pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 2015 Şubat tarih faturalı. 1,5 yıl daha garantisi mevcut bilgisayarın. Son derece az kullanıldı. Çoğu zaman zaten masaüstünde durdu ve harici monitore bağlıydı. (Fotolarını eve gittiğimde yüklerim) Satma nedenim, oyun oynamaya vaktim yok. Ps4 yeterli + uzmanlık sınavlarına kasıyorum alet boş boş duruyor odada. Model: Monster 15.6 Tulpar 4.1.1 Intel Core i7 4720 HQ CPU @ 2.60 GHZ 8 GB DDR3 Bellek 750gb Sabit Disk 120 gb SSD Disk (Bunu alırken extra dahil ettirmiştim ben) NVIDIA GeForce GTX 970M Ekran Kartı IPS 1080P Mat Ekran Cihaz bu: http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472330&kat=6453&lang=tr-TR#.VZZoYvntlBc Yeni model bu sanırım 1tb hard disk + 16 gb olmuş. Benim model 750 + 8gb ama ssd var ekstra dediğim gibi. Bursa içi elden teslim etme imkanım var. Fiyat: 3,400₺ // Diğer sattığım ürün de notebook ile kullandığım ASUS PA246Q IPS monitor. Vatandan alınma 3 sene kadar önce, haliyle garanti durumu malesef yok, bitti. Fiyat: 750₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Selam, Asus ile ilgilenebilirim. Pnaelin durumu nasıldır; pixel sağlığı, panelin çiziği falan filan :) Bir de neredesin tabi ki :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 vay be bende de bunun aynısından var geçen sene 3600 liraya almıştım. şimdi fiyatı olmuş 4400 lira. zama gel arkadaş iyiki almışım geçen sene sfasdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Makinenin az kullanılması kısmına kefilim, eşi oyun oynamasına izin vermiyor sdfkjsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Esini bosa abi laptopu niye satiyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Monitor icin biraz daha bilgi versene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Selam, Sanırım satmaktan vaz geçti : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Eşini boşadı yani ? Mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 İlan güncel. Ancak monitörü satmıyorum, ofise koyduk onu. Monster fiyatım 3,300₺ Cihaz ise aynı temizlik ve kondisyonda duruyor. Bursa içi elden teslim ederim fresh lisanslı Win 10 kurulu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 17 inç olsaydı keşke :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Apapap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Forum dışı mı aldı yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Yok forum içi. Alan arkadaş isterse yazar buraya kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Ben aldım, arkadaş saolsun patatesli dürüm ısmarladı üstüne şaka len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Ben aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Et yok içinde, ucuza gitmiş adsfsfs. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar