Gur12 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Axiste Max time filen var onları kac yapacagız soylermsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Sphere ile ilgili bir fikrim yok hic bakmadım ama buralarda duydugum kadarıyla o max time la deilde homedist gibisinden seyle alakali[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 25 yap.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gur12 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Max time 25 olur ama mix time ne yapcam omuyor cok uzaklara gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 spawnına .xhomedist 2 yaparsan 2 kare nın dışına çıkmaz o spawndakinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 max time o spawnın çıkması için gerekli senin için gerekli olan homedist min time ve max time süreleri arasında çıkar tabii sphere nin süreleri biraz değişik ne bilim 60.000 fln yapıyosun 3 gün mü ne sürüyor öyle bişey ama spawnda tutmak için homedist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 max time ne icin yapican anlamadim ama .xhomedist 1 yap 2 kare cok fazla duser muser spawnindan[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 60 bin yaparsan seneye cikar o spawn :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Amount : x burayi kac yaparsan verdigin sure icinde o sayi kadar npc cikar Min time : buraya ve Max time : vercegin saatler (ornek min time : 10 max time 20 verdin dileim bu dk lar arasinda npc cikar ama ne zaman bilemessin ) >> ben boyle biliyorum. Max dist : bu ise burayi kac yaparsan npc o spawm noktasindan okadar uzaklasir ideal olarak ben 2 ie 5 arasi yapiyorum[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 arkadaşlar zaten cevabı vermişler. dk cinsindendi diil mi?[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 maxdist 2 uyar:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Maxdist'i önemlidir. (maxdist 5 yapabilirsin mesala bir zombie için) Şu komutları kullan: .xhome .xhomedist 2[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 wastelands gibi bolgelerde 2 5 falan yapmayin arkadaslar. mazallah sacma sapan erlere gidiolar :) 1 en iyisidir :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar