsa var ya fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Drall said: ben beşlik abantı 2 liraya alıyorum, hem damacananın şüpheli temizliğiyle kafamı yormuyorum hem de boş şişeleri kesip sokak kedilerine su kabı yapıyorum, gün aşırı yeniliyorum tüm yosun tutmuş kapları sokaktaki (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 yine uyandım sabahın köründe HMFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 aynen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 olum yapmayin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 bugün de tüp-düz tencere kombinasyonunda etli taze fasülye denicem günlük. saatlerimizi ayarlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 ~1.5 saat disardan soylesen daha ekonomik olucaktir muhtemelen hava da ne bicim sogudu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Her sonbahar Sarı kızıl yaprakların üzerinde sevişmek ister gönül Soğuklar gelir Gönül donar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 abi burda gonlun degil gotun donuyo afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 en sevdigim sey disari cikmadan once telefonumun sarjinin %4 falan kalmasi. tam bir survivor macerasi. natgeo wild'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Saeros said: çok yorgunum çok uykum var oyoy diye yattım saat 11'de, 6 saat sonra falan zart diye uyandım istesem uyanamam bu saatte bu ne lan daha ne istiyon abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Belçika'ya başvurdum orayı da bombalarlarsa gitmiyorum bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar