pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 fotograf makinasi goren turist sanıyor oeh be
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ivy said: Grego bana bu sitede şişman dediler :( ya merve insanlar çok kötü tamammı
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ivy said: Ya bırak ya bari şişman dedin çevirme şimdi Beyler ayarlar size kız valla. Demedi demeyin. Hadi gene iyisiniz.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Olm dans kurslarını darlayın diyorum size. Beni dinlemiyorsunuz.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Abi kiz arkadasim var benim zaten. Digerleri icin demistim ayarlama mevzusunu ben. Ayrica paticik cenabet yuvasi. Kesin erkek erkege duserler. Hatta ikisi de pati uyesi olabilir sdf
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Abi çoğunuzun da sevgilisi, ilişkisi falan var. Forumun durumu o kadar kötü mü emin olamıyorum.
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bu memlekette kac genc universitede latin danslari ve greenpeace kulübünden eli bos dondu biliyor musunuz siz
Seele Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 300 euro bir ucak biletine verdim. allahsizlar cok pahali satiyorlar günlük.
Drall Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 sevgili günlük. bence sana hislerimizi, duygularımızı, ruh halimizi vb değil de yaşadıklarımızı anlatmamızın suçlusu ilkokul öğretmenlerimiz. bize yaz tatillerinde verdikleri günlük tutma ödevini hatırlıyorum da "sabah 9da uyandım. kahvaltı ettim, çizgifilm izledim, sokağa inip top oynadım, eve gelip yemek yedim, annemin vazosunu yere düşürüp kırdım, annem çok kızdı. sonra tekrar sokağa indim seksek ve yerden yüksek oynadım. sonra şirinler başladı eve döndüm. sonra akşam yemeği yedim, babamla maç izledik. sonra da yattım" diye diye 90 gün yazılırdı. öğretmen de aferin derdi. ne aptal bişey, çocuğuz ve aptallaşmaya çok meyilliyiz diye niye bizi aptal ettiniz ey ilkokul öğretmenleri! sevgili günlük, bugün mutlu değildim. ama mutsuz da değildim. kadın olsam 4 gün sonra regl olurdum kesin, öyle bi ruh halindeydim gün boyunca
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ispanya'da olan pati var mi lan? Bi iki hafta gelecegim, size de ugrasam falan?
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Seele said: 300 euro bir ucak biletine verdim. allahsizlar cok pahali satiyorlar günlük. 128 verdim ben direk uçuşlara thy git gel hemde :3
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 hocular, ispanya'da olan pati soruyorum? var mi bildiginiz?
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 retina kontrolü için damla sıktılar, göz bebekleri eşşek kadar oldu, şimdi işteyim, güneş gözlüğü ile oturuyorum, gelen talimatları okumak için uzakta tutmam gerek, uzaklaştırınca astigmat yüzünden rakamlar okunmuo, ama güneş gözlüğünü çıkarıp normal gözlüğü de takamıyorum ışık sağolsun. öyle iki ucu garip bişi. sonra müdür diyor ki "bu işlem açıklamasını düzgün yazmamışsın" e okuyamıyorum ki. 2 ler Z fln böyle böyle bişeyler
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 neredeyse butun gun surecek o his simdiden soyleyeyim de. bende de keratokonus buldular, korneam surekli buzuluyormus, astigmat degerlerini arttiriyor o da. pis bir sey bi de astigmat, gozluk yoksa gormek de yok :/ anliyorum yani seni, gecmis olsun.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 1-2 saate gececek insallah. zalim birisiymis, seytanin yoldasi imis mudurun.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 yok yok iyidir severim ama hani ben olsam bana iş vermem bu süre zarfında aslkdjsalk z yi 2 görmek ok de, 10000 yerine 100000 girersem o kötü
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Peregrin said: neredeyse butun gun surecek o his simdiden soyleyeyim de. bende de keratokonus buldular, korneam surekli buzuluyormus, astigmat degerlerini arttiriyor o da. pis bir sey bi de astigmat, gozluk yoksa gormek de yok :/ anliyorum yani seni, gecmis olsun. teşekkür. şimdi dünyagözde yeni bi lazer varmış da astigmatı da hallediomuş fln ama 1 astigmat için de çizdirmeyeyim gözü diyorum
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Dworgian said: teşekkür. şimdi dünyagözde yeni bi lazer varmış da astigmatı da hallediomuş fln ama 1 astigmat için de çizdirmeyeyim gözü diyorum astigmat deyip gecme, gozluksuz uzakta duran bi tanidiga selam veririm dersin, "ne kas goz yapiyon lan sen" diye bi araba sopa atarlar
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 müdürümü kovdular hala gider ayak bık bık ediyor bi siktir git diyesim var telefonunu blockladım sdfsdf
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Adamı kovdularsa siktir git demende ne gibi bi sakınca olabilir ki? Bence demelisin.
Öne çıkan mesajlar