cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 gerçek dünya yıldızı abi işte adam gomez podolski gibi yan sanayi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Ya faule sarı karta bak ahahah dünkü hakeme tetikçi diyenler gelsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 hakemin suçu yok abi herif çok iyi rol yaptı helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 her faulde sarı kart gördük galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Fb suan ne oynuyor ben anlamadım,3-5-2 diyecegım ama solda adam yok,asimetrık 3,5,2 falan gibi bişi.Pozisyon yok ama defans saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 ya ben anlamıyorum ortada düzgün bi takım oyunu göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Gecen haftalarda takım oturmustu tek forvetle,delı gıbı pozısyona giriyorduk ama defans berbattı.Sadece defansla oynayacagına herıf tum taktıgı degısti. volkan sener-kjaer-ba-hasanali topal markoviç-diego-ozan-nani fernandao soyle bir takım görebılecekmıyız acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 kayseri düzgün kontra yapmayı becerip atarsa atar yoksa bişey olmaz gibi duruyor maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 derken gitti ahah. biri alpere kırmızının avantajı olmaz desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Hocamızın yeni şeyler denemesinde sorun yok. Ancak Süper ligimizde Fenerbahçe'mizin toplan oynaması müsabakanın belli anlarında bile rakibinden az olmasının kabul edilir tarafı yoktur. Umarım hocamızın kulağına gerekenler fısıldanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 cidden çok kötü maç oluyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 CthuLhu said: derken gitti ahah. biri alpere kırmızının avantajı olmaz desin. direk kızmızı öyle de sarıdan kırmızıya da mı öyle oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Oç furkana bak ya kırmızı görsün volkan diye götünü yırttı derbi öncesi, Trabzonun evladı zeki de çok uğraştı ama yetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Bu lazar çok iyi adam keşke 10 yıllık falan alsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 moriarty said: CthuLhu said: derken gitti ahah. biri alpere kırmızının avantajı olmaz desin. direk kızmızı öyle de sarıdan kırmızıya da mı öyle oluyor? hakem farkındaysa ikinci sarı olacağının evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 gene ezdiniz, ayaklari titreten fenerbahce buyuklugu. ama kendi taraftarlarinin ayaklarini titretiyor 10 yildir 1 farki korumaya calismaktan :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ahah habere bak http://www.milliyet.com.tr/volkan-bana-tuzak-kurdular-fenerbahce-2134787-skorerhaber/ said: ayseri'nin G.Saray'dan kiraladığı Furkan Özçal, uzatma anlarında Volkan topu kontrol etmesine karşın hızını kesmemiş, F.Bahçeli kalecinin açık olan ayağına çarpmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 volkan da yere atlıyor sanki daha furkan değmeden http://www.youtube.com/watch?v=V83H7ujrR-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 aynen hatta volkan furkana işaret ediyor bana doğru koş çarp sonra kendini yere at haftaya işim var maça gelemicem kaleci kiralarsınız diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 tetikcilerin elinde kaldi demek ki planlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Bundan sonra basın mensuplarının akreditasyonlarını kendisi yapacağını söyleyen Aziz Yıldırım, "Bundan sonraki hem Avrupa hem ligdeki tüm basın akreditasyonlarını artık ben yapacağım. Aleyhte yazanları almayacağım. Aleyhte yazan hiçbir kimseyi sokmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 aziz tayyip erdogan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 İyice huysuzlaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 onun vakti dolalı çok oldu ama kurtulamıyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Ajax maçı nezman yav? Bugun değilmiydi? Konusunu göremedim. Umarım Fener yener. Ülke puanı lazım Cl direk katılabilmek için Gs ye. Haydi kanarya Cimbom için bastır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar