Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Sitelerden yığınla bilgi toplayabilirim. Ama orada yaşayan insanların deneyimlerini, güncel durumlarını yansıtmayabilir. Dün yine babamın bir arkadaşı olan telekom il müdürüyle sohbet esnasında, adam ingilizce öğrenmek istiyorsan ingilizce konuşulan yerde eğitim alacaksın, bizim çocuk da gitti öğrendi felan derken aklıma yine getirdi bu konuyu. Örneğin 6 ay İrlanda'ya gitsem, part time ingilizce kursuna(tabiki university/college) gidip part time da çalışma imkanım olabilir mi? Böyle bir maceranın bana maliyeti ne kadar olur? Farklı ülkeler de tavsiye edebilirsiniz. (Devlet üniversitelerinin çok düşük miktarda ücretleri oluyordu sanırım. Bana öyle bir şey lazım. Zaten yaşam masrafları baya tutar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 belirli bir seviyenin üstünde gitmezsen tatil yapar gelirsin. beginner felan gitme intermediate ve üstü git adam gibi öğren irlanda iskoçya vs olmaz,londra çevresinde başka bir şehre git (londra zenginsen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 adami bosuna mudur yapmamislar, tam bir vizyoner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 B1 seviyesinde biliyorum. Konuşulanı anlıyorum. Speaking sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 speaking sorunsa bodruma git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 C4 seviyesinde bir vucudun B1 seviyesinde bir Ingilizcen varsa Bodrum iyidir yeaaaa O degil de, kurs yalan. Tuvalette gazete oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 6 ay yazilirsan haftalik 20-25 saat çalışma izni veriyolar irlandada maliyeti 60-70bin tl civarı olur kalcak yer yeme içme senden onunda yarisini falan çalişarak karşilarsin diğer yarisini da cepten ayda 400euro falan fişeklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 sadece speaking için yurtdışına gitmeye gerek yok bence. türk birinden olmamak şartıyla özel ders al bir süre. memleket ingiliz amerikalı vs özel ders verenle dolu. en nihayetinde 6 ay sonra döndüğünde speakingin yine paslanacak. konuşmadıkça öyle oluyor malesef. sesli ingilizce kitap okumak , ing altyazılı dizi izlemeyle falan bi yere kadar dayanabiliyor bünye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 konuşamadan ne iş yapacaksın orada onu anlamadım. hammallık falan mı yapmayı planlıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Red said: türk birinden olmamak şartıyla özel ders al bir süre. memleket ingiliz amerikalı vs özel ders verenle dolu. Bu iyiymiş bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bingildak said: konuşamadan ne iş yapacaksın orada onu anlamadım. hammallık falan mı yapmayı planlıyorsun? çatapat ahmetin selamı var dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yine mantıklı şeylerin peşinde koşuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 kursların konuşma kulüplerine katıl, ben öyle öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Off o da nasi trastir bir arkadas gidiyodu bir gun misafir getirebilirsiniz dediler gel dedi gittim, British Council, getirmisler random motorcu Ingilizi dovmeli falan hadi muhabbet edin, ne konuscam yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 valla gece yattigin hatunun tirt cikmasi gibi onda da genel gecer bisey yok, konusuyosun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bartın üniversitesinde erasmus yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Yok abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Homerın üniversitesinde var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Dişlerim kamaştı hakkaten esprinin kötülüğünden ışşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Migren başladı bende abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ya tepki vermeseydiniz ben anlamamıştım iğrencliğin asıl sizin abv, düşünmek zorunda kaldımi anladıktan sonradüşünmeye küstüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Londra da dil egitimi ve yaşam giderleri hakkında yazılarıma bakabilirsin. İngiltere'de dil eğitimi alırken yasal çalışma hakkı verilmiyor. O nedenle biraz zorlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 İngiltere pahalı ya. Kanada bile daha ucuz oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 gelelim kanada insanına: çok naiftir. amerika'lıların çok dalga konusu olurlar. özellikle amerikan dizilerinde kanadalı'lara çok laf çaktıklarını dikkat ederseniz görebilirsiniz. bunun nedeni kanada'lıların genel olarak çok kibar ve güzel insanlar olmalarındandır. https://eksisozluk.com/entry/52383240 Bugün babama da söyledim. Ben kararımı verdim. Biraz çalışıp tecrübe kazanınca kanadaya gidicem dedim. Hayat senin hayatın dedi anlayışla karşıladı. Kanada'da yaşayan var mı? Gerçek yaşam nasıl orada anlatılanları dinliyoruz da gerçekten de öyle mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar