Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Editorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 theridone'a pek benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 kermit in kız versiyonu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Black-ice said: Dworgian said: Sparkcaster said: one night standden one night stande koşmuyorsanız 30 niye? baz alınacak nokta ne kadar skorer olduğun değil. aslına bakarsan tipin düzgün, mesleğin normal ve kendi evi olan bir adamsan 30+ da 30-den öncekine oranla daha fazla fırsatın oluyor zaten. o zaman hiç evlenmemen lazım bu da default akıllardan biri işte türlü kızlarla seks yapıyorsan evlenme seks yapmıyorsan evlen hayatta 2 şansın var çünkü. Saçma olmuş yorumun. Hayatını bir kişiye adamayı istiyorsan evlenmen mantıklı olabilir. Ama skor yapayım ben kafasında bir adamsan evlenince ya kendini frenleyip kendini mutsuz edeceksin, ya da karını aldatıp onu mutsuz edeceksin. Bu gayet basit bir mantık ama işte demek düşünülemeyebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 elesso said: theridone doğru çevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Madcat'in cirkin versiyonuyum daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Dworgian sen boşanıp, 5 ay sonra fln tekrar evlenmedin mi abi, neden millet evlilik konusunda danışmanlık yapıyorsun ki asdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 yaptigi hatayi yapmayin demeye calisiyordur belki de ? belki ilk esi problemli birisiydi? tecrube iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konus Dworgian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 yaa detayı bizi ilgilendirmez zaten de, öyle olsa bile rebound evlilik abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 yahu spark ın ilişki konusunda fikir belirttiği bir forumdayız. dıvorgian mı mesele olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 o da doğru asdasdasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 5 ay sona evlenilir mi abi asdff ben hayatta çeyrek takmam bi daha öyle adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 spark'ın durumu özel ama ayıp ettiniz öyle derken. kardeşim bakma sen bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bingildak said: Dworgian sen boşanıp, 5 ay sonra fln tekrar evlenmedin mi abi, neden millet evlilik konusunda danışmanlık yapıyorsun ki asdasds adam hepimizden deneyimli işte tabiki o konuşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bingildak said: Dworgian sen boşanıp, 5 ay sonra fln tekrar evlenmedin mi abi, neden millet evlilik konusunda danışmanlık yapıyorsun ki asdasds evet. ben evliliği isteyen bir adamdım. yeniden evlendim. bunda dalga geçilecek gir durum göremiyorum. inşallah benim ilk evliliğimde başıma gelen başına gelir o zaman görürüm rengini kardeşim. boşanmam benim hatamdan kaynaklı değildi. tüm hikayeyi bilmeden kafanızdan yaptığınız kurgular gerçekle bağdaşmayabilir. tüm bunları o yorumunda "evliliği beceremedin bir de millete fikir mi veriyorsun" gibi sarkastik bir anlam sezdiğim için yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 elesso said: 5 ay sona evlenilir mi abi asdff ben hayatta çeyrek takmam bi daha öyle adama 1.5 sene sonra evlendim de işte ağzı olan konuşuyor tutamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bingildak said: spark'ın durumu özel ama ayıp ettiniz öyle derken. kardeşim bakma sen bunlara. neye bakmiyim lan biri bişey mi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 yalnız peregrin arada kaynıyor. kim olduğunu açıklayacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 dworgian ankaraya taşınıp 2.ye evlendin mi sen, onu ne ara kaçırdım ben ya iyi falan gidiodu ilişkiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 evet abi 2. evliliği yaptım işte. bence kaçırdığın bir şey yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Dworgian said: Black-ice said: Dworgian said: Sparkcaster said: one night standden one night stande koşmuyorsanız 30 niye? baz alınacak nokta ne kadar skorer olduğun değil. aslına bakarsan tipin düzgün, mesleğin normal ve kendi evi olan bir adamsan 30+ da 30-den öncekine oranla daha fazla fırsatın oluyor zaten. o zaman hiç evlenmemen lazım bu da default akıllardan biri işte türlü kızlarla seks yapıyorsan evlenme seks yapmıyorsan evlen hayatta 2 şansın var çünkü. Saçma olmuş yorumun. Hayatını bir kişiye adamayı istiyorsan evlenmen mantıklı olabilir. Ama skor yapayım ben kafasında bir adamsan evlenince ya kendini frenleyip kendini mutsuz edeceksin, ya da karını aldatıp onu mutsuz edeceksin. Bu gayet basit bir mantık ama işte demek düşünülemeyebiliyor sana demedim ki ben sparka dedim adam paso kız götürmüosanız 30u beklemeyin evlenin demiş. sanki başka bişey beni evlenmekten uzak tutamazmış, tek engel her gün başka kızla sevişmemmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 demek çok iyi gidiomuş sdfsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Grego said: yalnız peregrin arada kaynıyor. kim olduğunu açıklayacaktı Editorum dedim ya, konumuza donelim. Evlenmeyin arkadaslar, bekarlar bekar evliler evli kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 anlat panpa biz dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar