Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

web sietesi (lütfen kusmayın)

nightstalker

Öne çıkan mesajlar

Forumun sahi[pleri site acmiyor genel de, Lyricz edebiyat disinda boyle olmadi, iceriklib ir site istiyoesaniz gercekten, toplanirsiniz, hazirlarsiniz icerigi, bi tan designer bulursunuz, yad asadece icerik hazirlayip yazilar menuler falan
wverirsiniz kediye[hline]In me forever and ever and ever forever,
Wanderlust!
Sosyal ağlarda paylaş

Siz onaylanmasini beklersiniz yapmazsiniz
Onlar yapmanizi bekler onaylamazlar

Ben site sahibi olsam biri gelip sizin sitenizde alt site FRP sitesi acma istiyoruz, onaylarsaniz calismaya baslicaz derlerse, acikcasi kaubl etmem. Once siz yapin icerigi basit ce hazirlayin dusuncelerinizi sooleyin, elinizde tutuabilir orneklerle gidin. Olar cin onaylamak ve koymak kolay :)[hline]In me forever and ever and ever forever,
Wanderlust!
Sosyal ağlarda paylaş

yaa diyorum işte ben zaten hazırladım sieyi harbiden çok da güzel olacak Dragonutopia'ya da sorun bayaa yeni şey olacak.ben walla yazın mud ile openrpg gibi bi program da yazacam.single player bi oyun da hazırlayacam
ama zaten site olarak çok da güzel olacak benden söylemesi
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır, alanımız çok geniş

her konuda yazı yazacak düzenli eleman lazım, ben yazarım diyipte 2 hafta sonra online görülemeyecek tiplerle işe başlamaktan bıkmış birisi olarak hiç girişmek istemiyorum böyle şeylere artık.[hline]There, look, the willow clings over the river,
like a person who bows down, crying for the lover.
Sosyal ağlarda paylaş

daha once boyle bi proje vardi da, rafa kaldirildi sanirim ilgisizlik yuzunden.
simdi yine baslatalim madem ilgi var.
konuyla gercekten ilgili, ben oturup siteye yazi yazmaya zaman ayirabilirim, 2 haftada bayacagim bir heves degil, iki gun sonra cikip `vizem var finallerim var`, `ben hollandaya gidiyorum`, `askerlik vakti geldi` demeyecek sorumluluk sahibi, caliskan arkadaslar varsa elime mum diksinler. organizasyonu yapip baslatalim yeni bir proje olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

yaa ben de oturup yazı yazabilirim ayrıca hiç kaynatmam o kadar çok boş zamanım var ki zaten haftanın her günü en az 2 saat online oluyorum o da hafta içi okul oduu zaman ama yazın sabahtan akşama kdr online olacam
beyler bi-iki hafta sonra ben bizim siteyi açacam.ben buraya link veririm site açılınca.o site asıl site olmayacak bazı eksiklikleri olacak onları da ilk sayıya kadar halledecem zaten bilginize.
bence baştan başlamak yerine benim siteyi devam ettirebiliriz geniş ve güvenilir bir kadro kurarsak yapılmayacak iş yoktur zaten ptaicik gibi bi ortamda yapılmayacak hiç bi iş yoktur ya neyse :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bence öle klasikleşmiş bir site değil paticiğe özgün olmalı mesela oyun sistemleri değil bu sistemlerde oynayan gruplar oyunlarını anlatmalı hem sistem tanıtılmış hemde eglenilmiş olur.DM ve Gm lerin yarattığı item harita npc vs vs gibi materyeller.Belki küçük testler.Köşe yazıları kısaca paticik orjinalliğinde olmalı bence.[hline]Thief of Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dark-dr, 29 May 2003 15:59 tarihinde demiş ki:
daha once boyle bi proje vardi da, rafa kaldirildi sanirim ilgisizlik yuzunden.
simdi yine baslatalim madem ilgi var.
konuyla gercekten ilgili, ben oturup siteye yazi yazmaya zaman ayirabilirim, 2 haftada bayacagim bir heves degil, iki gun sonra cikip `vizem var finallerim var`, `ben hollandaya gidiyorum`, `askerlik vakti geldi` demeyecek sorumluluk sahibi, caliskan arkadaslar varsa elime mum diksinler. organizasyonu yapip baslatalim yeni bir proje olarak.

*İşaret parmağını dark'ın açık avcuna bastırır*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...