ivy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 guncel said: ivy said: İki işte birden çalışıp akşam okula gidiyorum. Haftasonları da çalışıyorum. Bunları hep ilerde kocam çalışmasın diye yapıyorum. Kocamı çalıştırmamak en büyük hayalim. oo uyku kaç saat 5, şanslı olduğum günlerde 6 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 çok uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 yarın mı gitsem haftaya mı günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Yarin gel yarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 ivy said: İki işte birden çalışıp akşam okula gidiyorum. Haftasonları da çalışıyorum. Bunları hep ilerde kocam çalışmasın diye yapıyorum. Kocamı çalıştırmamak en büyük hayalim. babanı seçemezsin ama kayınpederini seçebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Bana iş bulun, istifa edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 alıyım yanıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 günlük. hayat cok zor ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 dün bir hamfendi, cennetten düşerken bir yerine birşey oldu mu dedi günlük. gençler arasında yeni bir şeyşak geçme cümlesi mi bu günlük. suratıma çok pis kahkaha attı bide anlamamam çok garip birşeymiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 melek oldugunu ima etmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 KAPTAN BARIZ KAPTAN BARIZ http://www.youtube.com/watch?v=HPaYvcUSy6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ya yok dalga geçti de, espriyi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 melek gibi adamsın da tipin kayık mı dedi acaba? hani "içi iyi de dışı ne ya" der gibi? bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 mızraklık orta açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 oh my gosh, not mızrak again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 cennet yok derdim ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Ay istifa mektubu verdim çok heyecanlıyım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 yakmış tazminatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 harbi ha..patrona sarkip karisina cekil aramizdan diye msg atsaydin bari..tazminat garanti olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 elesso said: yakmış tazminatı Bu sitedeki aktif kullanıcıların her biri 10 tl verse, bana güzel bir tazminat olur. Hadi bakalım, var mısınız? Bence yoksunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ben 15'e kadar imkanlarımı zorlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Dworgian said: melek gibi adamsın da tipin kayık mı dedi acaba? hani "içi iyi de dışı ne ya" der gibi? bilemedim. cirkin oldugunu belirtmis de olabilir. cirkin misin Grego? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ben mobarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Peregrin said: Dworgian said: melek gibi adamsın da tipin kayık mı dedi acaba? hani "içi iyi de dışı ne ya" der gibi? bilemedim. cirkin oldugunu belirtmis de olabilir. cirkin misin Grego? tipi kayık derken onu demek istediydimdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ivy said: elesso said: yakmış tazminatı Bu sitedeki aktif kullanıcıların her biri 10 tl verse, bana güzel bir tazminat olur. Hadi bakalım, var mısınız? Bence yoksunuz. ne güzel saçmalanıyor değil mi istenince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar