nightstalker Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi masaüstü için site yapmayı yeniden denememizi öneriyorum.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 www.frp-tr.net gibi bişi mi yapcaksınız?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC [Bu mesaj LethE tarafından 25 May 2003 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 sanırım paticik dahilinde bişeylerden bahsediliyo... yani MMORPG türevleri için hazırlananlara benzer bişeyler. öyle bi proje olursa ben yazarlığa adayım :)[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Aynen,oyle bı olay olursa yardımcı olurum.... frp-tr.net uzun vadede ıyı bır sıte olucak ınancındayım bı rpghost olmaz belkı ama ....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Bi katkımız olabilecekse ben elimden geleni yaparım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ben de sizi okuyarak destek veririm. herkes kabiliyeti dahilinde katkıda bulunabilir değil mi? :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Forumun sahi[pleri site acmiyor genel de, Lyricz edebiyat disinda boyle olmadi, iceriklib ir site istiyoesaniz gercekten, toplanirsiniz, hazirlarsiniz icerigi, bi tan designer bulursunuz, yad asadece icerik hazirlayip yazilar menuler falan wverirsiniz kediye[hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Bı onaylansın bakalımda sıte kolay :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 paticik dahilinde yapılsın diyosanız bilmem de ben ayrı olarak bi frp sitesi yapıorum dragonutopia ile beraber yazar olmak isteyenler özel msg atabilirler bu arada dragonutopia yazıları [email protected]'a yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Hah allaa sukur yanlız hotmaıl acılmıyo dogru duzgun baska bı maılden atıcam...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Siz onaylanmasini beklersiniz yapmazsiniz Onlar yapmanizi bekler onaylamazlar Ben site sahibi olsam biri gelip sizin sitenizde alt site FRP sitesi acma istiyoruz, onaylarsaniz calismaya baslicaz derlerse, acikcasi kaubl etmem. Once siz yapin icerigi basit ce hazirlayin dusuncelerinizi sooleyin, elinizde tutuabilir orneklerle gidin. Olar cin onaylamak ve koymak kolay :)[hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 daha ne duruyoruz tez elden başlayalım o zaman ama konsepti farklı olsun diğer siteler gibi değilde daha farklı olsun ne bilimbi konuşmak lazım.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Her turlu uyar bana,kımler katılcak once bı onu gorelım ona gore davranırız....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 bi çoban lazım bu sürüye...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 yaa diyorum işte ben zaten hazırladım sieyi harbiden çok da güzel olacak Dragonutopia'ya da sorun bayaa yeni şey olacak.ben walla yazın mud ile openrpg gibi bi program da yazacam.single player bi oyun da hazırlayacam ama zaten site olarak çok da güzel olacak benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 frp-trnet yazarıyım..bende katılmak isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 walla dediğim gibi yapıorum ben siteyi yapıorum yazar olmak isteyenlere de açığım dragonutopia baba yeni yazını yazmaya başlarsan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Hayır, alanımız çok geniş her konuda yazı yazacak düzenli eleman lazım, ben yazarım diyipte 2 hafta sonra online görülemeyecek tiplerle işe başlamaktan bıkmış birisi olarak hiç girişmek istemiyorum böyle şeylere artık.[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 nası kanıtlicaz ki kendimizi?[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ben yarım bırakmam...Est Sularus oth Mithas....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 daha once boyle bi proje vardi da, rafa kaldirildi sanirim ilgisizlik yuzunden. simdi yine baslatalim madem ilgi var. konuyla gercekten ilgili, ben oturup siteye yazi yazmaya zaman ayirabilirim, 2 haftada bayacagim bir heves degil, iki gun sonra cikip `vizem var finallerim var`, `ben hollandaya gidiyorum`, `askerlik vakti geldi` demeyecek sorumluluk sahibi, caliskan arkadaslar varsa elime mum diksinler. organizasyonu yapip baslatalim yeni bir proje olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Zevkle yardimci olurum. epey bilgi sahibiyim bilmemne demek istemiyorum ama bana verilecek yada kendi sececegim bir konuda oldukca tatmin edici yazilar yazabilirim. 6 yillik tecrubemi insanlarla paylasmaktan mutluluk duyarim.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 yaa ben de oturup yazı yazabilirim ayrıca hiç kaynatmam o kadar çok boş zamanım var ki zaten haftanın her günü en az 2 saat online oluyorum o da hafta içi okul oduu zaman ama yazın sabahtan akşama kdr online olacam beyler bi-iki hafta sonra ben bizim siteyi açacam.ben buraya link veririm site açılınca.o site asıl site olmayacak bazı eksiklikleri olacak onları da ilk sayıya kadar halledecem zaten bilginize. bence baştan başlamak yerine benim siteyi devam ettirebiliriz geniş ve güvenilir bir kadro kurarsak yapılmayacak iş yoktur zaten ptaicik gibi bi ortamda yapılmayacak hiç bi iş yoktur ya neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Abi bence öle klasikleşmiş bir site değil paticiğe özgün olmalı mesela oyun sistemleri değil bu sistemlerde oynayan gruplar oyunlarını anlatmalı hem sistem tanıtılmış hemde eglenilmiş olur.DM ve Gm lerin yarattığı item harita npc vs vs gibi materyeller.Belki küçük testler.Köşe yazıları kısaca paticik orjinalliğinde olmalı bence.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: dark-dr, 29 May 2003 15:59 tarihinde demiş ki: daha once boyle bi proje vardi da, rafa kaldirildi sanirim ilgisizlik yuzunden. simdi yine baslatalim madem ilgi var. konuyla gercekten ilgili, ben oturup siteye yazi yazmaya zaman ayirabilirim, 2 haftada bayacagim bir heves degil, iki gun sonra cikip `vizem var finallerim var`, `ben hollandaya gidiyorum`, `askerlik vakti geldi` demeyecek sorumluluk sahibi, caliskan arkadaslar varsa elime mum diksinler. organizasyonu yapip baslatalim yeni bir proje olarak. *İşaret parmağını dark'ın açık avcuna bastırır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar