Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 sam gelişine garbıça yollar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Sanal ortamdan birisi şu dosyayı indir kur diyor bilgisayarına sen de kuruyorsun. Akıl tutalması yaşamışın diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 scorch said: Üşenirim denemem Burdaki adamlarin yarisina ts kurdurtamadim lan ben. Adamlar hala 1996 stili skype i arkaya atip oynuyolar. Gosu talk desen steamden silerler mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 asdfasdf ts cok boktan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Sizin hardawareiniz boktan. Ben sesimi ipeklestirmek icin condenser mic kullaniyorum, sen quake mikrofonla "PUC ALMA AGBI" diye yardiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 speakerlarim da snopy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Imax versiyonsa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 gosu'nun siteye girdim, "oha site çok iyi, bakarken çalmasınlar?" diye korkup kapattım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ben su 300 dolarlik bicakta kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 suBzer0 said: abiler geçen gün bir scam yedimki sormayın gitsin. steam sana 15-20 gun sonra incelemeyi bitirip itemlarini iade edecek. ustelik bunu itemlari ya da parasini geri toplayamasa da yapacak. gercek scam mi, danisikli dovus mu, izi surulebiliyor mu bunlara bakacaklar. bu arada sana bir uyari, onay, calisiyoruz vs hic bir sey gelmeyecek. bunun icin steam supportta bir hesap acip ticket acacaksin. sadece bir hakkin var bunun icin. sonra tekrar scam yersen gecmis olsun. ikincisinde iade yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 o yuzden trojan free oldugundan, bir backdoor vs kalmadigindan emin olman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bir de mobil guard i oneririm. onsuz senin makinandan bile login yapamaz bir kere logout ettikten sonra. o yuzden kullanici hatirlamayi da kaldirmani oneririm. oyun oynamayacagin ve update yapmayacagin zaman da tray de pek tutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 googleda aradiginda scam oldugu oryaya cikiyo zaten https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/530645961937107313/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Hayir scam degil GURU TALK konusmada kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 nienna said: ben su 300 dolarlik bicakta kaldim. 300 dolar ne ki? markette satılamayan itemler var 2k-3k dolardan gidiyo tanınmış traderların eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 nienna said: ben su 300 dolarlik bicakta kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ilk fn crimson mıydı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ilk degildi de patterninden dolayi galiba. 3 tane ağ olmasi Fn+stattrak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ts'den de yapıyorlarmış http://store.donanimhaber.com/d8/9b/57/D89B57E7E38DB57AAED4896926136416.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Nekro said: nienna said: ben su 300 dolarlik bicakta kaldim. https://g33kp0rn.files.wordpress.com/2013/04/i-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar