madcow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Merhabalar, Kardesim telefon degistirecek samsung a7 almaya karar vermis. Soyle ozelliklerine baktım reviewlar genel olarak fena degil ama kullancılar ozellikle software ile ilgili sıkıntılar yazmıslar bir suru. Kullanan var mı bu telefonu? Tavsiye eder mi? Samsung pismanlıktır diyenlerden de 1.5-2k aralıgında guzel tasarımlı genis ekranlı telefon tavsiye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 iphone 5 ya da One M8. Samsung konusunda da herkesin kafası çok net değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ben de galaxy a7'yi beğeniyorum. Tasarımı çok güzel. iPhone candır ama android'in kralı da samsung. Yani alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 anhora beklenen tauntu atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Tabi sıfır. Daha 2.elde kimseye güvenmem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 2k ya g4 alınır, samsung tavsiye etmem ama galaxy alphanın tipi güzel bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 650 liraya general mobile android one al. hiçbir eksiği yok sikko droid ekosistemine göre. hatta bloatware olmadığı için daha bile iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 samsung a7 alacağına samsung alpha alsın. 4.7" uyarsa tabi. gayet güzel telefon; hem tasarım olarak, hem performans olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar