Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 arkadas almanyada 40 derece nedir lan. su icinde kaldik. sari sari kadinlar ciplak geziyor. zaten hava sicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Selam, her gun yağmur yağıyor burada. Hala yorganla yatıyoruz. Viva La KUTAHYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 kadınlar neden sarı anlamadım sarı kadın ne oluyor asyalı falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Cok sicak diye topic gorunce burasi 40 derece. 30 derecede aglamayin demeye gelmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bingildak said: kadınlar neden sarı anlamadım sarı kadın ne oluyor asyalı falan mı bikoz aryan dets way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 istanbula hala yaz gelmedi ya, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 op bizim sarışın kadın görmediğimizi sanıyor. türkiye'ye gelince de taksici namaz kılmıyorum diye beni indirdi diyen tip değil miydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 saygıdeğer alamancımız evet siz türkler nasıl diyor, adeta bir işid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ne kadar gurbetçi bir erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Seele said: arkadas almanyada 40 derece nedir lan. su icinde kaldik. sari sari kadinlar ciplak geziyor. zaten hava sicak. http://i.imgur.com/qCMSf6w.jpg oruç tutuyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Oruc tutamiyorum. ablalar sag olsun hemen bozuluyor. @Masticore seri listeye aldim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Al istediğin listeye al. Bizim allahtan baska kimseden korkumuz yok. Hele seni bir daha İstanbul'da göreyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 İzmir güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 istanbul bekledigimden seri gidiyor. yapmasin zati sicak falan ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar