Theridone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Galatasarayli demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 nehiehiehiehi süper espiri yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Anhora ya sattım 500TL ye siz takılın sakfjalkfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 anhora kadar başına taş düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mortis said: ulan ev adresinin ismin cismin apaçık ortada olduğu yerde bug mı abuse ediyorsun. Fixleyince, tamam fixlendi diyip geçecekler mi, keserler faturasını sana Faturayı sittir et. Para yemek sepetine değil kaçıyosa sipariş ettiğin Kastamonu pidecisine kaçıcak. Adam fix mix demez kapar gelir pide bıçağını kapına dayanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Jaegerjaquez said: bu adam niye böyle ya buluşmaya gidenler anlatsın az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mortis said: ulan ev adresinin ismin cismin apaçık ortada olduğu yerde bug mı abuse ediyorsun. Fixleyince, tamam fixlendi diyip geçecekler mi, keserler faturasını sana hissedarı mısın birader sana noluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 beyler bende buldum bugı kullanırken dikkatli olun, cılkını çıkarmayın tam sipariş ver tuşuna basarken shift tuşuyla birlikte f harfine basılı tutun ve bu şekilde basın sipariş ver tuşuna. böylece siparişiniz kredi kartıyla ödenmiş gibi algılanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bir dahaki sefere kime vpn sattigina dikkat et sistemini ele gecirdim.... cia'e haber verdim insallah bamlanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Sequo said: asdkhaskjdhaskjdhaskjdhakshd 500 tl alksjdlaksjd leş adam ya böyle bişey olsa yemeksepetine bildirse 5000 tl alacak keko ama 500 tl ye tav yav he 5000 alır emin ol, üstüne dava açarlar türkiyede işler öyle yürümüyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Sequo said: asdkhaskjdhaskjdhaskjdhakshd 500 tl alksjdlaksjd leş adam ya böyle bişey olsa yemeksepetine bildirse 5000 tl alacak keko ama 500 tl ye tav o zaman biri 500tl ye adamdan bug ı öğrenip yemeksepetine 5k ya satsın 4.5k profit te allam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar