Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 3 ay önce 0375i arayarak hattımı dondurmak istediğimi belirttim, anne kızlık soyadı ve birkaç bilgi sorup hallettiler, şimdi tekrar arayarak hattımı açtırmak istediğimde anne kızlık soyadımın sistemde tanımlı olmadığını işlemimi yapamayacaklarını ve bir ttnet ofisine gitmemi istediler, maille dönsem kaç ayda hallolur allah bilmez. Hayır adamları arayıp size 24 ay tahahhüt vereyim aylıkta 50 lira vereyim diyorum bi starta adamlar yok diyor ve çok saçma aynı işlemi yaptım 3 ay önce tanımlıydı kızlık soyadı meh. Sana kafam grain ttnet. Senko halleder mi ki bunu ya, hiç gitme şansım yok yakın zamanda :/
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Abi haksızlık şöyle salak bir şeyle uğraşmak zorunda bırakılmam ya.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Sen bi el at da ekleyiver cocugun kizlik soyadini ttnet sistemine. Zaten sende vardir anne kizlik soyadi (Asd yanlis anlasilmasin simdi)
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Editor said: TTNet ofisine git çokmu zor? Çok zor değil, ama gitmem salaklık. Hoş sana göre hava hoş ;)
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 aynı durum tivibu da bana oldu, üsküdar şubesine gittim 2 dk' da hallediyorlar, ya da mail atabiliyorsun, ya da fax çekebiliyorsun. ille de gitmen gerekmiyor ama kimlik fotokopin ve annekızlık soyadın dilekçe şeklinde yollayacaksın, tavsiye edilir mi tartışılır..
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Abi ttnet milleti resmen süründürüyor seninki sabah tereyağı aldığım bıçakla reçele de bandım :( gibi olmuş.
Öne çıkan mesajlar