Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 tunch said: şu kasımpaşayı beşiktaş 3lemişti şimdiye bizim maçta oynadıklarına bak bi de buna bak tunch said: Liebe said: 8 olmuştu kardeş 3 az 3ten sonra yavaşlıyoruz biz ayıp olmasın diye tunch said: adam sırf yerde yattı diye sarı kart gösterdi haha tunch said: bu takım nasıl 7. çok enteresan ya tunch said: bi zahmet sahada rakip yok anca attılar gol tunch said: parreria "herşeyimizi verdik" demiş %100ü buysa fenerin , eyvah eyvah :) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 engelle geç, valequenta bile engelli değil bende şunu engellemek zorunda kaldım hiç çekilcek gibi değil muhabbeti. beşiktaşlının trollü hiç çekilmiyormuş onu görmüş olduk vesileyle sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 vale ile kayseriliyi gülmek için tutuyorum ben :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Adam trollemiş trollememiş bilemiyorum da fenerin futbol 2-3 maçtır vahim yani. Kötüye gidiyor şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 yoo on numara ezdik dün baya iyiydi takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 zaten iyi oymamıyordu ki kötüye gitsin, taraftarda memnun değil ama şampiyonluk yarışında olduğu için sadece homurdanıyor sesini yükseltmiyor, bu fubol şamp. için yeterli mi? olabilir neden olmasın geçen sene gs da buna benzer bi oyunla şamp. oldu, zaten ligin 2.yarısından sonra iyi/kötü futbola bakmaz kimse puana bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Fener şampiyon gibi oynuyor diyordum ama son zamanlarda o özelliklerini yitirdiler. Mesela son 3 maçta 8 gol yediler yanılmıyorsam. Son haftalarda baya rezalet fener ve dünde erken bitti maç. Bu maçı kıstas almak yanlış olur. %100 dediyse cidden Vitor yazık harbiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 derbide 2 tribün kapanmış hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ulan sezonun en önemli maçını kaçırıyorum, ta akıllı mert korkusuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 abi ben şu anda buraya küfür döşemek istiyorum mod kimdir bana bi izin versin 5 dakika lütfen şerefsiz oğlu şerefsiz tribün lideri(!) midir nedir o osmanlı çocuğunun ben beynini... 3 5 tane şerefiz haysiyetsiz birbirini gaza getirip millete küfür ediyo diye 20 bin tane adam ceza alıyor. yok mu lan kamera sistemi stadda? yok mu lan? her yer kamera her anı kaydediyo. bulucaksın küfür edeni cezasını vericeksin. ben sene başında 2500 lira vermişim kombine almışım. zaten stadda gitmeye değer 3 5 tane maç var adam gibi heyecanlı. onlardan 1 tanesini böyle şerefsiz 3 kuruş beyni olmayan adamlara uyan gerizekalılar yüzünden yalan oluyo. böyle işin ben gelmişini geçmişini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 yok mu birader bu işi şikayet edebileceğim bi yer. ben verdiğim paranın karşılığını istiyorum. ben yapmadığım şey yüzünden ceza almak istemiyorum. başlarım böyle işe ya türkiyeninde fenerbahçeninde pfdknında tribün lideri(!) şerefsiz oğlu şerefsiz 3 kuruş beyni olmayan gerizekalılarada ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ya küfür de yok. (Hakaret var, eyvallah) Hani anasına düz gidersin eyvallah da, toplasan 3 dakika Beşiktaş köpeğine diye bağırdık. Galatasaray maçında ana avrat düz gidildi, aynı ceza geldi. Ne skndrk iş lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 mokoko said: yok mu birader bu işi şikayet edebileceğim bi yer. ... ntvspor da konuşuldu şikayet edilecek kurum yok tek yol maddi gücü olan taraftarların yasal yollara başvurması kişi federasyona dava açmalı hem kart satan hem bireye ceza vermeyen onlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ya bireye ceza vermek imkansız birşey. Blok blok da kapatamazsın Okul'u mesela. Benim kombine A'da, ben izliyorum C'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 pasolig bu yüzden çıkmamışmıydı ya.futbolcuya, yöneticilere yada siyasilere küfür etsek anında bulurlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Millet şikayet ediyor zaten öyle durumda. Bu sene de oldu. Özellikle Maraton ve Fenerium Alt'ta küfredersen falan direk seni şikayet ediyor etrafındakiler, saha polisi alıp götürüyor maç esnasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ya yok abi maratonda nereye millet birbirini uyarıyor. ben e blokta oturuyorum bizim sol tarafımızda bir grup gerizekalı var. oraya bir laf etsen zaten ağzını burnunu kırarlar. ayrıca bin tane adam var. hangi birine ne söyliceksin. ayrıca söylesene nolcak kim kimi götürüyor. benim önümde mesela bi tane öküz oğlu öküz var sandalyenin arkasına oturuyo adamla resmen seks yapıyoruz maç izlicez diye. her maç bi paket sigara içiyo. adam gibi söylüyoruz EÖÖÖEÖEÖEÖEÖ diye mırıldanıyo. birine şikayet etsen kimsenin umurunda bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Sen G'ye yaklamışsın, ondan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 benim kombine de maraton alt f blok. kimse kimseyi bi yere götüremez valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Aldılar birkaç kez Fenerium'dan bu sene. Birşeyler de atmış olabilir sahaya, o kadarını göremedik yukarıdan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Gangren said: Sen G'ye yaklamışsın, ondan :p ya çok geç kaldım acemiliğime geldi. ilk kez kombine aldım o yüzden geç kalmışız bildiğin. zaten bayada yukardayız ama fenerbahçemiz dedik bastık parayı. haram olsun ... şu olaya çıkıpta bi tane fenerbahçe yöneticisi biz taraftarımızın hakkını savunacağız toplu dava açacağız falan diye çıkıpta söylemiyosa bıraksınlar abi bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Karar tam kapatma değilmiş Baya ilginç O gün kartları ile girenler cezalı. Kartlarını başkasına verebilecekler. Verdikleri kişiler kimlik ile Beşiktaş maçından girebilecek. Bilet satılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 AHAHAHAHAH https://pbs.twimg.com/media/CaelcWOWEAQ-CCn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 "Kurallara göre maç biletleri en fazla 900 TL olabiliyor, Deplasman Tribünü Bilet fiyatini 899 TL yapmayı düşünüyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Josef de Souza UEFA, Avrupa Ligi'nde haftanın 11 de Böyle oynamaya devam ederse '' saga sola pas veriyor yaaa '' eleştirisi biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar