Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Selam ; Haftasonu babamla oto pazarına çıkıp biraz gezelim diyoruz İst / And yakasında SAlı pazarının ordaki oto pazarı halen duruyor mu ? Birde başka oto pazarları nerede bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Kartalda vardi bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Kartaldakinin orada pazar sabahakarşı güzel bitpazarı da vardı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Altunizade BPnin oradaki duruyor galiba? Emin olamadım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Herkes pert olmuş arabalardan veya belaltı boyalı arabalardan kaçıyor ama ilanlara bakıyorum adamlar gayet güzel diyorlar. 3 senedir periyodik bakım harici tamirciye gitmedim diyenler falan var. Acaba bu durum biraz efsane mi. 40 bine alacağın aracı 30 bine almak kulağa hoş geliyor ama bilemedim , yetemedim konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 pert aracın kaskosu bile dert. sanayi vs haşır neşir değilseniz girmeyin öyle arabalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kartalda e-5 üstüne kapalı bi tane yaptılar otopazarı gibi bişi, daha gitmedim hiç ama eskisi gibi random araba getirip satamıyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 sorunsal evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 avrupa yakası daha iyi gibi bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 oto pazarından ferrari alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 aktiftablet said: Altunizade BPnin oradaki duruyor galiba? Emin olamadım gerçi beyaz papyon duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar