Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldatmak ?

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Sabah sabah Ahmet Altan kesilesim geldi.. Hani zaman olur burası çiçek dolar, arama yaparlar şimdiden dikili bi ağacımız olsun dedik :P
( kadınlar çiçektir. ;) )

Ya bu akşamda tartıştık arkadaşlarla, birde sevgili pati ilen tartışayım dedim.

Sizce aldatmak nedir? Ölçüsü nedir?

Şimdi özetle kendi düşüncelerimi söyleyeyim ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız..

Hani bir laf vardır beyinde aldatmak diye. İşte konunun ben burasındayım. Sizce beyinde aldatmak mı (aşktan sözediyorum), yoksa yatakta mı aldatmak daha kötü? Tabii ki her ikiside kötü ama benim dikkatinizi çekmek istediğim bu ikisi arasındaki nüans.

Yani düşündüm de (aman siz düşünmeyin, berbat bişi) sevgilim olsa (ahh keşkeee), ve beni aldatsa (ahh keşk... ha ne?), aldatılma biçimi olarak hangisi daha zoruma gider?

Beynim bi yöne doğru ağır basıyo. Yani, bence aşk ile aldatmak daha zor gelir, daha ağırdır. Cinsellik hadi bir yere kadar, ne bileyim, adam bi gece efkarlanır, hanımı ile kavga eder, atar kendini dışarı, ..., sonra gelir eve. O iş sonuna kadar yanlış olsa bile, o iş orada bitmiştir. Bi dahaki kızgınlığına kadar belki hiç görmeyecek bile.. (ha adamın metres'i ise bilemem...)

Ama aşkta öyle değil, bir kere kaybediyorsun sevdiğin kişiyi, sana verdiği sevgiyi bu sefer bir başkasına veriyor, üstüne aldatılıyorsun. Berbat bişey..

Yalnız son kez söylüyorum tabii ki ikiside kötü, ama bu soru, atom bombası mı bizi öldürür, yoksa hidrojen bombası mı? sorusu değil. Hangisi daha çok acı ile öldürür sorusu.. ;)

ps: düşündümde, topic'i tam okumadan cevap veren tayfadan biri çıkıp sadece bi üstteki paragrafı okuyup cevap yazsa ne komik olur diye :)[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Sosyal ağlarda paylaş

sen de tam zamanında açmışın konuyu hea.

höh ne bileyim ikisi de kötü aldatmasın. benim ilişkilerim genelde 1-2 hafta sürer en fazla birlikte olma sürem 1 ay idi o da kızıl saç yeşil göz b... neyse işte bu nedenle aldatmaya yatkın değilim özel hayatımda. birkaç kez idare etmek zorunda kaldığım oldu gerçekten kendimi pek iyi hissetmedim o anlarda hani bir oyunu hileyle bitirirsiniz de bu size haz vermez, onun gibi oldu oyunu hilesiz oynamak lazım.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodless, 24 Ocak 2005 07:27 tarihinde demiş ki:
Hiç aldatmadim ve aldatilmadim bu yusden beni aşar. ama sorunların ortaya cikmaya baslamasi yol acsa gerek.

Aldatılmadığından ne kadar eminsin?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:
Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 24 Ocak 2005 08:06 tarihinde demiş ki:
Aldatılmadığından ne kadar eminsin?

Niye kurt düşürüosun bakim çocuğun aklına :)

Aldatılmanın ikisi de berbat. Hele o kızıp atma ve aldatma meselesini ben anlayamıyorum. Sonuç olarak ne aldatın ne de aldatılın inşallah...[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tabi canım da.. Çok emin konuşmuş :hmm:[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:
Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti!
Sosyal ağlarda paylaş

olmamıştır daha önce olamaz mı?

said:
nedanko, 24 Ocak 2005 07:25 tarihinde demiş ki:
Ama aşkta öyle değil, bir kere kaybediyorsun sevdiğin kişiyi, sana verdiği sevgiyi bu sefer bir başkasına veriyor, üstüne aldatılıyorsun. Berbat bişey..
burası açıklıyo sorunun cevabını bence[signature][hline]En refresh
Sosyal ağlarda paylaş

Bence beyinde aldatmak diğerinden çok daha feci...
Cinsel olanda hadi neyse bi sapkınlık olmuştur, canı çekmiştir, birşeyleri ödetmek istemiştir.
Ama beyinde aldatmada böyle bir olay yok, çok daha feci ve onarılmaz...
zaten cinsel aldatmada geri dönüş şansı vardır... ne biliiim belki yaptığı hatadan sonra sevgilisinin değerini daha iyi anlar, ona geri döner vs. ama diğerinde böyle bir olasılık yok gibi[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

güven meselesi aldatılmadığından emin olmak ve aldatmamak

benim için aldatmak sevdiğim ve beni sevdiğini asndığım birinin bir başkasına aşık olması değil, bana yalan söyleyip hala aynı düşüncelerim varken kendi düşüncelerini değiştirmesidir.

Yoksa birini severken bir başkasına aşık olmak mümkün bir şey, genelde elde olmuyor öyle şeyler, saklamak aldatmaktır asıl.[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Sosyal ağlarda paylaş

Aldatılmak'ın iyisi kötüsü beyindesi, yataktaası yoktur.Her ikiside öğrenildiği zaman (eğer bayan aldattı ise) erkeği bitirebilecek niteliktedir.

Karşındaki insanın seni aldatığ veyahut aldatmadığını bilmen zordur çok zordur.Bu yüzden bazı arkadaşlar lapinlemesin ben aldatılmadım ben hero'yum diye alakası yok senin aşkın olan deliler gibi güvendiğin insan senin güvenini bir + olarak veya çıkar olarak görüp senin güven dediğin olayın çatısı altında seni aldatabilir örnekleri çok vardır.[signature][hline]- Kuzu

- Mix # Ultima Online Runuo sunucusu

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 24 Ocak 2005 10:05 tarihinde demiş ki:
Aldatmak sevdiğin kişiyi hıyar yerine koymaktır.

Gözlerinden öpeyim :)

Ben hep canım ne isterse onun peşinden koşacak birisiyim. Ama özellikle de aşk hayatında ciddi anlamda birilerinin, bir şeylerin peşinde koşmaktan nefret ederim. Hiç bana göre değil açıkçası. E içimedeki en büyük dürtü her gördüğümün peşinden gitmemi söylerse, ama bir taraftan da ben o iş için bu kadar efor, zaman, dikkat harcamak istemiyorsam ne yapmalıyım?

Bunu söylemek için erken bile olsa bu soruya kendi bulduğum çözümden hiç şikayetim yok şimdilik: Her şeyi akışına bırakmışken ömrüm boyunca gönül rahatlığıyla sevebileceğim, huzuru sadece onun yanında bulabileceğim birisi karşıma çıktığında sıkıca sarıldım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...