Bezerye Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Ağustos 7 'de 9-10 günlüğüne ,sırasıyla Split , Hvar , Dubrovnik ve Budva'ya gitmeyi planlıyorum.Budva ve Hvar da 4 er diğer yerlerde 1 er gece kalmayı düşünüyorum.Muhtemelen yalnız gideceğim, bu yüzden her gittiğim yerde güzel hosteller baktım,onlarda kalmayı düşünüyorum sosyalleşmeye faydası olsun diye. Önceden buralara giden eden var mıdır ?Tek başına yaz tatili tecrübem pek yok , sıkılır mıyım ? Tüm yol ve kalma masrafım 2000 TL çıkıyor ,önceden buralara giden varsa yeme içmeye günlük 100 eur yeter mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Doğu avrupada günlük yüz yuro yeme içme? Kralının kralının kralını yersin eğer budapeşte ve belgrad kadar ucuzsa oralar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Abi tatil bölgesi fiyatları genelde dışarıdan gelen ingiliz, isveç gibi iyi halli ülkelerin turistleri sebebiyle diğer yerlere göre fazla diye duydum ama net bir bilgim yok ondan soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Ben sadece Budva'ya gittim. Karadağ'da euro kullanılıyor ama ucuz baya, 1-2 euroya dışarda pizza ile yemek yersin. Budva'ya gitmişken Kotor'a da gidersin zaten, 20dk falan sürüyor arası. Ben geçen sene eylülde gitmiştim, full Rus turist kaynıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Hırvatistan pahalı bildiğin, Almanlar basıyor. Doğu Avrupa saymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Araştırdıkça soğudum biraz bende, acaba bunu iptal edip girit-rodos mu yapsam diyorum.Çünkü budva ne kadar ucuzsa hvar da bir o kadar pahalı gözüküyor ve ağırlıklı olarak hırvatistan tarafında kalmayı düşünmüştüm.4 te biri az bütçeye çok daha kral tatil çıkar gibi duruyor rodos ve giritte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ohride gitcem ben haftaya hersey ucuz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar