Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'da İngilizce Eğitimi


Anhora

Öne çıkan mesajlar

Sitelerden yığınla bilgi toplayabilirim. Ama orada yaşayan insanların deneyimlerini, güncel durumlarını yansıtmayabilir.

Dün yine babamın bir arkadaşı olan telekom il müdürüyle sohbet esnasında, adam ingilizce öğrenmek istiyorsan ingilizce konuşulan yerde eğitim alacaksın, bizim çocuk da gitti öğrendi felan derken aklıma yine getirdi bu konuyu.

Örneğin 6 ay İrlanda'ya gitsem, part time ingilizce kursuna(tabiki university/college) gidip part time da çalışma imkanım olabilir mi?

Böyle bir maceranın bana maliyeti ne kadar olur? Farklı ülkeler de tavsiye edebilirsiniz.
(Devlet üniversitelerinin çok düşük miktarda ücretleri oluyordu sanırım. Bana öyle bir şey lazım. Zaten yaşam masrafları baya tutar.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece speaking için yurtdışına gitmeye gerek yok bence. türk birinden olmamak şartıyla özel ders al bir süre. memleket ingiliz amerikalı vs özel ders verenle dolu.

en nihayetinde 6 ay sonra döndüğünde speakingin yine paslanacak. konuşmadıkça öyle oluyor malesef. sesli ingilizce kitap okumak , ing altyazılı dizi izlemeyle falan bi yere kadar dayanabiliyor bünye sdfs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gelelim kanada insanına: çok naiftir. amerika'lıların çok dalga konusu olurlar. özellikle amerikan dizilerinde kanadalı'lara çok laf çaktıklarını dikkat ederseniz görebilirsiniz. bunun nedeni kanada'lıların genel olarak çok kibar ve güzel insanlar olmalarındandır. https://eksisozluk.com/entry/52383240


Bugün babama da söyledim. Ben kararımı verdim. Biraz çalışıp tecrübe kazanınca kanadaya gidicem dedim. Hayat senin hayatın dedi anlayışla karşıladı.

Kanada'da yaşayan var mı? Gerçek yaşam nasıl orada anlatılanları dinliyoruz da gerçekten de öyle mi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...