Remus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 benjani said: yarın aziz'in konu başlıkları şampiyon olacağız olamazsak sorumlu benim taraftar şöyle böyle 1 sene hapis yattım onları stada sokmayacağım yıkılmayan son kale beni konuşturmayın, alex açıklasın, açıklamazsa ben konuşurum :)
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ya bu aziz hep aynı şeyi yapıyor cidden yiyen var mı artık bu edabiyatı
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 aziz çoştu sdfsdf bu tribünler beni kızdırırlarsa 10 sene daha kalırım ona göre ben olduğum sürece ersun yanal gelemez terör kadar paralel yapı da tehlikeli içip içip stada geliyorlar
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 aziz resmen diyor ki bizim puan kaybettiğimiz takımlar beşiktaşa yatıcak mı bakalım : )
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Aziz Yıldırım: "Bu tribünler beni kızdırmasın, 10 sene daha bir yere gitmem. Benimle uğraşmasınlar" tıhıhı
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ahlakli degildi diyor ersun icin sdfds
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Adam Dursunu dusurmeye calisanlar da paralel dedi. Ahahaha Tabi Dursun isine geliyo. Ahahaaaa
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 kuru yer kalmayıncaya kadar yalamaya karar vermiş. aslında doğru şeyler söylemeye çalışıyor, ama kötü uslup ve gereksiz şeyleri de işin içine katıyor. yoksa bazı konularda haklı ama işte aziz yıldırım yani..
benjani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ali koç'a gider yapıyor.ihaleyi bizim derneğe kesti, iftira atmaya başlamış hemen.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ahahahaha rasim'e söyledikleri İ-NA-NIL-MAZ asdasfa
benjani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Arkadaşlara ünifeb kim anlatın diyen adam, şimdi ben kurdum derneği diyor asdsafs
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 iyi de abi bizim puan kaybettigimiz takimlar yatacak mi beklentisi cok yanlis bence..ligde bir suru takimin eski oyuncusu olan teknik direktorler var..bunlarin da ekserisi gs li ..mazisinde gs olan teknik direktorun seni yenmek icin fantaziler kuracagi gecmisindeki takimina da daha yumusak davranacagini kestirmek guc olmasa gerek..ki bu motivasyon olarak gorulmesi gereken bir ayrinti bence.. ha en buyuk darbeyi aykut vurdu mesela ona da mi lolo yapacak tartismali.. basgan da gitsin artik bence..yeter durup durup toplanti yapip yag gibi uste cikip devam etmesi..
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 işte adam algı yapıyor abi çıkın puan alın diyor almazsanız yattınız iması yaratacaklar aynı rızayı gaza getirdikleri gibi aykutun gaza gelmesi gibi herkesi gaza getirmeye çalışcaklar
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Llama said: viski göndermesi kime la : ) rasim'e. programda koyuyorlar şişeyi alta, viskiyi çekip çekip yayın yapıyorlar. onlar da paralelci paralelden kalma 17 aralıktan kalma dönek bunlar, yarın başka bişey olsa başka yere dönerler dedi ahahahaha
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 applev0dka said: kuru yer kalmayıncaya kadar yalamaya karar vermiş. aslında doğru şeyler söylemeye çalışıyor, ama kötü uslup ve gereksiz şeyleri de işin içine katıyor. yoksa bazı konularda haklı ama işte aziz yıldırım yani.. fikodan kapmis biseyler. bakti yalamak ise yariyor, yanladi o da hemen.
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Gebzeye 250 donum alana "3 Temmuz Kompleksi" yapiyormussunuz.. Ahahahahaha
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Peregrin said: applev0dka said: kuru yer kalmayıncaya kadar yalamaya karar vermiş. aslında doğru şeyler söylemeye çalışıyor, ama kötü uslup ve gereksiz şeyleri de işin içine katıyor. yoksa bazı konularda haklı ama işte aziz yıldırım yani.. fikodan kapmis biseyler. bakti yalamak ise yariyor, yanladi o da hemen. adam yalayarak hapisten cıktı. bence usta-çırak ilişkisini ters kurmuşsun :D
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 applev0dka said: adam yalayarak hapisten cıktı. bence usta-çırak ilişkisini ters kurmuşsun :D usta cirak iliskisi kuracaksak aziz unal aysal ve fiko'nun padawani olur en fazla
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 yemin ediyorum bu adamın psikolojik muayeneye ihtiyacı var.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 chelsea yenildi kimse bişey demiyor :/ :( :( :( ahaha ahmet çakardan yanıt ahmetcakar @ahmetcakar1 40 sn.40 saniye önce Ya Aziz başkan bana gerizekalı dedin ama senin zekan benim zekamın ancak zekatı olabilir. akşam beyaz futbol EFSANE olacak
Öne çıkan mesajlar